איך מוחקים את המקלדת של אנגלית-בריטניה בווינדוס 10 ?
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום,
יש לי במחשב 3 מקלדות - עברית, אנגלית-ארה"ב ואנגלית-בריטניה.
אני לא מצליח למחוק את אנגלית ברטיניה, זה פשוט לא נותן לי להסיר אותה. כפתור הסרה לא זמין
חיפשתי בגוגל אבל שום דבר לא עובד.
השפת תצוגה של ווינדוס מוגדרת על אנגלית-ארה"ב
יש לי במחשב 3 מקלדות - עברית, אנגלית-ארה"ב ואנגלית-בריטניה.
אני לא מצליח למחוק את אנגלית ברטיניה, זה פשוט לא נותן לי להסיר אותה. כפתור הסרה לא זמין
חיפשתי בגוגל אבל שום דבר לא עובד.
השפת תצוגה של ווינדוס מוגדרת על אנגלית-ארה"ב
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 902 פעמים
·MrYair כתב:תברח באנגלית כי ברירת מחדל או עברית
לפי שפה של הווינדוס שלך ואז יתן לך להוריד...
גם כאשר בוחרים בשפה אחרת כברירת מחדל מן הסתם שלא ניתן יהיה להסיר מקלדת שנוספה בצורה אוטומטית, כפי שניתן לראות את זה מצילום מסך.
·Peadar כתב:נסה להוסיף אותה שוב (אפילו שהיא כבר מופיעה)
ואז להסיר...
ברגע ששיטת קלט כלשהיא כבר מותקנת כמובן שלא ניתן יהיה לבחור אותה מהרשימה של שיטות קלט זמינות ולהוסיף לצד אלה שכבר קיימות. וזו הסיבה מספיק טובה, למה שלא ניתן יהיה גם להסיר אותה אחרי זה.
·...
נו וראית מה הייה שם בקישור, יש שם הסברים איך לקבוע שפה כברירת מחדל, יש הוראות איך להוסיף שפות חדשות, אבל לא איך להסיר שפות שנוספו בצורה אוטומטית. ספויילר: בין כל ההצעות שם, לא הייה שום פתרון של הבעיה שפועל גם אחרי עדכון האחרון.
אחד הפתרנות הפשוטים שעובדים גם אחרי העדכון של 1803, העדכון שמוסיף בצורה אוטומטית שיטות קלט שלא היו מוגדרות לפניו ושלא ניתן להסיר אותן בצורות ישנות אחרות, הוא פתרון של שימוש לצורך זה ב API של POWERSHELL ולמי שלא מכיר את הפקודות אלה הוספתי גם תסריט פשוט קצר מוכן ב PowerShell של שלוש שורות בלבד:
$1 = Get-WinUserLanguageList
$1.RemoveAll( { $args[0].LanguageTag -clike 'en-GB' } )
Set-WinUserLanguageList $1 -Force
את התסריט זה ניתן לשמור לקובץ, למשל בשם remGBkb.ps1 , ולהריץ אותו אחרי זה במחשב הנדרש.
-
- ברירת מחדל במקרה זה, היא US וזה מן הסתם שלא נותן להסיר את GB.
-
- ניתן לראות את השפות המותקנות כבר במערכת ככאלה שלא זמינות להוספה.
-
- וכך מופיעה הפריסה של המקלדות אחרי הרצת התסריט
צריך לנעוץ את התגובה שלך
@sys_admin
·
אתה לא מבין כמה ALT SHIFT הייתי צריך לעשות וכל פעם לנחש באיזו שפה אני מאז העדכון הטיפשי הזה (וגם לדאוג לקלל את מייקרוסופט על הדרך)
תודה רבה!
·
אתה לא מבין כמה ALT SHIFT הייתי צריך לעשות וכל פעם לנחש באיזו שפה אני מאז העדכון הטיפשי הזה (וגם לדאוג לקלל את מייקרוסופט על הדרך)
תודה רבה!
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

Re: צריך לנעוץ את התגובה שלך
@avizaz
·
על לא דבר.
כמובן גם בקשר לבעיה זו צריכים להבין שלכל בעיה כזו בתוכנה יש הסבר לוגי ממה היא נובעת ומה הלוגיקה של MS שעומדת מאחורי התופעה זו או החלטה ליישם מנגנון מסויים. ולמרות שמדובר על דבר די פשוט שלוקח כמה שניות לפתור אותו ראיתי שהיו כאן אנשים שדי הלכו לאיבוד אז נתתי פתרון קל שניתן גם ליישם אותו בלחיצת כפתור ( על ידי הרצה של קובץ תסריט של שלוש שורות ).
·
על לא דבר.
כמובן גם בקשר לבעיה זו צריכים להבין שלכל בעיה כזו בתוכנה יש הסבר לוגי ממה היא נובעת ומה הלוגיקה של MS שעומדת מאחורי התופעה זו או החלטה ליישם מנגנון מסויים. ולמרות שמדובר על דבר די פשוט שלוקח כמה שניות לפתור אותו ראיתי שהיו כאן אנשים שדי הלכו לאיבוד אז נתתי פתרון קל שניתן גם ליישם אותו בלחיצת כפתור ( על ידי הרצה של קובץ תסריט של שלוש שורות ).
-
plataoplomo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
@sys_admin
·
אם אני רושם את 3 השורות האלה , כאשר השפת ברירת מחדל היא אנגלית אז המקלדת של בריטניה נעלמת ואני נשאר רק עם 2 מקלדות של אנגלית ארה"ב ועברית ?
·
אם אני רושם את 3 השורות האלה , כאשר השפת ברירת מחדל היא אנגלית אז המקלדת של בריטניה נעלמת ואני נשאר רק עם 2 מקלדות של אנגלית ארה"ב ועברית ?
@avizaz
·
כבר לא משתמש באלט שיפט... תנסה את שילוב המקשים של win ומקש ארוך ביחד ואז מופיעה הרשימה של השפות מול העיניים.
לטעמי הרבה יותר נוח.
·
כבר לא משתמש באלט שיפט... תנסה את שילוב המקשים של win ומקש ארוך ביחד ואז מופיעה הרשימה של השפות מול העיניים.
לטעמי הרבה יותר נוח.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
@guys
אכן, גם לדעתי זה עדיף על פני alt-shift.
אבל עדיין רצוי להיפטר ממקלדות לא רלוונטיות שמאריכות סתם את הרשימה.
והפתרון שהציג sys_admin מעולה.
אכן, גם לדעתי זה עדיף על פני alt-shift.
אבל עדיין רצוי להיפטר ממקלדות לא רלוונטיות שמאריכות סתם את הרשימה.
והפתרון שהציג sys_admin מעולה.
אני יודע שמעלה שרשור מן האוב, אבל זה ממש מוזר.
יש לי שפה אחת במחשב ועדיין יש ENG HE3.
ניסיתי את הסקריפט וזה מחזיר שפה אחת (כי יש אחת), אז למה 2 מקלדות שונות?
ניסיתי את הסקריפט וזה מחזיר שפה אחת (כי יש אחת), אז למה 2 מקלדות שונות?
<div style="direction: ltr;">PS C:\Windows\system32> $1 = Get-WinUserLanguageList
PS C:\Windows\system32> $1
LanguageTag : en-US
Autonym : English (United States)
EnglishName : English
LocalizedName : English (United States)
ScriptName : Latin
InputMethodTips : {0409:00000409}
Spellchecking : True
Handwriting : False...
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

אתה רוצה להשאיר רק שפת אנגלית ארה''ב במקלדת ?30/01/2025 11:52pargit כתב: אני יודע שמעלה שרשור מן האוב, אבל זה ממש מוזר.
ניסיתי את הסקריפט וזה מחזיר שפה אחת (כי יש אחת), אז למה 2 מקלדות שונות?...
אם כן, אז זו הדרך:
קוד: בחירת הכל
$1 = Get-WinUserLanguageList
$1.RemoveAll( { $args[0].LanguageTag -clike '*' } )
$1.Add("en-US")
Set-WinUserLanguageList -LanguageList $1 -Force
קוד: בחירת הכל
LanguageTag : en-US
Autonym : English (United States)
EnglishName : English
LocalizedName : English (United States)
ScriptName : Latin
InputMethodTips : {0409:00000409}
Spellchecking : True
Handwriting : False- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3864
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
היתה לי אותה בעיה עם HE3 מזמן.
פתרתי חלקית דרך רגיסטרי (בקישור למטה יש לך קוד של עברית ) אבל מידי פעם זה חוזר
HKEY_CURRENT_USER\Keyboard Layout\Preload
All languages have a hexadecimal value, in your case it would be Swedish (Sweden) 41d, or Swedish (Finland)
81d, if other values appear you can simply delete them, for a full list of available languages (and their value data, this covers the most common):-
https://renenyffenegger.ch/notes/Windows/development/Internationalization/language
פתרתי חלקית דרך רגיסטרי (בקישור למטה יש לך קוד של עברית ) אבל מידי פעם זה חוזר
HKEY_CURRENT_USER\Keyboard Layout\Preload
All languages have a hexadecimal value, in your case it would be Swedish (Sweden) 41d, or Swedish (Finland)
81d, if other values appear you can simply delete them, for a full list of available languages (and their value data, this covers the most common):-
https://renenyffenegger.ch/notes/Windows/development/Internationalization/language
And the meek shall inherit the earth
...
...
אבדוק תודה רבה.30/01/2025 16:38sys_admin כתב: אתה רוצה להשאיר רק שפת אנגלית ארה''ב במקלדת ?
אם כן, אז זו הדרך:
וזה הפלט שאתה אמור לקבל אחרי זה:קוד: בחירת הכל
$1 = Get-WinUserLanguageList $1.RemoveAll( { $args[0].LanguageTag -clike '*' } ) $1.Add("en-US") Set-WinUserLanguageList -LanguageList $1 -Force
אם אתה רוצה בנוסף לכך גם את השפה העברית, אז זה כבר סיפור אחר.קוד: בחירת הכל
LanguageTag : en-US Autonym : English (United States) EnglishName : English LocalizedName : English (United States) ScriptName : Latin InputMethodTips : {0409:00000409} Spellchecking : True Handwriting : False...