ההבטחות הגדולות של אתר "זאפ"
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
"הוא נחשב לאתר השוואות המחירים האמין בישראל, הנותן אינפורמציה מהימנה על מוצרים רבים. אך מסתבר שמה שמתפרסם באתר "זאפ" לא תמיד עולה בקנה אחד עם מה שקורה בבתי העסק שמתפרסמים דרכם, וכי לעיתים יש פער בין המידע המוצג באתר לבין המידע המוצג בבתי העסק"
https://www.mako.co.il/news-channel2/Ch ... 361004.htm
https://www.mako.co.il/news-channel2/Ch ... 361004.htm
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
זה בעיקר קורה עם המוצרי חשמל לבנים, יש שמה חנויות שבאופן עיקבי נותנות מחיר זול לדגמים שלא קיימים רק כדי לדוג לקוחות.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
-
Huber
- חבר במועדון HT

·guyezra כתב:ראיתי את זה
לא בטוח שזאפ הם האשמים העיקריים
יותר נראה לי שיש חנויות שמנצלות את הפלטפורמה שלהם לרעה...
זאפ לגמרי אשמים. גם חנויות שמדווחות ככאלו שמשתמשות בשיטה הזו ממשיכות לקבל במה שם. הם לא יכולים לרחוץ את כפיהם באימרה "אבל אנחנו רק הבמה" כשהם יודעים בפירוש שהלקוח הסופי מסתמך עליהם ושיש חנויות שמנצלות פירצות שעאלו ועדיין מקבלות המה אצלהם.
אני כבר שנים לא מתייחס ברצינות לזאפ, בשבילי הוא רק נקודת התחלה לקבל מושג כליי על מחיר ולרב אני אפילו לא מתייחס למחיר הכי נמוך.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
הייתי מעדן את המילה "לגמרי" למשהו כמו "גם"
תחשוב שיש להם שם אלפי חנויות, אני לא יודע איזה כלים אם בכלל יש להם לבדוק חוץ מתלונות של לקוחות שמן הסתם רובם לא יבואו להתלונן דווקא בזאפ
ונראה לי שזאפ היום זה בעיקר טוב למוצרים לבנים
תחשוב שיש להם שם אלפי חנויות, אני לא יודע איזה כלים אם בכלל יש להם לבדוק חוץ מתלונות של לקוחות שמן הסתם רובם לא יבואו להתלונן דווקא בזאפ
ונראה לי שזאפ היום זה בעיקר טוב למוצרים לבנים
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן, מסכים, גם. מה שכן יש להבין שהם פלטפורמה מסחרית שמטרתה להרוויח כסף ולא לשרת את הצרכן וככזו מתנהלת לעיתים בצורה די מוטה לכיוון החנויות. ידעת למשל שחנות יכולה לשלם כסף לזאפ למחוק תגובות שליליות (לל קשר אם הן נכונות או לא)?
לגבי איזה כלים יש להם, פשוט - צרך להיות להם בקרה בסיסית. שים עובד שיעבור על החנויות שמקבלות תגובות שליליות בעקביות ועשה סקר סמוי לבדוק אם יש אמת מאחורי התלונות, באמת שלא כזה מסובך. אבל למה להם כשזה ירחיק לקוחות פוטנציאלים (החנויות) ויפגע להם בפרנסה?
מי שכבר הבין מה זה זאפ ואיך הוא עובד יודע שצריך להתרחק מחנויות שמפרסמות שם ממש זול כמו מאש...
לגבי איזה כלים יש להם, פשוט - צרך להיות להם בקרה בסיסית. שים עובד שיעבור על החנויות שמקבלות תגובות שליליות בעקביות ועשה סקר סמוי לבדוק אם יש אמת מאחורי התלונות, באמת שלא כזה מסובך. אבל למה להם כשזה ירחיק לקוחות פוטנציאלים (החנויות) ויפגע להם בפרנסה?
מי שכבר הבין מה זה זאפ ואיך הוא עובד יודע שצריך להתרחק מחנויות שמפרסמות שם ממש זול כמו מאש...