מרנץ 6012 או דנון 4400?
מה הפירוש "איכות בניה טובה יותר"?
הברגים שלו חזקים יותר?
עשוי מברזל יצוק?
לא הבנתי..
כעיקרון שני הרסיברים כמעט זהים לחלוטין.
יש האומרים שלמרנץ יתרון בדו ערוצי אז כדאי שתשאיל אוזני עטלף כדי לבדוק זאת במבחן עיוור.
לדעתי?
לך על הזול יותר.
הברגים שלו חזקים יותר?
עשוי מברזל יצוק?
לא הבנתי..
כעיקרון שני הרסיברים כמעט זהים לחלוטין.
יש האומרים שלמרנץ יתרון בדו ערוצי אז כדאי שתשאיל אוזני עטלף כדי לבדוק זאת במבחן עיוור.
לדעתי?
לך על הזול יותר.
שניהם מיוצרים על ידי אותה חברה, באותו מפעל ועם אותם רכיבים. איכות בניה? תהיה זהה בשניהם, אל תקשיב לכל שטיק שאומרים לך.
חלק אומרים שדנון יותר טובים בק"ב ושמרנץ יותר טובים בסטריאו, אין תשובה חד משמעית, רק האוזן שלך תחליט.
לך על מה שנשמע לך יותר טוב, או על מה שזול יותר, אם המחיר הוא עניין. רק שתדע שה-4400H נחשב לדגם מעט יותר חזק מבחינת כח פר ערוץ, 125W מול 110W במרנץ. מבחינת כל חבילת הפיצ'רים מסביב, שניהם זהים ותומכים בהכל.
חלק אומרים שדנון יותר טובים בק"ב ושמרנץ יותר טובים בסטריאו, אין תשובה חד משמעית, רק האוזן שלך תחליט.
לך על מה שנשמע לך יותר טוב, או על מה שזול יותר, אם המחיר הוא עניין. רק שתדע שה-4400H נחשב לדגם מעט יותר חזק מבחינת כח פר ערוץ, 125W מול 110W במרנץ. מבחינת כל חבילת הפיצ'רים מסביב, שניהם זהים ותומכים בהכל.
חארטה. אין לך מה לקנות רסיבר בשביל AURO 3D, ואם בכלל הפורמט הזה ינטש בעוד שנתיים? תשקיע סתם עוד 2000 שקל בשביל פורמט שלעולם לא תשמע בו? גם ככה Atmos שולט בתחום כרגע.gshoshan כתב:@guyezra
·רסיבר קונים כל כמה שנים טובות, רוצה לקבל את המקסימום האפשרי, מאיפה אני יודע מה ילך עוד שנתיים שלוש?...
תסתכל על מה שאתה צריך עכשיו והתכנים הזמינים לך.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35095
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אתה מבין שמדובר בקונפיגורציות רמקולים שונה לגמרי מאטמוס כן?gshoshan כתב:@guyezra
·רסיבר קונים כל כמה שנים טובות, רוצה לקבל את המקסימום האפשרי, מאיפה אני יודע מה ילך עוד שנתיים שלוש?...
אי אפשר במקביל
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
המרנץ משמעותית טוב יותר בסטריאו על כל דורותיו
מ-רמת פתיחה של המותג ועד ל-ספינת הדגל.
בכול אופן זה לא מה שמחפש פותח השירשור
ל- פותח הדיון אם השימושים שלך הם 50/50 לדעתי וטעמי האישי קח את המרנץ
אם השימושים שלך הם יותר לטובת הקולנוע, אין ספק הדנון משמעותי
דינמי יותר בקולנוע ובעל יותר נפח
בהצלחה.
מ-רמת פתיחה של המותג ועד ל-ספינת הדגל.
בכול אופן זה לא מה שמחפש פותח השירשור
ל- פותח הדיון אם השימושים שלך הם 50/50 לדעתי וטעמי האישי קח את המרנץ
אם השימושים שלך הם יותר לטובת הקולנוע, אין ספק הדנון משמעותי
דינמי יותר בקולנוע ובעל יותר נפח
בהצלחה.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אומרים שלמרנץ יש איזה שינוי לטובה בשרשרת ההגברה (קבלים? איכות רכיבים?). לא יודע אם זה באמת נכון.
בכל מקרה, אם לא דחוף לך, ככל הנראה בחודש-חודשיים הקרובים יכריזו על X4500 ועל 6013. אין לי מידע מקדים, זה פשוט בתאריכים דומים על שנה בשנים האחרונות.
גם אם לא תקנה משהו מהדגמים של 2018, יש מצב טוב שדגמי 2017 ירדו עוד טיפה במחיר כשיצאו דגמי 2018.
בכל מקרה, אם לא דחוף לך, ככל הנראה בחודש-חודשיים הקרובים יכריזו על X4500 ועל 6013. אין לי מידע מקדים, זה פשוט בתאריכים דומים על שנה בשנים האחרונות.
גם אם לא תקנה משהו מהדגמים של 2018, יש מצב טוב שדגמי 2017 ירדו עוד טיפה במחיר כשיצאו דגמי 2018.
·freedom_il כתב:אומרים שלמרנץ יש איזה שינוי לטובה בשרשרת ההגברה (קבלים? איכות רכיבים?). לא יודע אם זה באמת נכון....
הHDAM המפורסם שלהם. יש פה ניסיון להיכנס לפרטים. http://www.avsforum.com/forum/173-2-cha ... -hdam.html
מסקנה ברורה לגבי הבדל/שיפור שמיע בפועל מול דנונים - אין.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@gshoshan
·באופן אישי אני מסכים איתך
בעזרת ה', שרק תתחדש ותהנה
·באופן אישי אני מסכים איתך
בעזרת ה', שרק תתחדש ותהנה
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עד כמה שידוע לי מדובר במכשירים כמעט זהים מלבד שוני קל בפריסת השקעים מאחור, עיצוב פנל החזית ומיצוב. אותו מספר ערוצים, אותה הגברה, אותה מערכת כיול אודיו, אפילו הממשק שלהם לבקרה דרך מערכת בית חכם הוא זהה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@Catskinner
·לפי הבנתי למרנץ יש צ'יפ מסויים שאין בדנונים והוא נותן
עבודה שונה מהדנונים בכל הקשור למוזיקה, קרי סטריאו,
תקן אותי בבקשה אם אני טועה.
תודה
·לפי הבנתי למרנץ יש צ'יפ מסויים שאין בדנונים והוא נותן
עבודה שונה מהדנונים בכל הקשור למוזיקה, קרי סטריאו,
תקן אותי בבקשה אם אני טועה.
תודה
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא. מכל מקום, אני שייך לקהל שמעדיף להקשיב למוזיקה דו ערוצית עם מגבר סטיריאו ללא עיבודים כלשהם כך שאני לא בדיוק האיש שיכול לתת תשובה מוסמכת.
ההשערה שלי היא שזה לא מדוייק או לא רלוונטי. בשניהם מערכת הכיול זהה ואין מספיק הבדל בהגברה כדי לייצר שינויים מהותיים ואם קיימים הבדלים כאלה אז זה לא אומר בהכרח שהם לכיוון החיובי.
ההשערה שלי היא שזה לא מדוייק או לא רלוונטי. בשניהם מערכת הכיול זהה ואין מספיק הבדל בהגברה כדי לייצר שינויים מהותיים ואם קיימים הבדלים כאלה אז זה לא אומר בהכרח שהם לכיוון החיובי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.