הזרמת עידן+ דרך Mi Box, אפשרי?
300 ש"ח באיביי... נראה לי עדיף כבר לקנות עוד ממיר
מה לגבי חיבור טיונר DVB-T2 לסטרימר?amirchen כתב:בעזרת מכשיר שנקרא HdHomeRun אתה יכול להזרים את עידן+ לכל מכשיר שמריץ אנדרואיד , IOS , חלונות או קודי....
אם אתה מעוניין לצפות דרך אפליקציית ה Live Channels אז הדרך היחידה היא להשתמש ב RPI כשרת TvHeadend ובעזרת אפליקציית האנדרואיד שלהם להתממשק עם ה Live Channels.
יש דיווחים ברשת שהדונגל MyGica PT360 עובד על המכשיר אבל רק עם אפליקצייה יעודית שלהם ובשבילה תצטרך מקלדת או עכבר אלחוטי כי עם השלט לא ניתן להעביר ערוצים.
יש דיווחים ברשת שהדונגל MyGica PT360 עובד על המכשיר אבל רק עם אפליקצייה יעודית שלהם ובשבילה תצטרך מקלדת או עכבר אלחוטי כי עם השלט לא ניתן להעביר ערוצים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם אנחנו בנושא הRPI, אפשר להתקין עליו LibreELEC, ובו יש כבר שרת TvHeadend מובנה.
במקביל אותו RPI יכול לשמש כמקלט\נגן למסך 1080P, ולשרת את שאר הצרכנים.
בקודי יש תמיכה בשרתי TvHeadend, כל שאפשר להשתמש בו כ-PVR.
במקביל אותו RPI יכול לשמש כמקלט\נגן למסך 1080P, ולשרת את שאר הצרכנים.
בקודי יש תמיכה בשרתי TvHeadend, כל שאפשר להשתמש בו כ-PVR.
Re: לא יצא לי להשתמש ב-RPI
@נדב
לא כל כך הבנתי, מה הכוונה בחיבור ממיר נוסף לסטרימר?
רשמתי בהודעה הקודמת איזה אופציות קיימות היום לצפייה בעידן+ על ה MIBOX בנוסף ל HDHomeRun שציינו בהודעה לפני, למיטב ידעתי אין אופציות אחרות.
רשמתי בהודעה הקודמת איזה אופציות קיימות היום לצפייה בעידן+ על ה MIBOX בנוסף ל HDHomeRun שציינו בהודעה לפני, למיטב ידעתי אין אופציות אחרות.
תודה, האופציות שצויינו עולות יותר מממיר ייעודי.Cleaner כתב:@נדב
רשמתי בהודעה הקודמת איזה אופציות קיימות היום לצפייה בעידן+ על ה MIBOX בנוסף ל HDHomeRun שציינו בהודעה לפני, למיטב ידעתי אין אופציות אחרות....
כוונתי שניתן (מניח) לרכוש ממיר עידן נוסף ולחברו ישירות למיבוקס .
אלא אם כן רק הדונגל MyGica PT360 עובד עם מיבוקס (?)
@נדב
אני לא מכיר ממיר שאפשר לחבר ישירות ל MIBOX.
אין לי ניסיון אישי עם ה MyGica אז אני לא יודע אם זה עובד בוודאות אבל יש דיווחים ברשת שכן.
היתרון בבניית שרת על פני קניית ממיר הוא שאתה יכול להזרים משרת אחד שהעלות הכוללת שלו היא בסביבות 50$ למספר טלוויזיות ככה שלא תצטרך לקנות ממיר יעודי לכל טלויזיה. בסופו של דבר זה נתון לשיקולך מה עדיף מבחינת עלות-תועלת.
אני לא מכיר ממיר שאפשר לחבר ישירות ל MIBOX.
אין לי ניסיון אישי עם ה MyGica אז אני לא יודע אם זה עובד בוודאות אבל יש דיווחים ברשת שכן.
היתרון בבניית שרת על פני קניית ממיר הוא שאתה יכול להזרים משרת אחד שהעלות הכוללת שלו היא בסביבות 50$ למספר טלוויזיות ככה שלא תצטרך לקנות ממיר יעודי לכל טלויזיה. בסופו של דבר זה נתון לשיקולך מה עדיף מבחינת עלות-תועלת.
תודה רבה, מאחר ויש לי רק 2 טלוויזיות לשימוש בטווח הרחוק אני חושב שהפתרון הפשוט יותר יהיה יותר משתלם, זה אומר דונגל mygica pt360.
אפשר להשיגו ב-100 ש"ח.
* דרך אגב לגבי הצורך בשימוש בעכבר זה בסדר כי גם ככה חלק מהפי'צרים בסטרימר יהיו נוחים לשימוש עם עכבר.
השאלה אם הוא יקלוט טוב..
אפשר להשיגו ב-100 ש"ח.
* דרך אגב לגבי הצורך בשימוש בעכבר זה בסדר כי גם ככה חלק מהפי'צרים בסטרימר יהיו נוחים לשימוש עם עכבר.
השאלה אם הוא יקלוט טוב..