DUNE HD PRO 4K - ZIDOO X10 - ZAPPITI 4K HDR Mini
היי,
מה דעתכם על "חבריי" אלו?
יש למי שהוא ניסיון איתם?
מי נותן תמורה הכי טובה (ווידאו וסאונד)?
הם ניראים י די זהים מבחינת התכולה, DUNE יצאה רק השנה אך במכשירים הקודמים (אולי אני טועה כאן) כול מה שיש בDUE היה.
לצערי POPCORN לא כאן ובכלל נראה לי שהם יכולים לרדת מזה ולהיעלם כמו OPPO, אלה אם כן הם מכינים איזו הפתעה לנו.
תודה
מה דעתכם על "חבריי" אלו?
יש למי שהוא ניסיון איתם?
מי נותן תמורה הכי טובה (ווידאו וסאונד)?
הם ניראים י די זהים מבחינת התכולה, DUNE יצאה רק השנה אך במכשירים הקודמים (אולי אני טועה כאן) כול מה שיש בDUE היה.
לצערי POPCORN לא כאן ובכלל נראה לי שהם יכולים לרדת מזה ולהיעלם כמו OPPO, אלה אם כן הם מכינים איזו הפתעה לנו.
תודה
Heavy Metal Is The Law
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6604
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי את ה ZIDOO X10. נכון לעכשיו עוד לא נתקלתי בתוכן 4K, תלת או בלוריי רגיל שהוא לא ניגן. החברה מוציאה לא מעט עדכונים. הביקורת היחידה שלי שהוא עדיין לא מאושר ע"י NETFLIX ולכן אי אפשר להתקין את האפלקיציה שלהם...
@ride
·תודה רבה, האם קניתה בארץ?
NETFLIX פחות מעניין.
יש לי VTEN נכון להיום, שאלה האם ZIDOO או DUNE החדש יתנו מענה יותר טוב מבחינת הצליל ,לא פורמטים של פיענוח - זה כול אחד יודע, אלה באיכות הצליל וכמובן איכות ווידיאו.
האם יצאה לך להשוות אם עוד דברים במועד רכישה או בלי קשר?
כמה זמן יש לך אותו?
תודה
·תודה רבה, האם קניתה בארץ?
NETFLIX פחות מעניין.
יש לי VTEN נכון להיום, שאלה האם ZIDOO או DUNE החדש יתנו מענה יותר טוב מבחינת הצליל ,לא פורמטים של פיענוח - זה כול אחד יודע, אלה באיכות הצליל וכמובן איכות ווידיאו.
האם יצאה לך להשוות אם עוד דברים במועד רכישה או בלי קשר?
כמה זמן יש לך אותו?
תודה
Heavy Metal Is The Law
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
קניתי באחד האתרים הסיניים. הגיע תוך שבועיים. רכשתי לפני 5 חודשים. תאכלס רציתי את הדיון אבל בגלל שהם כל הזמן דחו את היציאה, החלטתי לקנות את ה ZIDOO שהוא בעל חומרה זהה. ההשוואה היחידה היא לדיון הקודם שלי והתמונה כאן משמעותית יותר טובה
הבנתי, תודה.
שאלה האם שווה לקחת דיון או זידו כי היום יש את שניהם:)
אגב הזידו הוא יותר יקר לדעתי באיזה 50$
הפופקורן כנראה סוגרים את העניין - אין מכשירים למכירה וכתבו שלא מתכוונים להוציא דבר במקום שזה אומר.... אולי אני טועה.
שאלה האם שווה לקחת דיון או זידו כי היום יש את שניהם:)
אגב הזידו הוא יותר יקר לדעתי באיזה 50$
הפופקורן כנראה סוגרים את העניין - אין מכשירים למכירה וכתבו שלא מתכוונים להוציא דבר במקום שזה אומר.... אולי אני טועה.
Heavy Metal Is The Law
לא, לא דיברתי על לקנות שניהם 
הם באמת נראים זהים מבחינת הכול, גם דיון מפתיחים להוציא עדכון על תמיכה בתפריתים וכמובן גם שם שלהם ידוע יותר, עד לא מזמן לא שמעתי אל זידו.
כמו כן אני לא ממש רציתי אפשרות הנסה של דיסק פנימה - יש לי בנפרד - נו זה שולי האמת.
בסדר. תודה על ההסבר, אגב ראיתי עכשיו את השרשור של התחדשותך
הם באמת נראים זהים מבחינת הכול, גם דיון מפתיחים להוציא עדכון על תמיכה בתפריתים וכמובן גם שם שלהם ידוע יותר, עד לא מזמן לא שמעתי אל זידו.
כמו כן אני לא ממש רציתי אפשרות הנסה של דיסק פנימה - יש לי בנפרד - נו זה שולי האמת.
בסדר. תודה על ההסבר, אגב ראיתי עכשיו את השרשור של התחדשותך
Heavy Metal Is The Law
צריך לקחת בחשבון שהדיון החדש לא ממש בשל, יש לא מעט באגים, וחוסר תמיכה בתכונות לעומת הדגמים הקודמים.
למשל, אין אפשרות לכתוביות חיצוניות עם תקיית BDMV.
אופציית סנכרון הכתוביות לא עובדת.
ועוד...
איך זה ב- Zidoo?
למשל, אין אפשרות לכתוביות חיצוניות עם תקיית BDMV.
אופציית סנכרון הכתוביות לא עובדת.
ועוד...
איך זה ב- Zidoo?
כן, אתה צודק - אך זה הכול יפתר בעדכונים בקרוב אני מעמין - ודיון יוצאה עכשיו ו-ZIDOO "התיישן" מעט
- ועיניין העיקרי איפה תמיכה יותר טובה, שוב דיון הרבה יותר ידוע ונפוץ לאומת זידו.
שאלה אם דיון החדש נותן (נכול להיום) תמונה וסאונד יותר טוב...
אגב דיון עולה 200$ וזידו יותר יקר, אומנם יש שם אפשרות להכניס דיסק פנימה (אני לא צריך)
שאלה אם דיון החדש נותן (נכול להיום) תמונה וסאונד יותר טוב...
אגב דיון עולה 200$ וזידו יותר יקר, אומנם יש שם אפשרות להכניס דיסק פנימה (אני לא צריך)
Heavy Metal Is The Law
·האם בדקת כתוביות חיצוניות בתוך מבנה בלוריי מלא, כלומר תיקיית BDMV?ride כתב:הכל עובד. כתוביות בבלוריי, UHD ותלת מימד. יש בעייה אחת שהניקוד מופיע הפוך, יכול להיות שזה פתיר ולא חפרתי מספיק בנושא...
כי בהצמדה לקובץ M2TS הדיון מאפשר.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- יצירת קשר:
כמובן. מפעילים את הסרט המלא (אפילו כולל תפריטים) לוחצים על ה MENU ואז מופיע לך תפריט עליון. אחת האופציות היא הצמדת תרגום....
אפשר לראות בסרטון הבא (זה קצת שונה כרגע, כי הקושחה התעדכנה)
אפשר לראות בסרטון הבא (זה קצת שונה כרגע, כי הקושחה התעדכנה)