תקלה עם מצלמת דרך vicovation marcus 2
היי,
יש לי מצלמת דרך מדגם vicovation marcus 2, בסך הכל מצלמה טובה למעט תקלה מציקה שלא נעלמת.
בעוד היא מחוברת למקור המתח המקורי שלה ברכב, לעיתים קרובות היא פשוט נכבית ונדלקת בלופ אין סופי.
אני חושב אולי זה בעיה בסוללה או משהו כי למשל את הכרטיס SD החלפתי ולא עזר, החלפתי גם מקור מתח וגם לא עזר
תודה מראש
יש לי מצלמת דרך מדגם vicovation marcus 2, בסך הכל מצלמה טובה למעט תקלה מציקה שלא נעלמת.
בעוד היא מחוברת למקור המתח המקורי שלה ברכב, לעיתים קרובות היא פשוט נכבית ונדלקת בלופ אין סופי.
אני חושב אולי זה בעיה בסוללה או משהו כי למשל את הכרטיס SD החלפתי ולא עזר, החלפתי גם מקור מתח וגם לא עזר
תודה מראש
Windows has detected you do not have a keyboard, please Press 'F9" to continue.
קורה לי עם דגם אחר של מצלמת רכב פשוטה מגירבסט. אם פרק זמן מסויים היא לא מקבלת מתח חשמלי, היא נכנסת ללופ. הטענה קצרה פותרת את הבעיה, שנעוצה מן הסתם בהתרוקנות סוללת הגיבוי.Bar18 כתב:היי,
תודה מראש...
יש למצלמה אפשרות לחיבור למטען usb רגיל?Bar18 כתב:@Lee
·
איך אני אמור להטעין את זה? כי זה לא סוללה נטענת הרי זה עובד רק עם חיבור למטען ברכב......
אם כן, חבר אותה בבית למטען, או לחילופין ל-power bank ותטעין זמן קצר, רק בשביל לראות אם הבעיה נפתרת. השקע ברכב לא מספק מתח גם כשהסוויצ' כבוי?
בעקרון הסוללה/קבל שיש במצלמה אמורים לאפשר גיבוי לפרק זמן מסויים, גם אם המצלמה לא מחוברת למקור מתח חיצוני.
היי, קודם כל תודה על המענה (:Lee כתב:יש למצלמה אפשרות לחיבור למטען usb רגיל?......
אם כן, חבר אותה בבית למטען, או לחילופין ל-power bank ותטעין זמן קצר, רק בשביל לראות אם הבעיה נפתרת. השקע ברכב לא מספק מתח גם כשהסוויצ' כבוי?
בעקרון הסוללה/קבל שיש במצלמה אמורים לאפשר גיבוי לפרק זמן מסויים, גם אם המצלמה לא מחוברת למקור מתח חיצוני....
1) יש אפשרות לחיבור USB, משם הוא מקבל את המתח גם באוטו
2) אם אני מחבר אותו בבית למטען למשל של הפאלפון, שזה בערך אותו V, המצלמה פשוט נדלקת ומתחילה לצלם כאילו היא באוטו
3) השקע ברכב לא פועל כאשר האוטו כבוי
זה מה שהיא אמורה לעשות, להתחיל לצלם אוטומטית כשהסוויצ' ברכב פתוח והיא מקבלת מתח (ניתן לשינוי בהגדרות). השאלה אם כשהיא מחוברת למטען קיר ואחרי זמן-מה של טעינה, בעית הלופים עדיין קיימת.Bar18 כתב:2) אם אני מחבר אותו בבית למטען למשל של הפאלפון, שזה בערך אותו V, המצלמה פשוט נדלקת ומתחילה לצלם כאילו היא באוטו.........
@Lee
·
שמתי לב שבזמן שזה מחובר לקיר, בין עם הכרטיס SD ובין עם לא, אז אין לופים, הבעיה היא רק שזה באוטו מחובר למקור מתח המקורי שלה, או למקור החלופי אחר שמחובר ישירות ללוח המצתים של הרכב.
·
שמתי לב שבזמן שזה מחובר לקיר, בין עם הכרטיס SD ובין עם לא, אז אין לופים, הבעיה היא רק שזה באוטו מחובר למקור מתח המקורי שלה, או למקור החלופי אחר שמחובר ישירות ללוח המצתים של הרכב.
אין קשר לכרטיס ה-sd (אתה יכול לוודא את זה עם כרטיס אחר). כנראה שברכב יש בעיה עם הטעינה, שגורמת להתרוקנות סוללת הגיבוי הפנימית.Bar18 כתב:@Lee
·
שמתי לב שבזמן שזה מחובר לקיר, בין עם הכרטיס SD ובין עם לא, אז אין לופים, הבעיה היא רק שזה באוטו מחובר למקור מתח המקורי שלה, או למקור החלופי אחר שמחובר ישירות ללוח המצתים של הרכב....
אולי לא ניסחתי נכון. הבעיה לא בשקע הטעינה ברכב, אלא בזה שכשאין טעינה, כמו למשל כשהסוויצ' כבוי, סוללת הגיבוי במצלמה לא מחזיקה מספיק זמן מעמד ומתרוקנת. אותה תופעה בדיוק קורית גם במצלמה שלי וכבר עשיתי איתה את כל הבדיקות (כולל להחליף כרטיס...). פעם בכמה זמן, אם קורה שהיא נכנסת ללופים, אני נותן לה להיטען קצת כשהיא כבויה ואז זה מסתדר. לפחות על פי מה שראיתי אצלי, הבעיה ב99% נעוצה בסוללת המצלמה.Bar18 כתב:@Lee
·
גם אני חשבתי שזה בעיה במקור המתח ברכב, אבל בדקתי עם מצלמה נוספת שמותקנת ברכב אחר כדרך קבע, ואין איתה בעיה...
@Lee
·
אוקיי אז חיברתי למטען הביתי, כיביתי נתתי לזה להיטען למשך זמן מה, ובאמת אחרכך לכמה ימים עבד בסדר בלי לופים אבל היום הלופים חזרו...
·
אוקיי אז חיברתי למטען הביתי, כיביתי נתתי לזה להיטען למשך זמן מה, ובאמת אחרכך לכמה ימים עבד בסדר בלי לופים אבל היום הלופים חזרו...
http://vicovation.ro/suport-tehnic/firm ... o-marcus-2
תנסה לבדוק איזה גרסה יש לך, אם לא הכי עדכני, תעדכן ואז תבצע איפוס ואז תבדוק אם התקלה נשארת, דבר ראשון שבודקים זה אם התקלה מתוכנה.
תנסה לבדוק איזה גרסה יש לך, אם לא הכי עדכני, תעדכן ואז תבצע איפוס ואז תבדוק אם התקלה נשארת, דבר ראשון שבודקים זה אם התקלה מתוכנה.
@Bar18
·
הבעיה שלך טמונה בבטריה הפנימית של המצלמה - היא פשוט לא מאפשרת כיבוי מסודר של המצלמה לאחר שכיבית את הסוויץ ברכב.
במידה והבטריה היתה תקינה, המצלמה היתה מכבה את עצמה באופן מסודר, והקובץ המוקלט האחרון היה נשמר באופן תקין בכרטיס הזיכרון. מכיוון שהמצלמה שלך נכבית מיידית בעת כיבוי הסוויץ, הקובץ המוקלט האחרון נדפק, עימו גם הכרטיס, וככה מתחילים לופים.
הפיתרון - החלפת הבטריה. לרוב היא מולחמת ללוח האלקטרוני בתוך המצלמה.
בהצלחה!
·
הבעיה שלך טמונה בבטריה הפנימית של המצלמה - היא פשוט לא מאפשרת כיבוי מסודר של המצלמה לאחר שכיבית את הסוויץ ברכב.
במידה והבטריה היתה תקינה, המצלמה היתה מכבה את עצמה באופן מסודר, והקובץ המוקלט האחרון היה נשמר באופן תקין בכרטיס הזיכרון. מכיוון שהמצלמה שלך נכבית מיידית בעת כיבוי הסוויץ, הקובץ המוקלט האחרון נדפק, עימו גם הכרטיס, וככה מתחילים לופים.
הפיתרון - החלפת הבטריה. לרוב היא מולחמת ללוח האלקטרוני בתוך המצלמה.
בהצלחה!