Lior_m - המחשב שלי כמעט ולא מייצר רעש ובזמן סרט בטוח שלא יהיה מורגש.
בשירטוט של הדירה , 2 החדרים מוגדרים כ 280 על 360 ובינהם קיר 20ס"מ.
בפועל שספרתי בלטות בחדרים (זו דירה שמושכרת כרגע ואני במשא ומתן על רכישתה - וכן אני מתכנן חדר לפני שקניתי את הדירה כי : א. זה כיף

ב. גם אם לא אקנה אותה בסוף , אז בדירה שאקנה יהיה את החדר הזה ... חחח.... ) הגעתי שכל חדר הוא בערך 260ס"מ. (סה"כ יש לי 540 ס"מ).
שים מאחורה שולחן מחשב עם כסא , זה תופס בערך 150 ס"מ. אז נשאר לך 390 ס"מ של שטח שבפועל שאתה שם כורסא , מרחק העיניים הוא בערך 350...
lawpower - אני יושב שעות מול המחשב (עובד בתכנות ולפעמים יוצא לי לעבוד מהבית).
חשוב לי שעמדת המחשב תהיה נוחה ביותר לעבודה.
המחשב דולק 24/7 ( שאני לא משתמש בו , הוא מוריד תכנים מ usenet).
בפועל יש בחדר 3 מחשבים אפילו... (2 נייחים ואחד נייד שלכל אחד שימוש שונה).
את השרטוט עשיתי בתוכנה חינמית שנקראת Google Sketchup . נראית מסובכת אבל מאוד מאוד מאוד מאוד קלה לשימוש , יש סירטוני הדרכה ONLINE באתר איך להשתמש בה. זה דווקא דיי כיף אפילו.
InbarHovav - בחדר לא קיים כלום כרגע , ואני דווקא כן מחפש רעיונות .
רציתי לשים את הספה שמחברת 3 מושבים עם מקום לכוס במשענות ידיים , אבל היא עולה בערך 12000 שקל (ממש לא בתקציב...)
כמו שכבר עניתי , את החדר עשיתי ב Google Sketchup (חינמית) ואני דווקא חושב שמישהי יצירתית כמוך תהנה מאוד לתכנן דברים בתוכנה , ישנו מדריך מאוד פשוט באתר שמראה כיצד להשתמש בה. רק שתביני , אני בקושי מסוגל לצייר קו ישר

(ככה זה מתכנתים... חחח..)
aloni - יהיו פוסטרים בחדר , אבל לא על החלונות... צריך לפתוח אותם לפעמים לאוורר את החדר !!!

בקשר לרמקולים המדפיים , כבר היום יש לי רמקולים של Cabasse שאני מאוד מאוד מבסוט מהם. אם אני לא טועה , הם לא מוגדרים מדפיים אבל הם קטנים. (הייתכן ?!)
מצורפת תמונה... בכל מקרה , אצטרך לרכוש סט נוסף של מע' קולנוע (סביר להניח יד שניה או משהו פחות יקר ממה שיש לי היום ) והשאלה היא האם הסט היקר יותר יילך לחדר קולנוע או יישאר בסלון עם הפלזמה. למה אתה שואל ? חשבת על רמקוליים אחרים ? אולי נמוכים ששוכבים על הרצפה או סטליטיים ? הכל עדיין פתוח ...