בחירת חברת טלויזיה

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
ronmar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

עברתי לבניין חדש ואני מתלבט לאיזו חברה להתחבר.. עד היום הייתי עם יס ועכשיו אני חושב להחליף למשהו יותר זול.. כרגע הכיוון הוא פרטנר. השימושים העיקריים של המשפחה שלי בטלויזיה זה ספורט (one וספורט 5) ערוצי חדשות וערוצים ברוסית
אשמח להמלצות

idanc
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

מבין החברות החדשות הייתי ממליץ יותר על סלקום או סטינג, בגלל שכתבת שחשוב לך ספורט 5 אז מבין השתיים הערוץ קיים בסלקום.
זה מרגיש שפרטנר קצת מפגרת טכנולוגית בתחום ולסלקום יש מספר ייתרונות - קודם כל מבחינת הציוד, אני אישית מעדיף לא לקחת בכלל ממירים מהחברות הללו ושהחיבור/ניתוק יהיה בשיחת טלפון או דרך האינטנרט, בסלקום תוכל לקנות עצמאית סטרימרים (כמעט מכל סוג- אנדרואיד או אפל טיוי) ולהתקין את האפליקציה או על טלויזיה חכמה (בשיטה הזאת אפשר לצפות בעד 5 מסכים במקביל ועדיין לא נדרש להוסיף כסף), פרטנר מוגבלים רק לממיר שלהם (שהוא לא מתקדם יותר מידיי..) כי הם לא הוציאו אפליקציה תומכת למסכים/סטרימרים. כל ממיר נוסף בפרטנר גם עולה 30 שקל..
מבחינת תוכן VOD אין מה להשוות בכלל את התכנים של סלקום וסטינג לפרנטנר.. לפי דעתי סטינג במקום הראשון מבחינת התוכן אחריהם סלקום ופרטנר מדשדשת מאחור בהפרש גדול, בעיקר הם מסתמכים על נטפליקס שבגדול זאת רק הטבה לחצי שנה. וכמו שכתבתי, אם תלך על האופציה של התקנה על סטרימר או טלויזיה חכמה תוכל להתקין עליו גם נטפליקס ושאר אפליקציות מומלצות..
מבחינת ערוצים סלקום ופרטנר פחות או יותר מציעות את אותם הערוצים, בסטינג יש גם את ערוצי הסדרות והסרטים של יס.
מבחינת ספורט בסטינג חסר את ערוצי ספורט 5, בפרטנר חסר את ספורט 1-4, בסלקום יש את כל חבילות הספורט..
תראה מה הכי מתאים לצרכים שלך ותבחר :)

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #3 

@ronmar
·

מה העלות העדכנית של חבילת הערוצים ברוסית ביס, סלקום ופרטנר?

NetanelAzu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #4 

אין בפרטנר את ערוצי צ׳רלטון, אבל יש את ערוצי ספורט 5 וערוץ ONE HD הרגיל ובלעדית גם ONE2 למשחקי הליגה האיטלקית.

הייתי ממליץ לך על סלקום, אבל רק אם אתה רוכש עצמאית סטרימר Mi Box או Apple tv או אם יש לך, טלוויזיה חכמה של Lg או טלוויזיה חכמה שיש בה אנדראיד TV, בדגש על *TV*. עם טלוויזיות חכמות של סמסונג הם עבדו עד לא מזמן, אבל כבר לא...
הממירים שלהם פשוט זוועה.
אם אתה מעוניין בלרכוש עצמאית, תרכוש עצמאית, אבל תברר איתם בטלפון כמה כל העסק הזה יוצא לך בלי הממירים של סלקום עם חבילה רוסית ואני לא ממליץ לעשות אצלם טריפל כי האינטרנט שלהם פשוט גרוע.

את סטינג אני פוסל לך כי אין להם חבילה רוסית למיטב ידיעתי.

אם סלקום זה פחות הכיוון, אז הייתי ממליץ לך על הטריפל של פרטנר.
הם עובדים בשיתוף פעולה עם Kartina TV בשביל חבילת ערוצים ברוסית.
גם איתם תברר טלפונית כמה זה יוצא לך.

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #5 

בתור אחד שיש לו את 3 החברות על הממיר (nvidia sheild 2017 וגם על PartnerTV), אוכל לתת לך מעט מידע נוסף.

מבחינת איכות השידור, וזו דעתי האישית, פרטנר וסטינג דרגה מעל סלקום בשידורים החיים.
האיכות עצמה בסלקום טובה מאוד בהקלטות/STARTOVER, אבל בשידור החי נופלת מהשאר (והאיכות ניכרת!)
ב-VOD/STARTOVER כל ה-3 באיכות טובה מאוד!

מבחינת התחברות ל-YES, לסטינג יש את הערוצי סרטים וסדרות שלהם (וגם VOD מאוד מאוד גדול).
אם התרגלתם לYES תוכלו לעבור לסטינג ולהנות מזה, זה שלהם.

בנוגע לאיכות הציוד שקראתי למעלה, פרטנר לא מפגרת מאחור, הממיר שלהם מעולה, אך תמיד רכישה עצמאית של סטרימר "עדכני" היא נכונה ועדיפה.
החסרון הוא אכן שאתה צמוד לממיר שלהם ולא יכול להתקין אפליקציה של ה-TV על סטרימר אחר (ניתן להתקין של טאבלטים אבל זה לא שימושי).

המלצה שלי, ואין מה יותר מדיי לשכנע/להציג תגובות חד צדדיות,
תתחבר לפרטנר ב-69 ש"ח ותקבל גם הטבת נטפליקס לחצי שנה (שגם אם יום אחרי אתה מתנתק היא נשארת).
תמצא חבר עם סלקום TV ותבקש ממנו סיסמא לתקופת ניסיון.
וגם, תתחבר לחודש חינם בסטינג TV.
קח שבוע, תבדוק את כל הדברים, ותחליט לבד מה עדיף ומה לא (ככה אני עשיתי מההתחלה).

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #6 

@NetanelAzu
·

ONE2 למשחקי הליגה האיטלקית. - ישודר אצל כולם - ממש לא בבלעדיות של פרטנר

רכישת הליגה האיטלקית מומנה ברובה על ידי YES , במסגרת הסכסוך הממושך עם RGE היא פועלת ותפעל לזליגת תכנים מספורט 5 ליתר הערוצים , הלגה האיטלקית זו רק סנונית ראשונה

ועוד נקודה, החוק מחייב את הוט ויס לשדר בערוצים פתוחים 2 מתוך 3 המשחקים העיקרים בליגות המובילות באירופה (ספרד,איטליה ואנגליה) , עד כה משחקי הליגה האיטלקית שודרו בצ'ארלטון למעט המשחק המרכזי ששודר בערוץ פתוח

כעת, הוט ויס מחוייבות או לרכוש את ONE2 (שזה מה שיקרה) או לפתוח אאת המשחק המרכזי בליגה האנגלית לכולם (פחות סביר)

ככה שכך או אחרת הערוץ ישודר לכולם

helper
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #7 

אם יש לך בבניין סיבים (או שניתן לארגן התקנה באישור הועד) הייתי הולך על חבילת טריפל/דאבל של פרטנר או סלקום. זה יוצא משתלם מאוד.

אני אישית מרוצה מפרטנר, איכות השידור והמחיר. וגם האינטרנט סיבים רמה מעל חד משמעית.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”