שאלה לגבי כרטיסי קול
ישנם כרטיסי קול שמגיעים עם חיבור ישיר של 5.1 (מובנים למחשב).
אם אתה רוצה להוציא, נקרא לזה במינוח "עממי"
איכות של דיוידי(שמע), אתה צריך כרטיס על יציאת SPDIF קואקס או דיגיטאלית שתתחבר ישירות למחשב ואז ניתן יהיה להפיק את המיטב מן התכנים שבהם אתה צופה.
שוב, אנא פרט מה עיקר השימוש שלך הולך להיות.
היום רוב כרטיסי הקול(אפילו המובנים) מגיעים עם יציאת SPDIF.
אם אתה רוצה להוציא, נקרא לזה במינוח "עממי"
שוב, אנא פרט מה עיקר השימוש שלך הולך להיות.
היום רוב כרטיסי הקול(אפילו המובנים) מגיעים עם יציאת SPDIF.
life is a game, play it.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא הבנתי. איפה צריך את היציאות האלה? בכרטיס? אז למה התכוונת שאמרת "שתתחבר ישירות למחשב"? הרי אם לכרטיס יש יציאות כאלה והכרטיס מחובר לאחד מסלוטי המחשב אז ברור שהיציאה בסופו של דבר היא מהמחשב, לא?
אני מתכוון להשתמש במחשב כנגן ראשי במערכת הקולנוע הבייתית
תודה
אני מתכוון להשתמש במחשב כנגן ראשי במערכת הקולנוע הבייתית
תודה
1.כןkingikra כתב:הייתי שמח לדעת למה אני מתכוון
בוא ננסח את השאלה בצורה יותר כללית. האם קיימים כרטיסי קול למחשב שיכולים לעמוד בסטנדרטים שכתבתי בהודעה הראשונה?
כמה עולים כרטיסים כאלה?
תודה...
2.לפני שאתה רץ לרכוש כרטיס קול תבדוק אם בלוח האם שלך יש יציאת SPDIF
אתה צריך להסתכל פיזית מאחורי המחשב שלך ולבדוק האם קיימת יציאה אופטית או קואקסיאלית שתצוין במונח SPDIF ליד.לא הבנתי. איפה צריך את היציאות האלה? בכרטיס? אז למה התכוונת שאמרת "שתתחבר ישירות למחשב"? הרי אם לכרטיס יש יציאות כאלה והכרטיס מחובר לאחד מסלוטי המחשב אז ברור שהיציאה בסופו של דבר היא מהמחשב, לא?...
בהנחה שכן, לא יהיה לך צורך בכרטיס הקול.
אנא עדכן אותי ונמשיך הלאה
life is a game, play it.
תבדוק במנואל של לוח האם ותראה קודם אם יש לך יציאת S/PDIF או מחבר מתאים שמוציא החוצה
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מכיוון שהכרטיסים המצויינים של Auzentech משום מה כבר לא נמכרים בארץ (נמכרו עד לפני חודש-חודשיים ע"י נועה החיפאית), והרבה פה נתקלים בקשיים רבים עם כרטיסים של Creative, הייתי מציע לבדוק את הכרטיסים של M-Audio מסידרת Revolution. יש של 5.1 רמקולים ויש של 7.1. עלות בסביבות ה-500 ש"ח. אין לי נסיון איתם.