התלבטויות בבחירת דגם מסך וגודל לסוני פלייסטיישן 4 ונטפליקס
-
TomerIsrael
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי
אני מעוניין לרכוש מסך שהוא בגודל בין 49 ל55 אינטש(49-55),
הצרכים העיקריים הם גיימינג-פלייסטיישן 4 פרו 4K
ובנוסף yes וונטפליקס
חשוב לי שהיצרן יהיה Tcl והדגם יהיה 4K וסמארט
מעבר לזה שחשוב לי להגיד שאני מתלבט עדיין באיזה גודל לבחור ולכן אשמח לכמה המלצות מהיצרן הנ"ל בדגמים שונים וגדלים שונים....
הרוחב שלי הוא 135 ולרוב הטלוויזיות של המותג בגודל 55 הם 125, מבחינת מיקום וגודל לדעתכם עדיף 50 או 55 בתלייה על הקיר?(מקווה שהמתקן לא תופס מקום)
מרחק הצפייה הוא 2.5-3 מטר, איזה גודל מומלץ מבחינת המרחק?
אני מעוניין לרכוש מסך שהוא בגודל בין 49 ל55 אינטש(49-55),
הצרכים העיקריים הם גיימינג-פלייסטיישן 4 פרו 4K
ובנוסף yes וונטפליקס
חשוב לי שהיצרן יהיה Tcl והדגם יהיה 4K וסמארט
מעבר לזה שחשוב לי להגיד שאני מתלבט עדיין באיזה גודל לבחור ולכן אשמח לכמה המלצות מהיצרן הנ"ל בדגמים שונים וגדלים שונים....
הרוחב שלי הוא 135 ולרוב הטלוויזיות של המותג בגודל 55 הם 125, מבחינת מיקום וגודל לדעתכם עדיף 50 או 55 בתלייה על הקיר?(מקווה שהמתקן לא תופס מקום)
מרחק הצפייה הוא 2.5-3 מטר, איזה גודל מומלץ מבחינת המרחק?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
55” זה סבבה.
לא הבנתי אץ הסיבה ל tcl. אין לי מושג איזה סמארט יש להם אבל אם אתה בעניין של סמארט אז למה לא ללכת על משהו יותר מיינסטרים ?
לא הבנתי אץ הסיבה ל tcl. אין לי מושג איזה סמארט יש להם אבל אם אתה בעניין של סמארט אז למה לא ללכת על משהו יותר מיינסטרים ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
TCL משתמשים ב-Android TV, כך שהוא דיי מיינסטרים. אבל גם אני לא ממש מבין למה דווקא TCL...
-
TomerIsrael
- חבר שרק התחיל

היי שוב, אשמח לחוות דעת
למה דווקא מסך Tcl?
אני לפני רכישה וישלי הטבה חד פעמית דרך העבודה לקנות מסך במחיר זול משמעותית מהמחיר הכי זול בארץ(בזאפ למשל)
בניגוד לזה אפשר לרכוש Skyworth, באופן כללי ניסיתי לחקור קצת את העניין וראיתי במקרה ביוטיוב שני דגמים די חדשים של סמסונג ולעומת tcl ולתדהמתי הtcl לקח אותו..
אשמח לשמוע מה אתם חושבים על היצרנים הנ"ל ואיזה דגם לקחת?
אם אני רוצה נוחות ותמיכה בהכל כולל אפליקציות ונטפליקס בעיקר, לבחור בלינוקס-במידה ויש או ללכת על האנדרואיד?
מה לגבי מרחק צפייה של 2.5-3 מטרים ו55 אינטש, זה בסדר?ומה לגבי זה שיש לי רוחב 137 בקיר בלבד
אני מתלבט בין 49-55= 49 או 50 או 55
יש מסכים של TCL שהם בעצם מבוססי לינוקס
למה דווקא מסך Tcl?
אני לפני רכישה וישלי הטבה חד פעמית דרך העבודה לקנות מסך במחיר זול משמעותית מהמחיר הכי זול בארץ(בזאפ למשל)
בניגוד לזה אפשר לרכוש Skyworth, באופן כללי ניסיתי לחקור קצת את העניין וראיתי במקרה ביוטיוב שני דגמים די חדשים של סמסונג ולעומת tcl ולתדהמתי הtcl לקח אותו..
אשמח לשמוע מה אתם חושבים על היצרנים הנ"ל ואיזה דגם לקחת?
אם אני רוצה נוחות ותמיכה בהכל כולל אפליקציות ונטפליקס בעיקר, לבחור בלינוקס-במידה ויש או ללכת על האנדרואיד?
מה לגבי מרחק צפייה של 2.5-3 מטרים ו55 אינטש, זה בסדר?ומה לגבי זה שיש לי רוחב 137 בקיר בלבד
אני מתלבט בין 49-55= 49 או 50 או 55
יש מסכים של TCL שהם בעצם מבוססי לינוקס
-
TomerIsrael
- חבר שרק התחיל

אשמח בבקשה לעזרה:)