שווה לקנות dac?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נסה ותראה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
·Guyagil כתב:היי יש לי מערכת סטריאו שחיברתי לסטרימר שלי דרך aux.
שמתי לב שיש לי בסטרימר חיבור אופטי ורציתי לדעת אם זה יכול לשפר את איכות הסאונד?...
תלוי באיכות הDAC שבסטרימר. מה הדגם?
"נסה ותראה" נשמע פשוט, אבל לנסות בלי מבחן עיוור רציני זה בזבוז זמן שיכול רק להטעות, ומבחן עיוור רציני לא תמיד קל לארגן כשמדובר בחומרה.
·Guyagil כתב:Minix neo u9h...
אני לא מוצא שמישהו עשה לו בדיקת אודיו רצינית. בעיקרון אתה יכול לעשות אותה לבד אם אתה בעניין, אתה צריך כבל כזה, מחשב עם כרטיס קול סביר עם כניסת line in (גם מובנה יתאים ברוב המקרים), ותוכנה חינמית בשם RMAA.
אבל לאן אתה שואף בעתיד? האם אתה מתכוון לשדרג את המערכת שלך באופן יותר רציני ולארגן קולנוע ביתי? אם כן אז בכל מקרה תצטרך לקנות רסיבר וגם לרסיברים לא יקרים כיום יש DACים מובנים טובים לרוב.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
@evgenetic
·
יותר נכון לומר שזה הרבה יותר תלוי במעגליי היציאה האנלוגיים של ה-DAC, אמנם צ'יפ ה-DAC חשוב אך המעגלים האנלוגיים שאחריו הם אלו שיקבעו את אופי הצליל וגם איכותו.
·
יותר נכון לומר שזה הרבה יותר תלוי במעגליי היציאה האנלוגיים של ה-DAC, אמנם צ'יפ ה-DAC חשוב אך המעגלים האנלוגיים שאחריו הם אלו שיקבעו את אופי הצליל וגם איכותו.
You pay peanuts, you get monkeys
יש לי שאלה ,יש לי מיני מגבר שיש בו dac מובנה אך יש לי גם חיבור אוקס לטלוויזיה ,אני שמתי לב שהחיבור אוקס יותר איכותי מהאופטי , זה הגיוני או שמשהו דפוק במגבר?freerider כתב:@evgenetic
·
יותר נכון לומר שזה הרבה יותר תלוי במעגליי היציאה האנלוגיים של ה-DAC, אמנם צ'יפ ה-DAC חשוב אך המעגלים האנלוגיים שאחריו הם אלו שיקבעו את אופי הצליל וגם איכותו....
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
ב-"אוקס" אני מניח שאתה מתכוון לכניסת ה-AUX שבמגבר.
היציאה בטלוויזיה (דרך פלג אוזניות 3.5מ"מ כניראה) שאותה אתה מחבר לכניסת ה-AUX שבמגבר זו יציאה מוגברת עבור חיבור אוזניות כך שהמגבר שלך מקבל בכניסה שלו סיגנל מוגבר יותר (יותר מהסטנדרט של 2V של LINE LEVEL) בהשוואה לזו של החיבור האופטי (חזק יותר לאו דווקא אומר טוב יותר אך זה כבר לאוזנייך).
זה לא אומר ש"המגבר דפוק).
היציאה בטלוויזיה (דרך פלג אוזניות 3.5מ"מ כניראה) שאותה אתה מחבר לכניסת ה-AUX שבמגבר זו יציאה מוגברת עבור חיבור אוזניות כך שהמגבר שלך מקבל בכניסה שלו סיגנל מוגבר יותר (יותר מהסטנדרט של 2V של LINE LEVEL) בהשוואה לזו של החיבור האופטי (חזק יותר לאו דווקא אומר טוב יותר אך זה כבר לאוזנייך).
זה לא אומר ש"המגבר דפוק).
You pay peanuts, you get monkeys