VISTA מחוץ לגבולות מסך ב-720P על SONEY A10
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים,
התקנתי לחבר שלי HTPC חדש, VISTA ויש לו SONY A10, הבעיה שבכל רזולוציה (השארתי כרגע על 720P) המסך מותח את התמונה ואין את הקצוות (לדוגמא TASK BAR לא נראה, צד שמאל וימין וכדומה).
חיברתי אותו מ-GIGABYTE 7300 דרך מחבר DVI ל-HDMI.
אשמח אם משהו נתקל בזה ויודע מה הפתרון?
תודה.
התקנתי לחבר שלי HTPC חדש, VISTA ויש לו SONY A10, הבעיה שבכל רזולוציה (השארתי כרגע על 720P) המסך מותח את התמונה ואין את הקצוות (לדוגמא TASK BAR לא נראה, צד שמאל וימין וכדומה).
חיברתי אותו מ-GIGABYTE 7300 דרך מחבר DVI ל-HDMI.
אשמח אם משהו נתקל בזה ויודע מה הפתרון?
תודה.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
1. תוריד את הדרייברים האחרונים משבוע שעבר מהאתר של NVIDIA ותתקין אותם.
2. גש ללוח הבקרה של NVIDIA בתפריט של Change Resolution ובחר ברזולוציה שהיא הכי קרובה ל 1280x720. אל תנסה לבחור רזולוציה לפי מספר הפיקסלים הפיזיים הקיימים במסך כי רוב הסיכויים שהמסך לא יהיה מוכן לקבל את ההגדרה ואתה עלול להיתקע עם מסך שחור מבלי שיתאפשר לך לשנות חזרה.
3. אם אתה עדיין לא רואה את כל המסך גש לתפריט של Change Flat Panel scaling ושחק עם האפשרויות. אחת מהן בטוח תעבוד.
2. גש ללוח הבקרה של NVIDIA בתפריט של Change Resolution ובחר ברזולוציה שהיא הכי קרובה ל 1280x720. אל תנסה לבחור רזולוציה לפי מספר הפיקסלים הפיזיים הקיימים במסך כי רוב הסיכויים שהמסך לא יהיה מוכן לקבל את ההגדרה ואתה עלול להיתקע עם מסך שחור מבלי שיתאפשר לך לשנות חזרה.
3. אם אתה עדיין לא רואה את כל המסך גש לתפריט של Change Flat Panel scaling ושחק עם האפשרויות. אחת מהן בטוח תעבוד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

תודה! אבדוק את זה ואעדכן אתכם.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אפשר להעזר בתכנת POWERSTRIP
ולהגדיר רזולוציה בתוך רזולוציה, כך שאתה יכול לקבוע מה יהיה השטח האפקטיבי של הDESKTOP .
פנה אלי בפרטי, אם אתה צריך עזרה.
פנה אלי בפרטי, אם אתה צריך עזרה.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

שלום חברים,
הורדתי את POWERSTRIP, אבל אני לא מבין איפה אני יכול להגדיר את הרזולוציה האפקטיבית? תוכל בבקשה לציין?
לגבי הגדרות של Flat Panel scaling שיניתי והכל והמסך של סוני, כל הזמן עושה ZOOM (ואי אפשר לשנות!) ואז כל הצדדים נעלמים!
אשמח אם יש למשהו נסיון בבעיה זו.
הורדתי את POWERSTRIP, אבל אני לא מבין איפה אני יכול להגדיר את הרזולוציה האפקטיבית? תוכל בבקשה לציין?
לגבי הגדרות של Flat Panel scaling שיניתי והכל והמסך של סוני, כל הזמן עושה ZOOM (ואי אפשר לשנות!) ואז כל הצדדים נעלמים!
אשמח אם יש למשהו נסיון בבעיה זו.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
dispaly profile--> configure
advanced timing options -->resoluion in resolution
הפעולה האחרונה היא אייקון של סרגל משולש. יפתח לך מסך שחור שבו תוכל לקבוע רזולוציה אפקטיבית.
הפעולה האחרונה היא אייקון של סרגל משולש. יפתח לך מסך שחור שבו תוכל לקבוע רזולוציה אפקטיבית.