זליגת אור בטלויזית Samsung MU7000 55
שלום לכולם,
לאחרונה התחדשתי בפאנל MU7000 של סמסונג, וכמו הרבה אחרים גם אני חווה זליגות אור כשמוצגת תמונה חשוכה בחדר חשוך.
מצורפת תמונה.
דברתי עם אלקטרוניקס פרו, והגיע אלי טכנאי - הוא טוען שמבחינתם רק זליגת אור שמעוות צבעי יסוד מצדיקה החלפה - כל השאר זה במסגרת ההגדרה של מוצר תקין של סמסונג ולכן אין שום עילה להחלפה והמוצר תקין לחלוטין.
מה דעתכם? הם מכסתח"ים?
בנוסף, מבחינת אחסון קיים בפונקציונליות של הSMART קיימים לי 520 מגה תפוסים (ע"י אפליקציות מערכת) ובערך 315 פנויים - זה מצב תקין? ככה זה לכל הטלויזיות האלו? פשוט אף אחד שם לא יכל להגיד לי מה הנפח אחסון של הטלויזיה מבחינת הגדרת יצרן.
תוד רבה!
לאחרונה התחדשתי בפאנל MU7000 של סמסונג, וכמו הרבה אחרים גם אני חווה זליגות אור כשמוצגת תמונה חשוכה בחדר חשוך.
מצורפת תמונה.
דברתי עם אלקטרוניקס פרו, והגיע אלי טכנאי - הוא טוען שמבחינתם רק זליגת אור שמעוות צבעי יסוד מצדיקה החלפה - כל השאר זה במסגרת ההגדרה של מוצר תקין של סמסונג ולכן אין שום עילה להחלפה והמוצר תקין לחלוטין.
מה דעתכם? הם מכסתח"ים?
בנוסף, מבחינת אחסון קיים בפונקציונליות של הSMART קיימים לי 520 מגה תפוסים (ע"י אפליקציות מערכת) ובערך 315 פנויים - זה מצב תקין? ככה זה לכל הטלויזיות האלו? פשוט אף אחד שם לא יכל להגיד לי מה הנפח אחסון של הטלויזיה מבחינת הגדרת יצרן.
תוד רבה!
- SheldonCooper
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי אותה בעיה גם בטלויזיה הזאת mu7000
סמליין לא מכירים בבעיה הזאת לא רצו להחליף לי את הטלויזיה
אחרי הרבה מלחמות ביטלו לי את העיסקה
יום ראשון אמור להגיע טכנאי לאיסוף של הטלויזיה לא מוכן להתפשר
סמליין לא מכירים בבעיה הזאת לא רצו להחליף לי את הטלויזיה
אחרי הרבה מלחמות ביטלו לי את העיסקה
יום ראשון אמור להגיע טכנאי לאיסוף של הטלויזיה לא מוכן להתפשר
נערך לאחרונה על ידי SheldonCooper ב 06/06/2018 22:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
בסוני זה לא היה קורה... עכשיו ברצינות, מליון ואחד שרשורים והודעות כאן על שירות גרוע של אלקטרוניקס פרו, ואנשים עדיין רוכשים מוצרים תחת האחריות שלהם??? תנסו לאיים בתביעה, לפעמים אחרי חצי שנה של מלחמות, הם נשברים ומחליפים את הטלויזיה, אבל אין לדעת מה תקבל במקום... הבעיות הללו נפוצות בסמסונג... כדאי לעשות שיעורי בית לפני שרוכשים...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Rekcuf
·
אל' פרו נותנים שירות גם למסכים של סוני. וגם המסכים שלהם לא חפים מבעיות, אז אנא, תחסוך מאיתנו.
·
אל' פרו נותנים שירות גם למסכים של סוני. וגם המסכים שלהם לא חפים מבעיות, אז אנא, תחסוך מאיתנו.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
·AlmogKatz כתב:שלום לכולם,
לאחרונה התחדשתי בפאנל MU7000 של סמסונג, וכמו הרבה אחרים גם אני חווה זליגות אור כשמוצגת תמונה חשוכה בחדר...
וכמו רבים אחרים אני ממשיך ואמשיך לקנות את הזבל עופות הזה... אז על מה התלונה?
ידעת שזה מכשיר/דגם/יצרן בעייתי לא?
ואגב...
להערתך (ארתור) יש יצרנים ששומעים אצלם על פחות בעיות... הרבה פחות.
כל אחד עם מכשיר תאורת led ,שיבדוק טוב טוב שמסך שלו אחיד ושחור לגמרי,לפני לזרוק פו ...." ב xxx זה לא קיים"
95 מכשירים led חולים במחלה זו פחות או יותר.יש כאלה שמים לב פחות וזוה
תכניסו מכשיר לחדר חשוך לגמרי,חברו אות שדה שחור,תעלו טיפה בהירות....אז ספרו כאן מה ראיתם
95 מכשירים led חולים במחלה זו פחות או יותר.יש כאלה שמים לב פחות וזוה
תכניסו מכשיר לחדר חשוך לגמרי,חברו אות שדה שחור,תעלו טיפה בהירות....אז ספרו כאן מה ראיתם
- ahersko
- חבר מביא חבר

אתה צודק. זה קיים אצל כולםםםםםםםםםםםם
אבל (וזה אבל גדול) יש סדרות מסויימות שיש עליהם יותר תלונות מאשר בסדרות אחרות.
פותח השרשור הוא משתמש ותיק שכפי הנראה ידע כפי שהעיד על עצמו שיש תלונות מרובות ועדיין התעקש לקנות.
כמו שאומרים... איחלתי לחייל בהצלחה.
פותח השרשור הוא משתמש ותיק שכפי הנראה ידע כפי שהעיד על עצמו שיש תלונות מרובות ועדיין התעקש לקנות.
כמו שאומרים... איחלתי לחייל בהצלחה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@ahersko
אולי, אבל זה לא אומר לך שום דבר, כי א) אתה לא יודע כמה מסכים נמכרו מכל דגם. ב) אתה לא יודע מה אחוז האנשים שהולכים להתלונן על בעיות הנ"ל בפורום. לכן אתה לא יכול להסיק מהתלונות שאתה רואה כאן שום דבר.
למשל, יש כאן חבר פורום שהחליף 4 מסכים של סוני ברצף בגלל בעיות עננות, ובסוף קנה OLED כי פשוט נגמרה לו הסבלנות.
אולי, אבל זה לא אומר לך שום דבר, כי א) אתה לא יודע כמה מסכים נמכרו מכל דגם. ב) אתה לא יודע מה אחוז האנשים שהולכים להתלונן על בעיות הנ"ל בפורום. לכן אתה לא יכול להסיק מהתלונות שאתה רואה כאן שום דבר.
למשל, יש כאן חבר פורום שהחליף 4 מסכים של סוני ברצף בגלל בעיות עננות, ובסוף קנה OLED כי פשוט נגמרה לו הסבלנות.
·הבעייה כאן,עם מגיע כמות של טלויזיות עם כתמים,אז אין טעם להחליף ל מכשיר חדש ,מאותה סידרה.יש מצב בעייה יהיה עוד גדולה יותר.אפשר לנסות דגם אחר לגמרי,עם פנל יצור אחר,אבל כדאי לבדוק טוב לפני החלפה.ahersko כתב:אתה צודק. זה קיים אצל כולםםםםםםםםםםםם
כמו שאומרים... איחלתי לחייל בהצלחה....
אדיף ישר להשתדרג ל oLed
זה נטו איכות בניה והרכבה של הפאנל! עובדה כמות התלונות על זליגות אור ומסך מלוכלך בסוני מזערית לעומת סמסונג ו LG, ואני לא מדבר רק על הפורום הזה, אלא גם ב AVS. אם הפאנל כולל הצמדה טובה ויציבה של התקן התאורה האחורית, זה לא אמור לקרות. סמסונג ו LG הולכים על מוצר המוני וזול, אם כי הם לא כאלו זולים. סוני משקיעים יותר על איכות ועמידות המוצר. הם ממשיכים לתמוך ולעדכן קושחה לטלויזיות מ 2015 בזמן ששתי החברות האחרות מפסיקות את התמיכה לאחר שנה עד שניים לכל היותר... אין מה לעשות, זול בסוף עולה יקר.
@Rekcuf
·
אני דיי בטוח שסמסונג ו-LG מוכרים כאן בשנה מה שסוני מורכים ב-10, מכאן שגם כמות התלונות צפויה להיות גבוהה יותר.
לא לי ולא לך יש את הסטטיסטיקה המדוייקת של כמות התקלות ל-1,000 יחידות, ולכן קצת קשה לי להבין מאיפה אתה שואב את הביטחון לצאת בהצהרות כאלו.
יש לי שני מסכי סמסונג פלסמה מעל 8 שנים ללא כל תקלה.
לאבי יש שני מסכי led, האחד בן ארבע והשני בן שנה ללא תקלות.
במשפחה המורחבת שלי יש עוד מספר לא מבוטל של מסכי סמסונג לד ללא כל תקלה.
אז זה כנראה אומר שלסמסונג אין אף פעם תקלות, לפחות על פי השיטה שלך...
רק לפני שבועיים היה כאן בחור שרכש את ה-900F החדשה ומיד החזיר עקב תקלה ושידרג ללד בעקבות זאת.
·
אני דיי בטוח שסמסונג ו-LG מוכרים כאן בשנה מה שסוני מורכים ב-10, מכאן שגם כמות התלונות צפויה להיות גבוהה יותר.
לא לי ולא לך יש את הסטטיסטיקה המדוייקת של כמות התקלות ל-1,000 יחידות, ולכן קצת קשה לי להבין מאיפה אתה שואב את הביטחון לצאת בהצהרות כאלו.
יש לי שני מסכי סמסונג פלסמה מעל 8 שנים ללא כל תקלה.
לאבי יש שני מסכי led, האחד בן ארבע והשני בן שנה ללא תקלות.
במשפחה המורחבת שלי יש עוד מספר לא מבוטל של מסכי סמסונג לד ללא כל תקלה.
אז זה כנראה אומר שלסמסונג אין אף פעם תקלות, לפחות על פי השיטה שלך...
רק לפני שבועיים היה כאן בחור שרכש את ה-900F החדשה ומיד החזיר עקב תקלה ושידרג ללד בעקבות זאת.
- ahersko
- חבר מביא חבר

בשום מקום לא כתבתי שסוני זה זהב טהור.
גם לא הכפשתי אף יצרן אחר. לא LG לא פיליפס לא שארפ לא פנסוניק, לא הייסנס ולא פיילוט... אין לי מניות אצל אף אחת מהן.
לשיטתך גם אם סמסונג שולטים ב 50% מהשוק, יש להם יותר מ 50% בנפח התלונות.
כתבתי לך כבר בעבר שההשוואה למסכים ישנים לא רלוונטית היות ואז באמת המכשירים שלהם היו מצויינים.
גם לי יש באחד מחדרי הילדים LCD (לא LED) של סמסונג בת שמונה - מצויינת!
מאז שעברו ל LED איכות היצור ירדה פלאים.
אגב... רק היום אני מבין כמה עננות היתה בסמסונג הישנה שלי, אלא שאז התעסקנו ברולטת הפנלים.
תוסיף לזה את חוסר השקיפות/זהות שלהם בנוגע לדגמים שנמכרים בארץ מול הדגמים באירופה.
תעטוף הכל בשרות המהולל של א.פ וקיבלת *** עופות!
לפותח השרשור אני ממליץ לתבוע בבית המשפט... את זה שהמליץ לך לקנות סמסונג כמובן!
גם לא הכפשתי אף יצרן אחר. לא LG לא פיליפס לא שארפ לא פנסוניק, לא הייסנס ולא פיילוט... אין לי מניות אצל אף אחת מהן.
לשיטתך גם אם סמסונג שולטים ב 50% מהשוק, יש להם יותר מ 50% בנפח התלונות.
כתבתי לך כבר בעבר שההשוואה למסכים ישנים לא רלוונטית היות ואז באמת המכשירים שלהם היו מצויינים.
גם לי יש באחד מחדרי הילדים LCD (לא LED) של סמסונג בת שמונה - מצויינת!
מאז שעברו ל LED איכות היצור ירדה פלאים.
אגב... רק היום אני מבין כמה עננות היתה בסמסונג הישנה שלי, אלא שאז התעסקנו ברולטת הפנלים.
תוסיף לזה את חוסר השקיפות/זהות שלהם בנוגע לדגמים שנמכרים בארץ מול הדגמים באירופה.
תעטוף הכל בשרות המהולל של א.פ וקיבלת *** עופות!
לפותח השרשור אני ממליץ לתבוע בבית המשפט... את זה שהמליץ לך לקנות סמסונג כמובן!
נותני שירות לסוני
·הם לא נותנים שירות לסוני .TheCoolest כתב:@Rekcuf
·
אל' פרו נותנים שירות גם למסכים של סוני. וגם המסכים שלהם לא חפים מבעיות, אז אנא, תחסוך מאיתנו....
רכשתי מסך סוני גודל 75 והתקשרתי אליהם לגבי התקנה .
מתברר שלא הם מתקינים. וגם האחריות לא שלהם.
לפני שרכשתי שוחחתי איתם בפייסבוק (צילמתי את התשובה שנתנו לי)וגם בשיחה טלפונית .הובטח לי שאם ארכוש מסך סמסונג אקבל התקנה חינם והסרת מתלה ישן מהקיר גם החינם.
כפי שנאמר לי כאן בפורום שאותו שירות לסמסונג וסוני .
לכן רכשתי סוני כי יש 4 שנים אחריות מלאות והסתמכתי שהם התקינים.
קיבלתי מספר של החברה שמתקינה ומתברר שהתקנה חינם, והסרת מתלה ישן גובים 160 ש"ח בלי בושה על טלוויזיה שעלתה 12,000 ש"ח.
עדיין לא ברור לי מי נותן אחריות לסוני ומתקין אותה .
והמרגיז שישפאר לא מוכנה לשלוח לי למייל או לבית תעודת אחריות כפי שהובטח ל 4 שנים.
מבחינתם הקבלה היא אסמכתא.
נראה כשיגיע הטכנאי בראשון מי נותן השירות והאחריות.
באתר של ישפאר מצינים שבמעמד התקנה מקבלים מהטכנאי את תעודת האחריות .