למה סמליין/מינילין שולחים 65" עם מוביל אחד ?!
מצטרף לתהייה ומוסיף קצת:
אני גר בקומה רביעית בלי מעלית, כשהשליח הגיע לפתח הבניין הצעתי לעזור לו כי ראיתי שהוא לבד (יש נהג שנשאר במשאית ומחכה לו), אמר שהוא לא מעוניין בעזרה, בדרכו למעלה אני שומע לא פעם דפיקות של הקרטון בקיר, מניח את הטלויזיה בבית.
אומר לי שמעל קומה רביעית זה תוספת חמישים שקל, אני אומר לו שזה לא נכון וזה 35, אז הוא אומר לי 40, אמרתי לו שלא וזה 35, אומר לי ככה הנהג אמר לי, השבתי שנרד למטה ונברר תוך כדי שאני מראה לו את המייל מאולסייל. הוא הלך, ירדתי למטה והוא כבר נסע מהמקום.
שכונה מארץ השכונות.
אני גר בקומה רביעית בלי מעלית, כשהשליח הגיע לפתח הבניין הצעתי לעזור לו כי ראיתי שהוא לבד (יש נהג שנשאר במשאית ומחכה לו), אמר שהוא לא מעוניין בעזרה, בדרכו למעלה אני שומע לא פעם דפיקות של הקרטון בקיר, מניח את הטלויזיה בבית.
אומר לי שמעל קומה רביעית זה תוספת חמישים שקל, אני אומר לו שזה לא נכון וזה 35, אז הוא אומר לי 40, אמרתי לו שלא וזה 35, אומר לי ככה הנהג אמר לי, השבתי שנרד למטה ונברר תוך כדי שאני מראה לו את המייל מאולסייל. הוא הלך, ירדתי למטה והוא כבר נסע מהמקום.
שכונה מארץ השכונות.
@Rekcuf
·
אלקטרוניקס פרו פתחו חברת הובלות, או שזה חלק ממסע ההכפשות נגדם?
את אותם הסיפורים שמעתי על אנשים שהזמינו מסך מחו״ל והגיע עם dhl וסבל בודד, או על אנשים שרכשו סוני דרך היבואן המקביל וגם כן הגיע עם סבל אחד, ולא חסר סיפורים.
אני מניח שזה החאפריות הישראלית במיטבה ולא קשור לחברה מסויימת.
·
את אותם הסיפורים שמעתי על אנשים שהזמינו מסך מחו״ל והגיע עם dhl וסבל בודד, או על אנשים שרכשו סוני דרך היבואן המקביל וגם כן הגיע עם סבל אחד, ולא חסר סיפורים.
אני מניח שזה החאפריות הישראלית במיטבה ולא קשור לחברה מסויימת.
·בוננזה כתב:@Rekcuf
·
אני מניח שזה החאפריות הישראלית במיטבה ולא קשור לחברה מסויימת....
כשקיבלתי את הסוני שלי ב 2015 שנרכשה מאול סייל לא הגיע ואן של און סייל ולא סבלים של און סייל, אלא הגיע ואן עם הכיתוב ישפאר ושני טכנאים צעיר ומבוגר עם סרבל של ישפאר ושאלו אם אני זקוק להכוונה בהתקנה, אמרתי שלא והם השאירו את המסך והלכו. מן הסתם החברה נותת השירות אחראית גם על ההספקה, ולכן מי שהגיע זה נציג של אלקטרוניקס פרו. ולא חסר כאן תיאורים עקביים על הטכנאים שלהם...
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
כנראה ככל שהמסכים נהיים יותר דקים, צריכים פחות אנשים לסחוב אותם...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- xtreamer1234
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לי ח.י שלחו מתקין אחד ל oled65b7y
לי עבור סמסונג 65 היו מוביל אחד ושני מתקינים.