שלום לכולם!
אני חדש בתחום ואני עכשיו בתהליך של הרכבת המערכת הסאונד שלי.
עשיתי את המחקר שלי ואני יודע בערך מה שאני רוצה.
עכשיו הגעתי לשלב ה sourcing ופה קצת נתקעתי.
מצד אחד המבחר בארץ נוראי ואם מה שאני מחפש קיים בארץ אז המחיר בשמיים(הרבה מעבר לשילוח ומכס) .
ופה השאלה שלי מאיפה חברי הפורום קונים את הציוד שלהם, בארץ? בחו"ל? ואם בחו"ל האם הפעלת רסיבר דרך שנאי זה דבר מקובל?
תודה מראש,
לאון.
מאיפה חברי הפורום קונים את הציוד שלהם?
אהלן ברוך הבא. קודם כל המחירים בארץ לא נוראיים בכל מקום, והמחירים שאתה רואה באינטרנט הם מחירי תצוגה שגבוהים בכוונה מהמחיר האמיתי שבעל החנות מוכן לשחרר את המוצר. רוב החנויות יחתכו לך 10-20% מזה כשתגיע לחנות, הנחה ישראלית מה שנקרא.
בכל מקרה, הרבה מחברי הפורום בוחרים באמזון לקניית רסיברים, המחירים הזולים יותר והשילוח המהיר הופכים את זה למאוד כדאי ומשתלם, מעבר לזה אמזון מציגה מחיר סופי בזמן הקניה שכולל כבר את כל המיסים השונים, כך שהמחיר שאתה רואה הוא מחיר סופי עד הבית, ללא הפתעות.
אבל, תלוי עבור איזה יצרן ודגם כמובן, לא הכל יוצא יותר זול באמזון. אם בחרת לקנות רסיבר דרך אמזון, קנה רק מאמזון אירופאי שם החשמל מתאים לחשמל שלנו ולא יהיה צורך בטרנספורמטור.
יש חנויות נהדרות בארץ שמספקות מחירים תחרותיים מאוד למוצרי אודיו באיכות גבוהה, כמה מהן: קרוסאובר שופ (רועי הבעלים חבר פעיל כאן), פיוצ'ר יבואני SVS בארץ (גם פעילים בפורום), סטריאו סטאר (אני לקוח קבוע שם ומרוצה מאוד מהשירות והמחירים).
בכל מקרה, הרבה מחברי הפורום בוחרים באמזון לקניית רסיברים, המחירים הזולים יותר והשילוח המהיר הופכים את זה למאוד כדאי ומשתלם, מעבר לזה אמזון מציגה מחיר סופי בזמן הקניה שכולל כבר את כל המיסים השונים, כך שהמחיר שאתה רואה הוא מחיר סופי עד הבית, ללא הפתעות.
אבל, תלוי עבור איזה יצרן ודגם כמובן, לא הכל יוצא יותר זול באמזון. אם בחרת לקנות רסיבר דרך אמזון, קנה רק מאמזון אירופאי שם החשמל מתאים לחשמל שלנו ולא יהיה צורך בטרנספורמטור.
יש חנויות נהדרות בארץ שמספקות מחירים תחרותיים מאוד למוצרי אודיו באיכות גבוהה, כמה מהן: קרוסאובר שופ (רועי הבעלים חבר פעיל כאן), פיוצ'ר יבואני SVS בארץ (גם פעילים בפורום), סטריאו סטאר (אני לקוח קבוע שם ומרוצה מאוד מהשירות והמחירים).