ניתוקים שלoled b7 lg
הי,
בדצמבר האחרון קניתי lg oled b7. בשבועות האחרונים אני חווה ניתוקים פתאומיים של הטלוויזיה.
חשבתי בהתחלה שזו בעיה של ממיר סלקום טיוי, אבל זה גם קורה כשאני צופה בקודי ובנטפליקס. הטלוויזיה מתנתקת ואחרי כמה שניות נדלקת וחוזרת לערוץ של סלקום.
הזמנתי טכנאי של ח.י. בדק אם יש תקלות בטלוויזיה ולפי ההיסטורי והבדיקה שלו,אין שום תקלות.
זה מחרפן. ממש.
האם מישהו מזהה את התקלה? האם יש מצב שהיא קשורה בכלל בבעיות אינטרנט והטלוויזיה מגיבה לבעיות באינטרנט?
תודה רבה מראש לעונים🙂
בדצמבר האחרון קניתי lg oled b7. בשבועות האחרונים אני חווה ניתוקים פתאומיים של הטלוויזיה.
חשבתי בהתחלה שזו בעיה של ממיר סלקום טיוי, אבל זה גם קורה כשאני צופה בקודי ובנטפליקס. הטלוויזיה מתנתקת ואחרי כמה שניות נדלקת וחוזרת לערוץ של סלקום.
הזמנתי טכנאי של ח.י. בדק אם יש תקלות בטלוויזיה ולפי ההיסטורי והבדיקה שלו,אין שום תקלות.
זה מחרפן. ממש.
האם מישהו מזהה את התקלה? האם יש מצב שהיא קשורה בכלל בבעיות אינטרנט והטלוויזיה מגיבה לבעיות באינטרנט?
תודה רבה מראש לעונים🙂
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
זו ככל הנראה בעיה בספק כח. תנסה לתפוס את זה קורה בווידאו בכדי להראות להם שהבעיה באמת קיימת.
היתה לי בעיה זהה במסך מחשב בן חצי שנה, הוא הוחלף לחדש בלי להתווכח.
עוד משהו שכדאי לנסות ולבדוק:
האם יש את הקליק האופייני כשאתה מכבה ומדליק את הטלוויזיה?
תנסה לנתק את הממיר של סלקום (וכל דבר אחר מהמסך) ותראה אם התקלה עדיין מתרחשת, בנטפליקס ושות'.
היתה לי בעיה זהה במסך מחשב בן חצי שנה, הוא הוחלף לחדש בלי להתווכח.
עוד משהו שכדאי לנסות ולבדוק:
האם יש את הקליק האופייני כשאתה מכבה ומדליק את הטלוויזיה?
תנסה לנתק את הממיר של סלקום (וכל דבר אחר מהמסך) ותראה אם התקלה עדיין מתרחשת, בנטפליקס ושות'.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
99.99% תקלה בספק הכוח. אצלי היתה בעיה זהה במסך של DELL.