מה דעתכם על ה"טיב" של "טיב טעם"?
כאן אשמח אם אנשים ירשמו חוויות פחות נעימות ברשת החנויות.
למשל אני עכשיו חוזר משם. באתי לקנות ירקות למרק ירקות.
אני בא לקחת דלעת ואין עליה מחיר. כנ"ל עם כל סוגי הפטריות. אז לקחתי את הדלעת והשמפיניון לקופה הראשית והיא אומרת לי שם שנראה לי שהפטריות זה 10.90 (בקופה חייבו 11.90 וממש היו אפטיים שם גם).
הדלעת אמרה שהיא לא יודעת כמה עולה וסימנה לי לחכות שהמחש יתפנה. בסוף אמרה שהמחשב תפוס ושאני יכול ללכת לקופה לשאול. אם הייתי הולך לקופה שיש שם תור היו אומרים לי ללכת לקופה הראשית אז ויתרתי.
לא לעניין וממש לא נעים שאני בא לקנות אצלם והם מסתירים מחיר למלא מוצרים.
אבל כמובן שזאת לא פעם ראשונה שיש עם טיב טעם בעיה.
מה איתכם?
שבת שלום
למשל אני עכשיו חוזר משם. באתי לקנות ירקות למרק ירקות.
אני בא לקחת דלעת ואין עליה מחיר. כנ"ל עם כל סוגי הפטריות. אז לקחתי את הדלעת והשמפיניון לקופה הראשית והיא אומרת לי שם שנראה לי שהפטריות זה 10.90 (בקופה חייבו 11.90 וממש היו אפטיים שם גם).
הדלעת אמרה שהיא לא יודעת כמה עולה וסימנה לי לחכות שהמחש יתפנה. בסוף אמרה שהמחשב תפוס ושאני יכול ללכת לקופה לשאול. אם הייתי הולך לקופה שיש שם תור היו אומרים לי ללכת לקופה הראשית אז ויתרתי.
לא לעניין וממש לא נעים שאני בא לקנות אצלם והם מסתירים מחיר למלא מוצרים.
אבל כמובן שזאת לא פעם ראשונה שיש עם טיב טעם בעיה.
מה איתכם?
שבת שלום
ראשית, למה אתה קונה ירקות בטיב טעם?
אתה משלם פי 4 יותר מתוך בחירה?
שנית, תגיד תודה שהבעיה היחידה שלך הייתה עם המחירים ולא עם מוצרי מזון מפוקפקים ומקולקלים.
מעבר למחירים מופרזים ומוצרי מזון מקולקלים, השירות בחנויות לא מדהים אבל לעומת זאת, בשירות הלקוחות הטלפוני הם תמיד אדיבים ועוזרים.
לא נראה לי שהם מסתירים מחירים אלא שזו פשוט רשלנות מצד החנות והעובדים.
אתה משלם פי 4 יותר מתוך בחירה?
שנית, תגיד תודה שהבעיה היחידה שלך הייתה עם המחירים ולא עם מוצרי מזון מפוקפקים ומקולקלים.
מעבר למחירים מופרזים ומוצרי מזון מקולקלים, השירות בחנויות לא מדהים אבל לעומת זאת, בשירות הלקוחות הטלפוני הם תמיד אדיבים ועוזרים.
לא נראה לי שהם מסתירים מחירים אלא שזו פשוט רשלנות מצד החנות והעובדים.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אי הצגת מחיר זה קורה בכל הרשות באשר הן כי איין שום פיקוח למרות שיש חוקזרובבלה כתב: לא נראה לי שהם מסתירים מחירים אלא שזו פשוט רשלנות מצד החנות והעובדים....
הצגת מחיר וסימון מחירים – מה קובע החוק?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
טיב טעם חנויות מעולות בעיקר למי שהכשרות לא בראש מעייניו
כמעט ואין אופצית אחרות בתחום פרות הים והבשר הנמוך לכל סוגיו כולל מעדני יבוא ובשר לא כשר טרי
כמעט ואין אופצית אחרות בתחום פרות הים והבשר הנמוך לכל סוגיו כולל מעדני יבוא ובשר לא כשר טרי
@m31
טיב טעם זה בשבילנו פתרון בשבת כשצריך משהו דחוף מהמכולת. יותר קרוב מיפו, זה הכל.
כשאני מזדמן לשם (בערך פעם בשנה) אני בודק מחירים ומבין שללא קהל היעד השבתות ושוחרי מוצרים ללא תעודת כשרות, הרשת לא הייתה מתקיימת.
אבל אם הם נותנים שירות ייחודי, זכותם לגבות מחיר יקר עבור זה - אין לי טענות.
אי סימון מחירים זו רעה חולה בכל הרשתות בגלל חוסר פיקוח.
אגב, אם מגישים תלונה למשרד המסחר והתעשיה הם לא מתעלמים ושולחים פקח לחנות. ללא תלונה, הם נשארים בחדר עם המזגן.
טיב טעם זה בשבילנו פתרון בשבת כשצריך משהו דחוף מהמכולת. יותר קרוב מיפו, זה הכל.
כשאני מזדמן לשם (בערך פעם בשנה) אני בודק מחירים ומבין שללא קהל היעד השבתות ושוחרי מוצרים ללא תעודת כשרות, הרשת לא הייתה מתקיימת.
אבל אם הם נותנים שירות ייחודי, זכותם לגבות מחיר יקר עבור זה - אין לי טענות.
אי סימון מחירים זו רעה חולה בכל הרשתות בגלל חוסר פיקוח.
אגב, אם מגישים תלונה למשרד המסחר והתעשיה הם לא מתעלמים ושולחים פקח לחנות. ללא תלונה, הם נשארים בחדר עם המזגן.