המגבר לא מעביר 4K
שלום,
לאחרונה שדרגתי את הממיר של יס לממיר אולטרה 4K בכדי לראות את המונדיאל.
הממיר מחובר לטלויזיה סוני 9005 ולמגבר של פיוניר VSX 523 (המגבר בן 4וחצי שנים) אשר אמור לתמוך במעבר אות של 4K
כמובן שגם החיבור של הממיר למגבר והמגבר לטלויזיה הם באמצעות כבלים HDMI חדשים אשר תומכים ב4K.
כאשר אני מנסה לצפות בתכנים של יס שמשודרים ב4K יש אודיו אך ללא וידאו ומופיעה הודעה שהכבל לא תומך ב4K.
כמובן שכאשר אני מחבר את הממיר ישירות לטלויזיה אין בעיה לראות תכנים ב 4K.
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ?
תודה
לאחרונה שדרגתי את הממיר של יס לממיר אולטרה 4K בכדי לראות את המונדיאל.
הממיר מחובר לטלויזיה סוני 9005 ולמגבר של פיוניר VSX 523 (המגבר בן 4וחצי שנים) אשר אמור לתמוך במעבר אות של 4K
כמובן שגם החיבור של הממיר למגבר והמגבר לטלויזיה הם באמצעות כבלים HDMI חדשים אשר תומכים ב4K.
כאשר אני מנסה לצפות בתכנים של יס שמשודרים ב4K יש אודיו אך ללא וידאו ומופיעה הודעה שהכבל לא תומך ב4K.
כמובן שכאשר אני מחבר את הממיר ישירות לטלויזיה אין בעיה לראות תכנים ב 4K.
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות ?
תודה
ממירי YES ל 4k נועדו לעבוד רק עם מכשירים התומכים ב HDCP 2.2 ואין דרך אפילו להוריד את הרזולוציה ל 1080P בכדי לאפשר עבודה עם ציוד ישן. יש לך שתי אפשרויות, או לשדרג רסיבר, או לרכוש מפצל HDMI יקר יחסית (כ 250 שח) שתומך ב HDCP 2.2 ומפשיט את ההגנה. זה מפצל שיש לי ועובד מצויין בסילוק HDCP 2.2:
https://www.amazon.com/dp/B01BOB6TXA?tag=h0dab-20&
חבר יציאה מס' 1 ישירות לטלויזיה (מבלי להשתמש בה), ויציאה מס' 2 לרסיבר. הוא תומך בכל פורמטי הסאונד כולל DTS MA או DD+. אבל זה לא פתרון זול...
https://www.amazon.com/dp/B01BOB6TXA?tag=h0dab-20&
חבר יציאה מס' 1 ישירות לטלויזיה (מבלי להשתמש בה), ויציאה מס' 2 לרסיבר. הוא תומך בכל פורמטי הסאונד כולל DTS MA או DD+. אבל זה לא פתרון זול...
- eyali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
הוא לא יכול להתחבר עם כבל אופטי מהמיר לרסיבר?ולהתחבר עם הhdmi ישירות לטלוויזיה?
אני בדיוק באותה בעייה קניתי סוני 75 (עוד לא קיבלתי)וחשבתי לחבר את הממיר 4k לטלויזיה ,כבל אופטי רסיבר.ולעשות חיבור נוסף של אופטי מהטלוזיה לממיר (לתוכן מהטלוזיה החכמה).
ועוד כבל hdmi מהרסיבר לכניסה אחרת לטלויזיה לצורך כיוונים של הרסיבר(לראות על המסך,למרות שאפשר לראות גם באפליקציה)
יש עוד דרך?
הדגם של הטלויזיה
Sony KD-75XE8596
ושל המגבר
RX V 677 Yamaha
אני בדיוק באותה בעייה קניתי סוני 75 (עוד לא קיבלתי)וחשבתי לחבר את הממיר 4k לטלויזיה ,כבל אופטי רסיבר.ולעשות חיבור נוסף של אופטי מהטלוזיה לממיר (לתוכן מהטלוזיה החכמה).
ועוד כבל hdmi מהרסיבר לכניסה אחרת לטלויזיה לצורך כיוונים של הרסיבר(לראות על המסך,למרות שאפשר לראות גם באפליקציה)
יש עוד דרך?
הדגם של הטלויזיה
Sony KD-75XE8596
ושל המגבר
RX V 677 Yamaha
אפשר עם כבל אופטי ישירות מהממיר למגבר, כבל אופטי מהטלויזיה למגבר או עם כבל HDMI מהטלויזיה בפורט ARC (audio return channel למגבר
החיסרון של כבל אופטי זה שהטכנולוגיה תומכת רק עד Dolby Digital, זאת אומרת שבמקסימום אפשר לקבל DTS
החיסרון של כבל אופטי זה שהטכנולוגיה תומכת רק עד Dolby Digital, זאת אומרת שבמקסימום אפשר לקבל DTS