איזה טלויזה פלאזמה או LCD הכי טובה בשוק וכדאי לקנות וגם איפה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
micmic פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום שמי מיכל ואני מעוניינת לרכוש טלויזה עם מסך דק שאפשר יהיה לתלות אותה על הקיר. אני רוצה מסך גדול. ראיתי כל מיני תגובות באתר ועדיין נשארתי מבולבלת. הייתי שמחה אם משיהוא שמבין בזה יוכל לתת לי עצה איזה טלויזיה הכי טובה וכדאית בשוק של היום וגם איפה אני יכולה לקנות אותה במחיר הכי טוב. אפילו אם זה יקר

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

ברוכה הבאה מיכל.
"יקר" הוא דבר סובייקטיבי, בדיוק כמו "גדול". יקר בשבילי ובשבילך אלה דברים שונים כנראה, לכן תצטרכי לעזור לנו לעזור לך בכך שתעני על השאלות הבאות :)
1.מה התקציב שלך? המחירים יכולים לנוע מאלפי שקלים לעשרות אלפי שקלים(גם מעל 50 אלף).
2.מהם השימושים שלך למסך? האם תשתמשי במסך כמסך מחשב? האם יש לך תוכניות מיידיות לHD? קונסולות כמו הPS3 או XBOX360?
3.מהו מרחק הצפיה שלך? גודל מסך הוא פונקציה של מרחק צפיה.

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3881
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #3 

מיכל, קודם כל ברוכה הבאה!

אני לא מאמין שיש דבר כזה פלזמה או LCD הכי טובים בשוק, אבל בכל תקציב יש מסכים שיהיו יותר מתאימים מאחרים לצרכיך (ביחס לשימוש המיועד). בכדי שיהיה אפשר לספק לך את העזרה הנחוצה צייני תקציב ואת השימושים.

אריאל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 347

שליחה #4 

הנה התשובות במקום שאלות ושאלות נוספות -בפלזמות לכי על 427XA של פיוניר היא HD READY
בLCD לכי על SONY BRAVIA X 40 KDL2000 -עם דגש שמדובר על סדרת X עם מעבד תמונה עדיף
זה FULL HD
הפלזמה 42 אינץ
והLCD 40 אינץ הכי טובים שיש היום בשוק ואני בטוח ששאר חברי הפורום יסכימו איתי
שתיהן עולות לאחר התמקחות סביב 20000-25000 שח תלוי בתוספות ובשרות הנלווה
מה לעשות מה שטוב עולה ביוקר
את פיוניר ניתן לרכוש מהיבואן טר אלקטרוסטריאו או מזכיינים שלו
את הסוני מהיבואן ישפאר או מזכיינים שלו
לדעתי כדאי להמנע מקניה של יבואן מקבילי גם אם זה יותר זול
ניתן לקנות גם בחנויות קולנוע ביתי וכאלו יש למכביר ואז נוצרת מחויבות אישית עם החנות וזה חשוב אם את לא מתמצאת בתחום -בהצלחה

micmic פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #5 

שלום ותודה לכולם

בעיקרון חשבתי להוציא עד 15,000 שקל על טלויזיה משוכללת. בעבר הייתה לי טלויזיה 36 אינצ וצפינו בה דיי מקרוב. אני חושבת לרכוש לא פחות מ 42 אינצ. הייתי רוצה שהיא גם תהיה משוכללת אינטרנט אפשרי למה לא. לגבי כל השאר אין לי ממש מושג מה זה אפילו. אבל אם אפשר שהיא תהיה גם משוכללת וגם מצויינת במחיר הזה אז למה לא. ראיתי פנסוניק וסוני אצל חברים תלוייה אצל חברים והיא הייתה די נחמדה. אני לא בטוחה איזה גודל היא הייתה. מה שחשוב לי שאיכות התמונה תהיה מצויינת וגם גודל המסך. פשוט יש יותר מידי חברות מוכרות ומוכרות פחות שמציעות מגוון רחב של טלויזיות כאלו במחירים עם פערים אדירים. מי שלא מבין יכול לטעות ואני מנסה לטעות כמה שפחות. לכן אשמח עם תייעצו לי איזה הייתם ממליצים לרכוש בסביבות הסכום הזה. ואפשר ורצויי גם בפחות. תודה

אריאל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אני בכל זאת ממליץ לך להוסיף עוד כמה אלפי שקלים ולרכוש את אחד מהדגמים הללו
יש חנויות שנותנות ב24 תשלומים ללא ריבית שזה תוספת של פחות מ200 שקל לחודש מה15000 שח שנקבת
אפשר לרכוש פלזמה 42 אינץ או LCD גם ב5000 שח אבל זה לא אותו הדבר
אני מאמין שתצליחי לאחר התמקחות להשיג אותן בסכום קרוב ל20000 או קצת יותר וזה עדיף על פני התפשרות
בהצלחה

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #7 

אריאל שים לב שהיא רוצה להשתמש במסך גם לגלישה באינטרנט. אני לא חושב שפלאזמה מתאימה במקרה הזה...

אריאל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אני חולק עליך במסך שהמלצתי427XA פיוניר ויש לי כזה בבית
אם עושים לפלזמה הרצה כמו שצריך ולא שוכחים תמונה סטטית לפרק זמן ארוך אין שום סיבה שלא יגלשו באינטרנט עם מסך פלזמה-אתה מוזמן לשאול גם את טר אלקטרוסטריאו בנושא

josef_he
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3881
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #9 

מצטרף להמלצה על ה427 או ה4270.
אבל היא ציינה תקציב ולא בטוח שביכולתה להוסיף.

omeromer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

שליחה #10 

בתקציב שלך, ממליץ ללכת על פנסוניק - פלזמה 42 רזולוציה גבוהה (PHD8 ( HD READY אם עוד יש,
או לחכות שבוע ל PH9 (יש לי אותה כבר שבועיים והיא לא מאכזבת בשום סוג חיבור).
מתאימה גם לחיבור מחשב.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #11 

אריאל כתב: הפלזמה 42 אינץ והLCD 40 אינץ הכי טובים שיש היום בשוק ואני בטוח ששאר חברי הפורום יסכימו איתי
...
עניין של טעם.
HiFiMusic IL

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”