רסיבר Denon AVR-X540BT
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·מהו אותו סדר גודל?nirzon כתב: יש משהו באותו סדר גודל שעדיף לקנות במקומו?...
בכמה ניתן לרכוש אותו?
מצאת משהו שמחירו זהה או מתקרב לרסיבר הזה?
אם תשווה אותו לרסיבר ה 200 דולר שהיה לך, אז קיימים יתרונות רבים.
אם תשווה למוצר דומה במחירו, זה כבר סיפור אחר..
-
nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אני מדבר על השוואה לרסיבר אחר באותו דרך גודל של מחיר (1200-1500 ש"ח). יש על הדנון היום איזשהו מבצע בביג דיל באזור ה-1300 ש"ח.
יש לי גם אפשרות לרכוש בהנחה יפה, שמביאה אותי פחות או יותר לאותו טווח מחיר את הסוני STR-DH550B, אבל ממה שקראתי הוא טיפה פחות טוב מה-Denon. אין לו יכולת כיבוי של OSD כשעובדים ב-4K, מה שגורם לו להחליף רזולוציות כל פעם שלוחצים על כפתורי הווליום, וגם אין לו תמיכה ב- HDCP 2.2.
למען האמת, כרגע אין לי טלוויזיה 4K, אבל מתישהו תהיה, אז עדיף כבר שהרסיבר יהיה מוכן עבורה, לא?
אין היום בדיוטי פרי רסיברים ב-200$ (אני כרגע בחו"ל, אז בדקתי בדרך).
יש לי גם אפשרות לרכוש בהנחה יפה, שמביאה אותי פחות או יותר לאותו טווח מחיר את הסוני STR-DH550B, אבל ממה שקראתי הוא טיפה פחות טוב מה-Denon. אין לו יכולת כיבוי של OSD כשעובדים ב-4K, מה שגורם לו להחליף רזולוציות כל פעם שלוחצים על כפתורי הווליום, וגם אין לו תמיכה ב- HDCP 2.2.
למען האמת, כרגע אין לי טלוויזיה 4K, אבל מתישהו תהיה, אז עדיף כבר שהרסיבר יהיה מוכן עבורה, לא?
אין היום בדיוטי פרי רסיברים ב-200$ (אני כרגע בחו"ל, אז בדקתי בדרך).
אני קניתי לפני חודש בערך את ה540, מאד מרוצה, אבל אני לא מומחה בתחום..
יש בו כל מה שאני צריך - תמיכה ב5.1 בסטנדרטים המוכרים, ARC, CEC, תמיכה ב4K (אין לי טלוויזיה מתאימה אבל כמו שאמרת טוב להיות מוכן לעתיד כי אני בונה על הרסיבר שיחזיק תקופה ארוכה), מגיע עם מיקרופון בשביל הגדרה ראשונית מיטבית וכו.
אין לו פיצ'רים "חכמים" למיניהם, אבל לי זה לא חסר, שוב אני בונה על הרסיבר לתקופה ארוכה והפיצ'רים החכמים מתחלפים מהר.. היום אלקסה / כרומכאסט / תמיכה באפליקצית מוזיקה ספציפית הן שימושיות אבל עוד 3-4 שנים מי יודע אם נשתמש בזה, ולכן אני מעדיף פשוט לחבר לרסיבר מכשירים שיעשו את העבודה, למשל mi box שמסדר לי כל פיצ'ר חכם שאני צריך.
יש בו כל מה שאני צריך - תמיכה ב5.1 בסטנדרטים המוכרים, ARC, CEC, תמיכה ב4K (אין לי טלוויזיה מתאימה אבל כמו שאמרת טוב להיות מוכן לעתיד כי אני בונה על הרסיבר שיחזיק תקופה ארוכה), מגיע עם מיקרופון בשביל הגדרה ראשונית מיטבית וכו.
אין לו פיצ'רים "חכמים" למיניהם, אבל לי זה לא חסר, שוב אני בונה על הרסיבר לתקופה ארוכה והפיצ'רים החכמים מתחלפים מהר.. היום אלקסה / כרומכאסט / תמיכה באפליקצית מוזיקה ספציפית הן שימושיות אבל עוד 3-4 שנים מי יודע אם נשתמש בזה, ולכן אני מעדיף פשוט לחבר לרסיבר מכשירים שיעשו את העבודה, למשל mi box שמסדר לי כל פיצ'ר חכם שאני צריך.
-
nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
בסופו של דבר קניתי גם את ה-540. היום חיברתי אותו וגם אני בינתיים (טפו טפו) מאד מרוצה.
סוף סוף אני שומע 5.1 בנטפליקס עם השיאומי מי בוקס.
אהבתי את הכיול האוטומטי עם המיקרופון.
להרגשתי, איכות השמע עם מערכת הרמקולים שלי (5.1 ישנה של פיוניר ב-200$), מאד השתפרה.
תודה על העצות של כולם.
סוף סוף אני שומע 5.1 בנטפליקס עם השיאומי מי בוקס.
אהבתי את הכיול האוטומטי עם המיקרופון.
להרגשתי, איכות השמע עם מערכת הרמקולים שלי (5.1 ישנה של פיוניר ב-200$), מאד השתפרה.
תודה על העצות של כולם.