מתחבר לunlimited , זקוק להמלצה לנתב טוב
שלום חברים,
בשעה טובה (אני מקווה), אני עובר לunlimited ואני מעוניין (נראה לי) לרכוש ראוטר קצת יותר טוב ממה שהם מציעים.
חשוב לי WIFI טוב בכל החדרים. הנתב ממוקם בתוך ארון תקשורת שבתוך ארון עץ בפינה אחת של הבית כאשר חדר השינה הרחוק ביותר משם שצריך בו WIFI נמצא כ13 מטר קו אווירי (עם קירות בדרך).
אשמח להמלצות. תודה.
שכחתי לציין שיש לי גם "השחלות" של CAT 6 לכל החדרים ואני מעדיף ראוטר שכל פורט שלו תומך 1G כך שאוכל לחווט הכל דרכו.
בשעה טובה (אני מקווה), אני עובר לunlimited ואני מעוניין (נראה לי) לרכוש ראוטר קצת יותר טוב ממה שהם מציעים.
חשוב לי WIFI טוב בכל החדרים. הנתב ממוקם בתוך ארון תקשורת שבתוך ארון עץ בפינה אחת של הבית כאשר חדר השינה הרחוק ביותר משם שצריך בו WIFI נמצא כ13 מטר קו אווירי (עם קירות בדרך).
אשמח להמלצות. תודה.
שכחתי לציין שיש לי גם "השחלות" של CAT 6 לכל החדרים ואני מעדיף ראוטר שכל פורט שלו תומך 1G כך שאוכל לחווט הכל דרכו.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
מה המהירות שלך, 500?
אני אישית עם TP-Link Archer C7v2, הוא מגיע לי בערך ל-350 אבל הוא לא עם הקושחה המקורית שלו אז יכול להיות שהוא יכול לסחוב את כל ה-500.
באופן כללי הראוטר הכי מפלצת שיש היום הוא כנראה עדיין ה-Linksys WRT3200ACM אבל אני בספק שתרצה להוציא 1,500₪ על ראוטר.
אני אישית עם TP-Link Archer C7v2, הוא מגיע לי בערך ל-350 אבל הוא לא עם הקושחה המקורית שלו אז יכול להיות שהוא יכול לסחוב את כל ה-500.
באופן כללי הראוטר הכי מפלצת שיש היום הוא כנראה עדיין ה-Linksys WRT3200ACM אבל אני בספק שתרצה להוציא 1,500₪ על ראוטר.
תודה,
כן אני הולך על קו של 500...
ואתה שוב צודק לגבי הסכום שאני רוצה להוציא. האמת שהסתכלת קצת על הC7, הוא מכסה טווח טוב?
הסתכלתי גם על הWRT1900 אבל זו כבר קפיצה נוספת במחיר.
אני מניח שאני מחפש את הvalue for money הטוב ביותר בטווח המחירים של 400-600 שח (מהארץ או מאמזון)
ואתה שוב צודק לגבי הסכום שאני רוצה להוציא. האמת שהסתכלת קצת על הC7, הוא מכסה טווח טוב?
אני מניח שאני מחפש את הvalue for money הטוב ביותר בטווח המחירים של 400-600 שח (מהארץ או מאמזון)
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני גר בדירת שלושה חדרים והוא מכסה את כולה מעולה. כמובן, אם הדירה שלך גדולה יותר אז אני לא יכול להתחייב ב-100%. כעיקרון קושחות צד ג' מאפשרות קצת להגביר את עוצמת השידור מעבר למה שהקושחה המקורית נותנת ולכן יכולות לתת לך כיסוי קצת יותר טוב אבל כמו שאמרתי במקרה של ה-C7 ספציפית נראה שזה בא קצת על חשבון המהירות.gkatz כתב:תודה,
אני מניח שאני מחפש את הvalue for money הטוב ביותר בטווח המחירים של 400-600 שח (מהארץ או מאמזון)...
אגב, באופן אישי הייתי מעדיף כמה נתבים בעוצמה נמוכה מנתב אחד שמשדר סופר חזק וצולה את המוח לכל מי שנמצא לידו.
אם יש לך מיקום במרכז הדירה +- שיש בו שני קווים שמגיעים לארון התקשורת אתה יכול למקם את הנתב שם.
לגשר בארון התקשורת ישירות את הקו הנכנס של unlimited לאחד הקווים ובחדר לחבר אותו לכניסת WAN
ומאחד היציאות של הנתב לחבר לקו השני שחוזר לארון התקשורת ומתחבר שם ל SWITCH.
כך תהיה לך סיכוי לקליטה טובה יותר בכל הבית בלי להשתמש ב AP נוספים.
לגבי FW מקורי וצד ג', לפעמים עדיף המקורי כי הוא משתמש בצורה מיטבית בחומרה ובצד ג' לפעמים לא יכולים לנצל אפשרויות של אופטימיזציה בחומרה כי אין להם driver או את קוד המקור שמנצל אותם וכך הם צריכים לממש את ההצפנה למשל בתוכנה שהיא פחות יעילה.
לגשר בארון התקשורת ישירות את הקו הנכנס של unlimited לאחד הקווים ובחדר לחבר אותו לכניסת WAN
ומאחד היציאות של הנתב לחבר לקו השני שחוזר לארון התקשורת ומתחבר שם ל SWITCH.
כך תהיה לך סיכוי לקליטה טובה יותר בכל הבית בלי להשתמש ב AP נוספים.
לגבי FW מקורי וצד ג', לפעמים עדיף המקורי כי הוא משתמש בצורה מיטבית בחומרה ובצד ג' לפעמים לא יכולים לנצל אפשרויות של אופטימיזציה בחומרה כי אין להם driver או את קוד המקור שמנצל אותם וכך הם צריכים לממש את ההצפנה למשל בתוכנה שהיא פחות יעילה.