שלום, בסוף אפריל עמד להסתיים לי הסכם שנתי עם hot (טריפל) והמחיר אמור היה לעלות ב-20 ש״ח בחודש לאחר מכן. לכן פניתי אליהם וסיכמנו על מסלול מחודש ואף זול יותר. עד כאן הכל טוב ויפה.
פתאום עכשיו חודש אחרי כשאני נכנס לחשבונית מאי אני רואה שלא רק שההסכם החדש לא נכנס לתוקף אלא אף ההתייקרות המקורית יצאה לפועל ושילמתי 20 ש״ח יותר. את השיחה קיימתי עם המוקדן בסוף אפריל אבל אין לי הוכחה להסכם החדש במייל או משהו כזה. מה צריך לעשות עם החצופים?
hot לא עומדת בהסכם
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
היה לי סיפור דומה. לקראת סוף ינואר נגמר לי "המבצע", התקשרתי והוזלתי את התשלום החודשי ב-40 ש"ח.
בחשבונית שקיבלתי לאחר מכן חויבתי במחיר גבוה ב-20 ש"ח מזה ששילמתי עד אז. התקשרתי, התנצלו, הבטיחו את המחיר שהוצע לי והחזר רטרואקטיבי.
בחשבונית הבאה, אותו סיפור. התקשרתי שוב, הבטיחו שוב, וכלום. זה חזר על עצמו כל חודש מאז ינואר. לפני כשבוע התקשרתי וביקשתי להתנתק.
הציעו לי מהשימור מחיר דומה למה שהוצע לי בינואר. לא הסכמתי וביקשתי להתנתק. אמרו שיעבירו הלאה לתאום איסוף הציוד.
חזרה אלי למחרת נציגה והציעה מחיר נמוך ב-20 ש"ח ממה שהוצע לי בינואר (סה"כ הוזלה של 60 ש"ח) והחזר רטרואקטיבי. בתמורה ויתרתי על הטלפון החופשי והיום יש לנו 300 דקות (אנו משתמשים בכ-40 דקות בממוצע בחודש בקו הביתי) וגם על ערוצי הפעוטות.
היום קיבלתי הודעה שאושר לי ההחזר הרטרואקטיבי.
בחשבונית שקיבלתי לאחר מכן חויבתי במחיר גבוה ב-20 ש"ח מזה ששילמתי עד אז. התקשרתי, התנצלו, הבטיחו את המחיר שהוצע לי והחזר רטרואקטיבי.
בחשבונית הבאה, אותו סיפור. התקשרתי שוב, הבטיחו שוב, וכלום. זה חזר על עצמו כל חודש מאז ינואר. לפני כשבוע התקשרתי וביקשתי להתנתק.
הציעו לי מהשימור מחיר דומה למה שהוצע לי בינואר. לא הסכמתי וביקשתי להתנתק. אמרו שיעבירו הלאה לתאום איסוף הציוד.
חזרה אלי למחרת נציגה והציעה מחיר נמוך ב-20 ש"ח ממה שהוצע לי בינואר (סה"כ הוזלה של 60 ש"ח) והחזר רטרואקטיבי. בתמורה ויתרתי על הטלפון החופשי והיום יש לנו 300 דקות (אנו משתמשים בכ-40 דקות בממוצע בחודש בקו הביתי) וגם על ערוצי הפעוטות.
היום קיבלתי הודעה שאושר לי ההחזר הרטרואקטיבי.