אוקיי אז עוד מעט אני ארכוש את הפלזמה 42 אינץ' Q7 של סמסונג ואני רוצה לקנות גם מערכת קולנוע ביתית כי הבנתי שהרמקולים של הפלזמה עצמה הם אינם ברמה גבוהה..
התקציב הוא 2.5 אלף גג.... האם בכלל שווה לרכוש מערכת שלמה בתקציב זה ? אפשר לדחוף גם DVD מקליט בתקציב זה??
כמובן שהשימושים הם לסרטים ...
עריכה:
חשבתי ללכת על המערכת הזאתי
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371397
מישהו מכיר ? המלצות?
מחפש מערכת קולנוע ביתית בתקציב מאוד מוגבל
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
מערכת כזו לדעתי לא תיתן איכות גבוה יותר מהרמקולים המובנים של הפלזמה, ולא כדאי לפוצץ עליה את כל התקציב
בתקציב כזה מומלץ ללכת על יד שנייה, אם אין לך בעיה זה תקבל כאן המון המלצות
כמו כן, עדיף ללכת על מערכת חלקים ולא על משולבת, אם התקציב לחוץ כרגע אני הייתי ממליץ לקנות רסיבר וזוג קדמיים ולשדרג
עם הזמן כשהתקציב יאפשר
כמו כן, עדיף ללכת על מערכת חלקים ולא על משולבת, אם התקציב לחוץ כרגע אני הייתי ממליץ לקנות רסיבר וזוג קדמיים ולשדרג
עם הזמן כשהתקציב יאפשר
טוב החלטתי לחכות עם המערכת קולנוע (אני אשאר עם הרמקולים של הפלזמה ) אז החלטתי לקנות DVD מקליט על בסיס כונן ,יש המלצות ? אני לא רוצה לבזבז את כל ה2500 על DVD ... מחפש משהו זול אך אמין לא צריך נפח כל כך גדול (נראה לי 120~ יספיק)kolokito כתב:מערכת כזו לדעתי לא תיתן איכות גבוה יותר מהרמקולים המובנים של הפלזמה, ולא כדאי לפוצץ עליה את כל התקציב
עם הזמן כשהתקציב יאפשר...