רוצה לנתק מהוט ולעבור לפרטנר/סלקום, מה עדיף?
-
TheDictator1
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
בהוט כבר לא משדרים סרטים חדשים ורובם חוזרים על עצמם. אני ומשפחתי החלטנו לנתק מהם ולעבור לפרטנר/סלקום אז רצינו לדעת מכם מה יותר עדיף? אנו מתכננים לעשות חבילה של טריפל שכוללת ספק ותשתית, ואנו גם צופים בנטפליקס שיש שם את כל הסדרות. אז מה עדיף לנו? ממשק, תכנית, VOD, פיצרים והכל - מה יותר טוב מבינהם?
החודש עברתי.
אני הייתי בטריפל של הוט ועברתי לטריפל של סלקום.
לאחר מס' שבועות, להלן התרשמות:
1. אתה צריך תשתית אינטרנט טובה. סלקום רוכבים על בזק סיטונאי. בדקתי אצל 3 שכנים שלי יציבות ומהירות לפני שעברתי. למזלי ארון התקשורת של בזק צמוד לבנין ואני מקבל 90 מגה. במידה ותרצה להפעיל 3 TV במקביל - לך על חבילת אינטרנט גבוהה. במידה ויש אצלך סיב אופטי של פרנטנר או סלקום - אל תהסס, אין כזה דבר "מהירות גבוהה מדי" באינטרנט.
2. יש לי רק סטרימרים ולא ממירים של סלקום. צריך להתרגל לעבוד עם אפליקציה, ושמתרגלים, זה קל ופשוט. ושמתרגלים ל- 24/7 אי אפשר לחזור.
3. אתה צריך להתרגל לדיליי של חצי דקה.
4. איכות תמונה מתעתעת בערוצים החיים. בד"כ טובה. יש פעמים שלא מסתדרת לאחר כחצי דקה ויש לעבור ערוץ ולחזור אליו. בגירסה האחרונה שיפרו משמעותית את הנושא.
5. תכנים - לא כמו בהוט, אבל הפער אינו גדול. עשיתי גם מנוי לנטפליקס ויחד זה מעולה. גם אחרי המנוי לנטפליקס המחיר משמעותית זול מהוט.
6. הנתב של סלקום - זה מה יש. מחובר לטלפון שלהם (צורכים הרבה) ותקוע איתו. מחפש אלטרנטיבה ולא מוצא.
אני הייתי בטריפל של הוט ועברתי לטריפל של סלקום.
לאחר מס' שבועות, להלן התרשמות:
1. אתה צריך תשתית אינטרנט טובה. סלקום רוכבים על בזק סיטונאי. בדקתי אצל 3 שכנים שלי יציבות ומהירות לפני שעברתי. למזלי ארון התקשורת של בזק צמוד לבנין ואני מקבל 90 מגה. במידה ותרצה להפעיל 3 TV במקביל - לך על חבילת אינטרנט גבוהה. במידה ויש אצלך סיב אופטי של פרנטנר או סלקום - אל תהסס, אין כזה דבר "מהירות גבוהה מדי" באינטרנט.
2. יש לי רק סטרימרים ולא ממירים של סלקום. צריך להתרגל לעבוד עם אפליקציה, ושמתרגלים, זה קל ופשוט. ושמתרגלים ל- 24/7 אי אפשר לחזור.
3. אתה צריך להתרגל לדיליי של חצי דקה.
4. איכות תמונה מתעתעת בערוצים החיים. בד"כ טובה. יש פעמים שלא מסתדרת לאחר כחצי דקה ויש לעבור ערוץ ולחזור אליו. בגירסה האחרונה שיפרו משמעותית את הנושא.
5. תכנים - לא כמו בהוט, אבל הפער אינו גדול. עשיתי גם מנוי לנטפליקס ויחד זה מעולה. גם אחרי המנוי לנטפליקס המחיר משמעותית זול מהוט.
6. הנתב של סלקום - זה מה יש. מחובר לטלפון שלהם (צורכים הרבה) ותקוע איתו. מחפש אלטרנטיבה ולא מוצא.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@YHPeretz
סלקום תתן לך חבילה שלמה יותר מהמתחרים בשקלול המרכיבים שציינת. אבל לדעתי איכות השידור שהיא מציעה היא הגרועה ביותר.
אם אתה לא חובב ספורט מושבע דווקא הייתי מציע לך לנסות את Sting TV. איכות השידור היא הטובה ביותר. מבחר התכנים מצויין (אתה למעשה מקבל רוב הקטלוג של חברת האם yes) והם גם היחידים שמציעים חודש התנסות בחינם.
סלקום תתן לך חבילה שלמה יותר מהמתחרים בשקלול המרכיבים שציינת. אבל לדעתי איכות השידור שהיא מציעה היא הגרועה ביותר.
אם אתה לא חובב ספורט מושבע דווקא הייתי מציע לך לנסות את Sting TV. איכות השידור היא הטובה ביותר. מבחר התכנים מצויין (אתה למעשה מקבל רוב הקטלוג של חברת האם yes) והם גם היחידים שמציעים חודש התנסות בחינם.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
TheDictator1
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
·בדקתי, הופתעתי ממש לטובה על סטינג TV. האם היא עדיפה יותר מאשר סלקום/פרטנר מכל הבחינות לדעתך?sigamore כתב:@YHPeretz
אם אתה לא חובב ספורט מושבע דווקא הייתי מציע לך לנסות את Sting TV. איכות השידור היא הטובה ביותר. מבחר התכנים מצויין (אתה למעשה מקבל רוב הקטלוג של חברת האם yes) והם גם היחידים שמציעים חודש התנסות בחינם....
והאם יש להם צ'אט אונליין על כל בעיה?
ואם יש טלוויזיה חכמה, צריך ממיר בכל זאת? וכמה עולה ממיר?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
כאמור - לדעתי סטינג TV עדיף אבל קח בחשבון את הנקודות שלהן:YHPeretz כתב:·בדקתי, הופתעתי ממש לטובה על סטינג TV. האם היא עדיפה יותר מאשר סלקום/פרטנר מכל הבחינות לדעתך?......
והאם יש להם צ'אט אונליין על כל בעיה?
ואם יש טלוויזיה חכמה, צריך ממיר בכל זאת? וכמה עולה ממיר?...
- חובב ספורט ? חבילת הספורט מייקרת את החבילה במידה ניכרת יחסית למתחרים
- בעל יותר משלוש טלויזיות? כרגע השירות מוגבל לעד שלושה סטרימרים. במקביל תוכל כמובן לצפות גם בשני מכשירים ניידים כמו טלפון או טבלט אבל כאמור מדובר במגבלה די מטופשת .... (המתחרים מאפשרים עד 5 טלויזיות)
לקוח לטלויזיות SAMSUNG ו LG לא קיים עדיין אבל לדברי החברה צפוי לצאת בשלב כלשהו. עד אז תצטרך להשתמש בסטרימר פרטי (מבוסס ANDROID TV) או סטרימר של סטינג בעלות 20 שקל לחודש.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
ברגע שסלקום TV ישפרו את איכות התמונה הם יצליחו בענק, מכיוון שיש להם את המוצר האפוי ביותר.
אני הייתי שמח להתחבר לפרטנר TV בגלל איכות התמונה ובגלל שיש להם את כל ערוצי הספורט, אבל אני לא מוכן לשכור את הממירים שלהם. אז הם לא רלוונטים.
בסטינג TV גם רואים מעולה, אבל העובדה שאין להם את ערוצי ספורט 5, פלוס באגים באפליקציה שלהם, גורמת לזה שגם הם לא רלוונטים.
אני הייתי שמח להתחבר לפרטנר TV בגלל איכות התמונה ובגלל שיש להם את כל ערוצי הספורט, אבל אני לא מוכן לשכור את הממירים שלהם. אז הם לא רלוונטים.
בסטינג TV גם רואים מעולה, אבל העובדה שאין להם את ערוצי ספורט 5, פלוס באגים באפליקציה שלהם, גורמת לזה שגם הם לא רלוונטים.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
הייתי שנתיים בטלויזיה של סלקום ומאוד מרוצה (אינטרנט של בזב"ל).
לפני כשנה עברתי אליהם לטריפל ומאוד מאוכזב. האינטרנט פשוט גרוע!!
מלא ניתוקים, הWIFI עובד לאט, המחשב שמחובר קווית לראוטר עובד לאט...
שוקל כרגע לעבור לפרטנר, רק לא מוצא זמן להתעסק בזה
לפני כשנה עברתי אליהם לטריפל ומאוד מאוכזב. האינטרנט פשוט גרוע!!
מלא ניתוקים, הWIFI עובד לאט, המחשב שמחובר קווית לראוטר עובד לאט...
שוקל כרגע לעבור לפרטנר, רק לא מוצא זמן להתעסק בזה
של כל דבר עם 4 גלגלים!
אני בסלקום מאוד מרוצה הממשק שלהם מאוד נוח ואינטואטיבי והתכנים שלהם מעולים.
לפני זה הייתי בפרטנר בסיבים האופטיים והייתי ממש לא מרוצה מכמה סיבות:
1. ממשק לא נוח בעליל.
2. אין מספיק תכנים: סרטים , ילדים ספורט וכו'
3. דיליי מאוד עצבני לעומת סלקום אפילו.
לפי דעתי סלקום מציעים את התמורה הכי טובה.
לפני זה הייתי בפרטנר בסיבים האופטיים והייתי ממש לא מרוצה מכמה סיבות:
1. ממשק לא נוח בעליל.
2. אין מספיק תכנים: סרטים , ילדים ספורט וכו'
3. דיליי מאוד עצבני לעומת סלקום אפילו.
לפי דעתי סלקום מציעים את התמורה הכי טובה.