בעיה בחיבור DVD לטלוויזיה :כותרת:
יש לי שאלה. יש לי טלויזיה רק עם כניסות קומפוזיט וללא כניסת SV. הDVD שלי מחובר דרך הממיר בכבל SCART TO SCART, ומהממיר יוצא SCART TO 3*RCA אל הטלויזיה. הממיר עצמו מחובר גם בחיבור אנלוגי אל הרסיבר (רק אודיו) ובקרוב ישירות עם סיב אופטי. אבל זה לא הכי קשור.
ולשאלה: שאני מדליק את הDVD ועולה מסךהפתיחה הכחול של הDVD, אני רואה ברקע התמונה תמונת פנטום של מה שמשודר במקביל בממיר (שידורי טלויזיה) ומה שביחוד בולט הוא התרגום של התוכנית שברקע. הבעיה קיימת כמובן גם בצפיה בDVD ופה העניין מתחיל להפריע
האם הבעיה היא בחיווט (השראות חשמליות וכו')? הSCART מהDVD לממיר הוא מאוד פשוט (נתרם ע"י טכנאי יס ועתיד להיות מוחלף ללא קשר אם הוא הגורם לבעיה). או שהבעיה היא בגלל הלופ דרך הממיר?
האם מישהו נתקל בבעיה הזו?
הDVD הוא של APEX ב-300 ש"ח שמספיק לכל צרכי מעל ומעבר. סי די אני שומע בסי די נפרד.
הממיר הוא יס מקס (הקניה הטובה ביותר שלי בשנתיים האחרונות, מכשיר מעולה!)
בתודה K
ולשאלה: שאני מדליק את הDVD ועולה מסךהפתיחה הכחול של הDVD, אני רואה ברקע התמונה תמונת פנטום של מה שמשודר במקביל בממיר (שידורי טלויזיה) ומה שביחוד בולט הוא התרגום של התוכנית שברקע. הבעיה קיימת כמובן גם בצפיה בDVD ופה העניין מתחיל להפריע
האם הבעיה היא בחיווט (השראות חשמליות וכו')? הSCART מהDVD לממיר הוא מאוד פשוט (נתרם ע"י טכנאי יס ועתיד להיות מוחלף ללא קשר אם הוא הגורם לבעיה). או שהבעיה היא בגלל הלופ דרך הממיר?
האם מישהו נתקל בבעיה הזו?
הDVD הוא של APEX ב-300 ש"ח שמספיק לכל צרכי מעל ומעבר. סי די אני שומע בסי די נפרד.
הממיר הוא יס מקס (הקניה הטובה ביותר שלי בשנתיים האחרונות, מכשיר מעולה!)
בתודה K
תודה על התשובות. אני מחבר כך כי
בטלויזיה שלי שהיא אגב מונו (סטיראו עם דולבי ישירות מהממיר לרסיבר) יש רק כניסת קומפוזית אחת מאחור. וכל הלופ דרך הממיר הוא בשביל שלא אצטרך לחבר ולנתק את הDVD כל אימת שארצה להשתמש בו. האם החלפת החיווט לא תפתור את הבעיה? 
היי המון תודה
אני אבדוק האם מפצל AV יפתור את הבעיה..
חוץ מזה הטלויזיה רק בת שנתיים (חדשה אבל לא מודרנית), ובנסיבות הקיימות (שיקולי מחיר ומקום) זה מה יש כרגע.
תודה רבה על התשובות
חוץ מזה הטלויזיה רק בת שנתיים (חדשה אבל לא מודרנית), ובנסיבות הקיימות (שיקולי מחיר ומקום) זה מה יש כרגע.
תודה רבה על התשובות