כיול תמונה Lg b7
@good__one
כן משהו כזה, זה מבולגן בקישורים האלה
כשהיה לי סמסונג הכיול היה יותר פשוט
כמו באתר הזה:
http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/sam ... tings.html
אם היה משהו כזה זה היה טוב
כן משהו כזה, זה מבולגן בקישורים האלה
כשהיה לי סמסונג הכיול היה יותר פשוט
כמו באתר הזה:
http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/sam ... tings.html
אם היה משהו כזה זה היה טוב
- LiozAkirav
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 0
·מומלץ להשתמש בזה?good__one כתב:התכוונת לזה?
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b7 ... d/settings
או זה
https://www.avforums.com/threads/lg-ole ... s.2106641/...
איזה כיול עדיף מבין השניים?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@LiozAkirav
.
הכיול הכי עדיף עדיף הוא כיול בעזרת ציוד כיול על המסך שלך.
כל מני הגדרות שאתה מוצא באינטרנט הן בגדר המלצה (בלחץ) ואתה יכול לבחור במה שנראה לך טוב יותר.
.
הכיול הכי עדיף עדיף הוא כיול בעזרת ציוד כיול על המסך שלך.
כל מני הגדרות שאתה מוצא באינטרנט הן בגדר המלצה (בלחץ) ואתה יכול לבחור במה שנראה לך טוב יותר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אף אחד לא הולך לכייל לך את המסך, זה לא כזה פשוט.
צריך ציוד מיוחד ויקר בשביל זה, צריך מכיילים מוסמכים בשביל זה, צריך לפחות כמה שעות עבודה עבור כיול טוב.
הטלוויזיות יוצאות מהמפעל עם כיול בסיסי שאמור להיות פחות או יותר מדוייק. בגלל שלא ניתן לכייל כל מסך בצורה אופטימלית במפעל, ברוב הגדול של המקרים לא עושים את זה. בנוסף, מסכים חדשים נוטים להשתנות בכמה מאת שעות הראשונות שלהם. לכן גם אם היו מכיילים את המסך במפעל או במעמד ההתקנה, לאחר כמה שבועות\חודשים של צפייה, המסך כבר לא יהיה מכוייל\מדוייק.
צריך ציוד מיוחד ויקר בשביל זה, צריך מכיילים מוסמכים בשביל זה, צריך לפחות כמה שעות עבודה עבור כיול טוב.
הטלוויזיות יוצאות מהמפעל עם כיול בסיסי שאמור להיות פחות או יותר מדוייק. בגלל שלא ניתן לכייל כל מסך בצורה אופטימלית במפעל, ברוב הגדול של המקרים לא עושים את זה. בנוסף, מסכים חדשים נוטים להשתנות בכמה מאת שעות הראשונות שלהם. לכן גם אם היו מכיילים את המסך במפעל או במעמד ההתקנה, לאחר כמה שבועות\חודשים של צפייה, המסך כבר לא יהיה מכוייל\מדוייק.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
@TheCoolest
·
ולא פחות חשוב זה תנאי התאורה השונים בין בית לבית - מכייל מקצועי מכייל את המסך גם בהתאם לתנאי התאורה של החדר בו הותקן המסך. כלומר הסבירות שכיול מקצועי של מסך בחדר מסוים יתאים לחדר אחר נמוכה ויהיה צורך לבצע התאמות נוספות.
·
ולא פחות חשוב זה תנאי התאורה השונים בין בית לבית - מכייל מקצועי מכייל את המסך גם בהתאם לתנאי התאורה של החדר בו הותקן המסך. כלומר הסבירות שכיול מקצועי של מסך בחדר מסוים יתאים לחדר אחר נמוכה ויהיה צורך לבצע התאמות נוספות.
אתה יכול לנסות גם את הבחור הזה:
בכל מקרה אני חושב שזה מאוד סובייקטיבי, משהו שיראה טוב לאחד לא בהכרח יראה טוב בעינך והפוך. ולכן קודם כל תסתכל האם אתה מרוצה מהצפיה עם התכנותים שמגיעים עם הטלויזיה, אם כן, אז מה אתה צריך לשנות?
אם לא, אני הייתי פשוט מנסה בעזרת מדריכים כמו שהביאו לך כאן. ניסית והיה טוב? אחלה. לא? תאפס הגדרות ותנסה אחר.
המדע או "מה נכון" לא חשוב פה, מה שחשוב זה שאתה תהיה מרוצה.
בכל מקרה אני חושב שזה מאוד סובייקטיבי, משהו שיראה טוב לאחד לא בהכרח יראה טוב בעינך והפוך. ולכן קודם כל תסתכל האם אתה מרוצה מהצפיה עם התכנותים שמגיעים עם הטלויזיה, אם כן, אז מה אתה צריך לשנות?
אם לא, אני הייתי פשוט מנסה בעזרת מדריכים כמו שהביאו לך כאן. ניסית והיה טוב? אחלה. לא? תאפס הגדרות ותנסה אחר.
המדע או "מה נכון" לא חשוב פה, מה שחשוב זה שאתה תהיה מרוצה.
נערך לאחרונה על ידי Neone ב 11/06/2018 11:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
פעלתי לפי המלצות RTINGS, וגם לרגע שקלתי לנג'ז לחבר פורום יקר ולהיעזר בו.
בסופו של דבר הבנתי שמה שמומלץ הוא לא מה שמתאים לי, וכשהבנתי מה כל פונקציה עושה, החלטתי להתאים לצרכים שלי.
וואלה - זה עובד נהדר.
אגב ביוטיוב יש מישהו שממליץ על מצב סינמה כבסיס, עם עריכה קלה של המאפיינים לצרכים שלך, ולדעתי זה יכול לעזור למתלבטים.
כאן:
בסופו של דבר הבנתי שמה שמומלץ הוא לא מה שמתאים לי, וכשהבנתי מה כל פונקציה עושה, החלטתי להתאים לצרכים שלי.
וואלה - זה עובד נהדר.
אגב ביוטיוב יש מישהו שממליץ על מצב סינמה כבסיס, עם עריכה קלה של המאפיינים לצרכים שלך, ולדעתי זה יכול לעזור למתלבטים.
כאן: