מה ההבדלים (אם יש) בין 37WL48 ל- 37WL56 של טושיבה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הבדלים מהותיים באמת אין אבל מצפייה בשני המסכים יש יתרון מועט ל WL56 בנתנונים הטכניים יש ל WL 56 קונטרסט של 1:800 לעומת 1:600 בדגם הקודם, ויש שיפור שהכניסו במעבד תמונה שבמצבי צפייה שונים הוא נותן יתרון לדגם החדש.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני ההיתי מבטל ולוקח את הדגם החדש ודך אגב לא ההיתי ננעל על טושיבה שווה לחכות קצת הדור החדש שבימים אלו מתחיל להיות מופץ לשוק מתחיל לספק את הסחורה מבחינת צפייה בשידורי הטלוויזיה בארץ אלא אם צפית ב LCD שקנית ואתה מרוצה מהתמונה.
שכחתי להוסיף שה WL48 תומכת HD בדיוק כמו הדגם החדש ובקטע הזה אין הבדלים, מאחר ושידורי ה HD חדשים בארץ אז זה עדיין מוצפן ובכל מקרה צריך ממיר , אולי בעוד כמה שנים השידור הסטנדרטי בערוצי הטלוויזיה יהיה HD ואז זה יהיה סיפור אחר.
כנראה לא הסברתי את עצמי.
הדגם החדש של טושיבה זה אכן ה WL 56 והוא טוב יותר מהדגם הישן , אפשר להשיג אותו ב 17000-17500 שח .
אני התכוונתי שאוטוטו כל החברות המובילות כגון פיליפס, שארפ וכו מתחילות לשווק דגמים חדשים ( שבאירופה כבר נמכרים ) ושווה לחכות קצת רק בשביל לעשות השוואה מול הטושיבה לבחור את הדגם הטוב ביותר בכל זאת אתה הולך להוציא סכום כסף משמעותי.
הדגם החדש של טושיבה זה אכן ה WL 56 והוא טוב יותר מהדגם הישן , אפשר להשיג אותו ב 17000-17500 שח .
אני התכוונתי שאוטוטו כל החברות המובילות כגון פיליפס, שארפ וכו מתחילות לשווק דגמים חדשים ( שבאירופה כבר נמכרים ) ושווה לחכות קצת רק בשביל לעשות השוואה מול הטושיבה לבחור את הדגם הטוב ביותר בכל זאת אתה הולך להוציא סכום כסף משמעותי.
השאלה שלי היא אם ראית את המסך בפעולה בשידורי טלוויזיה רגילים ולא כמו שנוהגים להציג אותו בחנויות עם סרטי DVD שבהם התמונה ממש מצוינת לעומת שידורי טלוויזיה שבהם יש מריחות של צבע ועוד כמה בעיות. הדגמים החדשים נותנים מענה להרבה בעיות בשידורי הטלוויזיה.
לפעמים עדיף לחכות ולא לקנות מתוך ברירת מחדל מסיבה של תקציב כי בכל זאת זה סכום לא מבוטל, שווה אולי לחסוך עוד קצת או לחכות כמה חודשים שהמחירים ירדו.
לפעמים עדיף לחכות ולא לקנות מתוך ברירת מחדל מסיבה של תקציב כי בכל זאת זה סכום לא מבוטל, שווה אולי לחסוך עוד קצת או לחכות כמה חודשים שהמחירים ירדו.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל