המלצה לרמקולים מדפיים זולים
היי , יש לי מיני מגבר מסוג smsl sa50 plus עם dac מובנה ואני מחפש רמקולים מדפיים טובים לחבר אותם לטלוויזיה התקציב שלי נמוך מאוד לרמקולים אך עדיין אשמח להמלצות לרמקולים הכי סבירים במחיר הזה .
מדובר במערכת שתשב מתחת לטלוויזיה על מדף בחדר בינוני .
התקציב לרמקולים: 1100 שח מקסימום. תודה לעוזרים!!!
מדובר במערכת שתשב מתחת לטלוויזיה על מדף בחדר בינוני .
התקציב לרמקולים: 1100 שח מקסימום. תודה לעוזרים!!!
יש את ה debut b4 ב1090 באמזון ... מישו מכיר? הן יתאימו לשימוש בטלוויזיה ?
פרידר היי , כן כמובן אני יבדוק אך אני לא יודע עד כמה אפשר להתרברב על איכות סאונד ברק 1000 שקל העיקר שיתאימו לצפייה בסרטים (הבאס לא כלכך חשוב כי אני יחבר סאב בכל מקרה) מבחינת דיאלוגים ,כמובן שמוסיקה פה ושם .
פרידר היי , כן כמובן אני יבדוק אך אני לא יודע עד כמה אפשר להתרברב על איכות סאונד ברק 1000 שקל העיקר שיתאימו לצפייה בסרטים (הבאס לא כלכך חשוב כי אני יחבר סאב בכל מקרה) מבחינת דיאלוגים ,כמובן שמוסיקה פה ושם .
@Sourc3
·
הן עולות 1500 מינימום לפי זאפ..
התקציב שלי הוא עד 1000 מקסימום
אני מתלבט בין qacoustics 3020 ל morel solan v2 אין לי אפשרות לשמוע את שניהם כי זה לא באותה חנות וגם כי אני לא נייד אני יוכל להזמין אותם הביתה רק..
יש למישו עצות ? השימוש שלי יהיה בעיקר טלוויזיה ומוסיקה אלקטרונית (היפ הופ ) לעתים..
אני לא אודיופייל או משו כזה רק מחפש רמקולים שיתנו את העבודה וישפרו את הסאונד של הטלווזיה ,מדובר בחדר קטן יחסית בערך 12 מטר רבוע .
·
הן עולות 1500 מינימום לפי זאפ..
התקציב שלי הוא עד 1000 מקסימום
אני מתלבט בין qacoustics 3020 ל morel solan v2 אין לי אפשרות לשמוע את שניהם כי זה לא באותה חנות וגם כי אני לא נייד אני יוכל להזמין אותם הביתה רק..
יש למישו עצות ? השימוש שלי יהיה בעיקר טלוויזיה ומוסיקה אלקטרונית (היפ הופ ) לעתים..
אני לא אודיופייל או משו כזה רק מחפש רמקולים שיתנו את העבודה וישפרו את הסאונד של הטלווזיה ,מדובר בחדר קטן יחסית בערך 12 מטר רבוע .
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
@Guyagil
·
תתחדש ובטוח שתהנה.
ממתינים לחוות דעת מפורטת יותר כך שחברים אחרים שמחפשים או מתלבטים יקבלו מושג מה ההבדלים או מה נשמע לך טוב יותר ב-MOREL בהשוואה ל-Q ACOUSTICS.
·
תתחדש ובטוח שתהנה.
ממתינים לחוות דעת מפורטת יותר כך שחברים אחרים שמחפשים או מתלבטים יקבלו מושג מה ההבדלים או מה נשמע לך טוב יותר ב-MOREL בהשוואה ל-Q ACOUSTICS.
You pay peanuts, you get monkeys
אממ בעיקרון העדפתי את המורל על הקיו אקוסטיק כי פירוט הצלילים והאיזון היה יותר טוב , הן מהירות ויש להן תגובת באס טובה (כל מה שהייתי צריך בשביל צפייה בסרטים או שמיעת מוסיקה אלקטרונית ) אך אני חייב להודות שבלי כל הפרמטרים האלה ונטו איכות צליל הקיואקוסטיק מתעלים במקצת . תלוי בהעדפות של הרוכשים (: