hot לא עומדת בהסכם

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
FRRRRR פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, בסוף אפריל עמד להסתיים לי הסכם שנתי עם hot (טריפל) והמחיר אמור היה לעלות ב-20 ש״ח בחודש לאחר מכן. לכן פניתי אליהם וסיכמנו על מסלול מחודש ואף זול יותר. עד כאן הכל טוב ויפה.
פתאום עכשיו חודש אחרי כשאני נכנס לחשבונית מאי אני רואה שלא רק שההסכם החדש לא נכנס לתוקף אלא אף ההתייקרות המקורית יצאה לפועל ושילמתי 20 ש״ח יותר. את השיחה קיימתי עם המוקדן בסוף אפריל אבל אין לי הוכחה להסכם החדש במייל או משהו כזה. מה צריך לעשות עם החצופים?

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #2 

אם לא קיבלת סיכום עיסקה חדש במייל ואין לך הקלטה של השיחה אין לך הרבה מה לעשות.
תתקשר , תתווכח איתם ותוודא שהפעם שולחים לך את ההסכם במייל.

עזי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
שם מלא: עזי
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #3 

היה לי סיפור דומה. לקראת סוף ינואר נגמר לי "המבצע", התקשרתי והוזלתי את התשלום החודשי ב-40 ש"ח.
בחשבונית שקיבלתי לאחר מכן חויבתי במחיר גבוה ב-20 ש"ח מזה ששילמתי עד אז. התקשרתי, התנצלו, הבטיחו את המחיר שהוצע לי והחזר רטרואקטיבי.
בחשבונית הבאה, אותו סיפור. התקשרתי שוב, הבטיחו שוב, וכלום. זה חזר על עצמו כל חודש מאז ינואר. לפני כשבוע התקשרתי וביקשתי להתנתק.
הציעו לי מהשימור מחיר דומה למה שהוצע לי בינואר. לא הסכמתי וביקשתי להתנתק. אמרו שיעבירו הלאה לתאום איסוף הציוד.
חזרה אלי למחרת נציגה והציעה מחיר נמוך ב-20 ש"ח ממה שהוצע לי בינואר (סה"כ הוזלה של 60 ש"ח) והחזר רטרואקטיבי. בתמורה ויתרתי על הטלפון החופשי והיום יש לנו 300 דקות (אנו משתמשים בכ-40 דקות בממוצע בחודש בקו הביתי) וגם על ערוצי הפעוטות.
היום קיבלתי הודעה שאושר לי ההחזר הרטרואקטיבי.

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1111
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #4 

אין לך הרבה מה לעשות אם אין לך הוכחה לכך.
אני לא מבין איך סגרת עסקה בלי הוכחה שישלחו לך מייל עם הסיכום עסקה...
בכל אופן, מה החבילה שיש לך כיום ועל איזו חבילה סגרת איתם?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”