המכשירים החדשים של - LEXICON יוצאים לחנויות.
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
המכשירים החדשים הם שני רסיברים ה - RV-9 - וה - RV-6 ופרוססור אחד ה - MC-10 .
המכשירים בנויים על הפלטפורמה של - ARCAM אבל כל ה SW כל התוכנות כולל השילוב של - DIRAC LIVE
נערכו ע'פ הדרישות של LEXICON . הרסיברים מכילים 7 ערוצים מוגברים [90W לערוץ ל RV-6 ו 100W לערוץ
ל RV9 וזאת כאשר כל הערוצים פועלים ביחד ] ויכולת פענוח עבור 11.1 ערוצים מה שמאפשר בעזרת הגברה חיצונית
Dolby Atmos ו DTS:X [ 7.1.4 ] ההבדל העיקרי בין הרסיברים זאת ההגברה. כאשר ב - RV-6
משתמשים בהגברת - Class A/B וב - RV-9 נעשה שימוש ב - Class G . בכולם יש 7 כניסות ו 3 יציאות
HDMI . ב - RV-9 וב - MC-10 הם 4K HDMI2.0a עם HDCP2.2 עבור Zone 2 ועבור ה - Main .
ב - RV-6 זה רק עבור ה - Main . בכולם יש שימוש ב - Cirrus CS42528 audiophile DAC .
ובכולם יש שילוב של - Logic7 Immersion natural sound upmixer . יש בכולם תמיכה
ב - Dolby Vision . ב - MC-10 יש Balanced XLR outputs לחיבור למגברים .
ע'פ LEXICON בשנה הבאה [ 2019 ] כל המכשירים יצאו על פלטפורמה חדשה של LEXICON
ויכילו מספר גדול יותר של ערוצים וכנראה גם HDMI 2.1 או לפחות אפשרות לעדכון במקרה
והמפרט לא יהיה מוכן.
למפרטים המלאים.
https://www.lexicon.com/productdetail/~ ... mc-10.html
https://www.lexicon.com/productdetail/~ ... /rv-9.html
https://www.lexicon.com/productdetail/~ ... /rv-6.html
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17937
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תודה
אפשר כבר לקבל השגעון
מה המחיר הצפוי של הפרוססור?
האם מדובר על הדיראק המוכר או שקיבלו גירסה חדשה שלו (פורסם בזמנו שהם מתכוונים לשדרג את התוכנה)
אפשר כבר לקבל השגעון
מה המחיר הצפוי של הפרוססור?
האם מדובר על הדיראק המוכר או שקיבלו גירסה חדשה שלו (פורסם בזמנו שהם מתכוונים לשדרג את התוכנה)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לפני הרבה שנים חברת lexicon הייתה מעורבת בסקנדל לא קטן שבו התגלה שהם דחפו מכשיר Oppo BD-83 שלם שעלותו הייתה מאות דולרים בודדים לתוך מארז משלהם ומכרו את זה כמכשיר חדש מתוצרתם במחיר של קרוב ל 3,500$.
אני מקווה שהלקח נלמד ושהרוכשים העתידיים לא יזכו להפתעה לא נעימה.
אני מקווה שהלקח נלמד ושהרוכשים העתידיים לא יזכו להפתעה לא נעימה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
-
- חברה תמצאו את ההבדלים
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 31/05/2018 13:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
בדיוק מה שבאתי לכתובCatskinner כתב:לפני הרבה שנים חברת lexicon הייתה מעורבת בסקנדל לא קטן שבו התגלה שהם דחפו מכשיר Oppo BD-83 שלם שעלותו הייתה מאות דולרים בודדים לתוך מארז משלהם ומכרו את זה כמכשיר חדש מתוצרתם במחיר של קרוב ל 3,500$.
אני מקווה שהלקח נלמד ושהרוכשים העתידיים לא יזכו להפתעה לא נעימה....
-
mbd
- חבר מביא חבר

@istarmini
·המחיר הצפוי הוא כ 6.000$ [ בערך 500$ יותר מה AV860 ]
ה DIRAC זאת הגירסה הרגילה [ אין כרגע חידוש ] אבל מותאמת במיוחד למערכת
של LEXICON וללא המגבלות שקיימות במכשירי ARCAM [ רשימה מצורפת מס' 2 זאת המגבלה העיקרית ]
[left]
* Can't use Dirac with Dolby Volume
* Can't bass manage channels differently - it's a global setting only
* Can't bass manage fronts and drive any others large
* Can't assign an input to receive video and audio from separate hdmi inputs.
* Pressing any input on the remote turns it into mode for that remote, causing you to frequently hit "amp" to get it back into preamp mode.
* Weak information display with respect to incoming format
* Silly named inputs such as VCR HDMI, which is lightly re-nameable but not on the remote
* No Wi-Fi[/left]
·המחיר הצפוי הוא כ 6.000$ [ בערך 500$ יותר מה AV860 ]
ה DIRAC זאת הגירסה הרגילה [ אין כרגע חידוש ] אבל מותאמת במיוחד למערכת
של LEXICON וללא המגבלות שקיימות במכשירי ARCAM [ רשימה מצורפת מס' 2 זאת המגבלה העיקרית ]
[left]
* Can't use Dirac with Dolby Volume
* Can't bass manage channels differently - it's a global setting only
* Can't bass manage fronts and drive any others large
* Can't assign an input to receive video and audio from separate hdmi inputs.
* Pressing any input on the remote turns it into mode for that remote, causing you to frequently hit "amp" to get it back into preamp mode.
* Weak information display with respect to incoming format
* Silly named inputs such as VCR HDMI, which is lightly re-nameable but not on the remote
* No Wi-Fi[/left]
-
mbd
- חבר מביא חבר

לכל מי שמתייחס לפרשיית הנגן כמה עובדות ופרטים שאתם כנראה לא מודעים להם.
1. HK הם אלו שחתמו על ההסכם עם OPPO והחליטו על ההתקנה במכשיר עם השם של LEXICON .
וזאת בניגוד לרצון LEXICON אבל היות והם בעלי השליטה על השם ע'פ החוזה הם היו רשאים לעשות זאת.
2. זה נעשה כתוצאה של סיכסוך בניהם בקשר לפורמט ה - QUANTUN LOGIC SURROUND אשר DOLBY
רצו לרכוש את הזכויות עבורו ו LEXICON בניגוד להחלטת HK סירבו למכור. [ כל מי ששמע הדגמה של הפורמט
מסכים שזה פורמט ה SURROUND הטוב ביותר שפותח ]
3. מאותו הזמן [ של תקרית הנגן ] LEXICON סירבו בעצם לפתח מכשירים חדשים לקולנוע הביתי והתרכזו רק
בתחום המקצועי והמסחרי. עובדה קטנה. מעל 70% מאולפני ההקלטה בעולם משתמשים בציוד של LEXICON
ומעל 90% מהאולפנים הטובים והנחשבים ביותר בעולם משתמשים ב - LEXICON . היום כאשר SAMSUNG
רכשו את HK הדברים קצת שונים.
אז לפני שאתם מבטלים יצרן אולי כדאי שתלמדו באמת את כל הפרטים.
1. HK הם אלו שחתמו על ההסכם עם OPPO והחליטו על ההתקנה במכשיר עם השם של LEXICON .
וזאת בניגוד לרצון LEXICON אבל היות והם בעלי השליטה על השם ע'פ החוזה הם היו רשאים לעשות זאת.
2. זה נעשה כתוצאה של סיכסוך בניהם בקשר לפורמט ה - QUANTUN LOGIC SURROUND אשר DOLBY
רצו לרכוש את הזכויות עבורו ו LEXICON בניגוד להחלטת HK סירבו למכור. [ כל מי ששמע הדגמה של הפורמט
מסכים שזה פורמט ה SURROUND הטוב ביותר שפותח ]
3. מאותו הזמן [ של תקרית הנגן ] LEXICON סירבו בעצם לפתח מכשירים חדשים לקולנוע הביתי והתרכזו רק
בתחום המקצועי והמסחרי. עובדה קטנה. מעל 70% מאולפני ההקלטה בעולם משתמשים בציוד של LEXICON
ומעל 90% מהאולפנים הטובים והנחשבים ביותר בעולם משתמשים ב - LEXICON . היום כאשר SAMSUNG
רכשו את HK הדברים קצת שונים.
אז לפני שאתם מבטלים יצרן אולי כדאי שתלמדו באמת את כל הפרטים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אוקיי למדתי והחכמתי. אבל זה כל הסיפור? אין המשך שבו מספרים כיצד הגיע המלך הטוב והעניש את המכשפה HK והכריח אותה להתנצל ולפצות את הלקוחות שהרגישו מרומים ולאחר מכן פנו HK ו Lexicon ליועץ זוגיות שהעלה אותם על דרך חדשה ומאז הם חיים באושר ועושר והיו להם הרבה ילדים?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.