Beware משחק אימה אינדי חדש.
המשחק BEWARE, מבוסס על אלמנט המרדף תוך כדי נהיגה ברכב.
אין ספק שיש פה שילוב מרענן בז'אנר משחקי האימה.
המשחק עדיין בשלבי פיתוח, אך יש דמו להורדה. כרגע רק ל-PC. המשחק בנוי על מנוע UNITY, לכן יש סיכוי שתצא גרסה לקונסולות.
מניסיון שלי על הדמו, המשחק ממש מלחיץ ויוצר אטמוספירה מפחידה.
ממליץ בחום לשחק בשעות החשכה.
דמו להורדה.
סרטון גיימפליי.
תהנו לפחד... (-:
אין ספק שיש פה שילוב מרענן בז'אנר משחקי האימה.
המשחק עדיין בשלבי פיתוח, אך יש דמו להורדה. כרגע רק ל-PC. המשחק בנוי על מנוע UNITY, לכן יש סיכוי שתצא גרסה לקונסולות.
מניסיון שלי על הדמו, המשחק ממש מלחיץ ויוצר אטמוספירה מפחידה.
ממליץ בחום לשחק בשעות החשכה.
דמו להורדה.
סרטון גיימפליי.
תהנו לפחד... (-:
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
הסרטון של המשחק הזה מזכיר לי משחקי רשת: משחקים מאות/אלפי שעות ולא מגיעים לסוף המשחק כי בעצם אין סוף למשחק.
במקרה של המשחק הזה פשוט נוהגים ונוהגים בלי סוף ולא מגיעים לשום מקום.
צודק toxin בכל מילה - המשחק הזה, יפה ויזואלית ככל שיהיה בתור משחק אינדי - לא מספיק מעניין.
צודק toxin בכל מילה - המשחק הזה, יפה ויזואלית ככל שיהיה בתור משחק אינדי - לא מספיק מעניין.
במקום לקטול על הסף, תוריד את הדמו ותתנסה.starrywolf כתב:הסרטון של המשחק הזה מזכיר לי משחקי רשת: משחקים מאות/אלפי שעות ולא מגיעים לסוף המשחק כי בעצם אין סוף למשחק.
צודק toxin בכל מילה - המשחק הזה, יפה ויזואלית ככל שיהיה בתור משחק אינדי - לא מספיק מעניין....
ואכן יש שם משימה נסתרת לעשות.
חוצמזה, קצת פרגון לא יזיק. אם לא נדאג למשחקי אינדי מה ישאר לנו לשחק?
רק הקופי/פסט של סוני, EA וכל שאר משחקי גוף-שלישי טמפלט. שחוזרים על עצמם.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
תודה על ההצעה אבל אני אוותר על התענוג - יש לי רשימה ארוכה של משחקי AAA שמחכים שאשחק בהם אז אין לי זמן מיותר לבזבז על משחקי אינדי.uribak כתב:במקום לקטול על הסף, תוריד את הדמו ותתנסה.......
ואכן יש שם משימה נסתרת לעשות.
חוצמזה, קצת פרגון לא יזיק. אם לא נדאג למשחקי אינדי מה ישאר לנו לשחק?
רק הקופי/פסט של סוני, EA וכל שאר משחקי גוף-שלישי טמפלט. שחוזרים על עצמם....
לדעתי האישית מרגע שנכנסו משחקי האינדי לשוק והציפו אותו במשחקים מהזן הנחות ביותר הם הרסו לחלוטין את תחום הגיימינג בשבילי ולמעט כמה פנינים יוצאי דופן באיכותם רוב משחקי האינדי הם, איך לנסח זאת בעדינות, *** צרוף.
חוץ מזה, חשבת פעם לעצמך מה הסיבה שסוני עושה משחקי קופי/פייסט? מהסיבה הפשוטה שזה עובד וזה מוכר משחקים והרבה וזה בעצם מה שחשוב להם ובצדק.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
תודה על ההצעה אבל אני אוותר על התענוג - יש לי רשימה ארוכה של משחקי AAA שמחכים שאשחק בהם אז אין לי זמן מיותר לבזבז על משחקי אינדי.
לדעתי האישית מרגע שנכנסו משחקי האינדי לשוק והציפו אותו במשחקים מהזן הנחות ביותר הם הרסו לחלוטין את תחום הגיימינג בשבילי ולמעט כמה פנינים יוצאי דופן באיכותם רוב משחקי האינדי הם, איך לנסח זאת בעדינות, *** צרוף....