קנית טלויזיה LCD
spectcom, ברוך הבא לפורום.
אל תשכח שמדובר בפורום מקצועי, המיועד לעזור ולתת ידע מהימן ואובייקטיבי. התגובות שלך לא מקדמת את הייעוד הזה.
LCD יכול להיות פתרון יותר טוב מפלאזמה במקרים רבים(ולהיפך), ואין כזה דבר פתרון אוניברסלי, אחרת כולם היו קונים את אותו הדבר.
אל תשכח שמדובר בפורום מקצועי, המיועד לעזור ולתת ידע מהימן ואובייקטיבי. התגובות שלך לא מקדמת את הייעוד הזה.
LCD יכול להיות פתרון יותר טוב מפלאזמה במקרים רבים(ולהיפך), ואין כזה דבר פתרון אוניברסלי, אחרת כולם היו קונים את אותו הדבר.
מה יכול לקדם מכירת LCD ?
בכל מקרה ובכל מצב איכות התמונה בפלזמות PIONEER PANASONIC .
חלקם מהדור החדש וחלקם מהדור הישן טובים יותר מכל מסך LCD .
מסכי ה LCD גרועים בצפיית שידורים אנלוגים. נ ק ו ד ה .
בשידורי HD מכי הפלזמה יהיו טובים יותר.
נ קו ד ה
נ קו ד ה
אתה מנסה להציג את הדעות האישיות שלך(שבכלל לא נכונות במקרים מסויימים, כמו בהודעה הקודמת שלי) כעובדות, וזאת לא דרך לתת טיעונים משכנעים.spectcom כתב:מה יכול לקדם מכירת LCD ?
נ קו ד ה...
טונים גבוהים וכתיבת "נקודה" פעמים רבות לא יגרמו לדעות שלך להפוך לעובדות.
כאשר רוצים להשתמש במסך כמסך מחשב, LCD בפירוש עדיף על פלאזמה. גם בגלל רזולוציה גבוהה יותר לרוב(לא במקרה שלך, כשקנית מסך פלאזמה FHD), וגם בגלל עניין הצריבה, כי גלישה באינטרנט או שימוש במסך כמסך מחשב גורמת לכך שזמן רב יהיו תמונות סטטיות על המסך, וזה אומר שצריבה היא עניין של זמן לא רב. במיוחד במסך פלאזמה FHD, כאשר פלאזמות ברזולוציה גבוהה יותר רגישות יותר לצריבה מאשר פלאזמות ברזולוציה נמוכה יותר.
כמו כן, וידאו הוא לא דבר אובייקטיבי לגמרי, וחלק יעדיפו תמונה של LCD על פני תמונה של פלאזמה(ולהיפך), כאשר עושים השוואה נכונה, כלומר 2 מסכים באותה הרזולוציה+אותו התוכן, ושני המסכים מכויילים. אחרת אין שום משמעות להשוואה.
לגבי שידורים אנאלוגיים, אני לא מאמין שרבים כאן קונים מסכי HD יקרים במיטב כספם, על מנת לראות שידורים אנאלוגיים. אם התכוונת לשידורי טלוויזיה דיגיטליים, כמו YES או HOT, אז כפי שתוכל לקרוא בסקירה באתר על פלאזמת הFHD שקראת, המסך לא מצטיין במיוחד בשידורים כאלה.
לסיכום, להגיד שטכנולוגיה אחת עדיפה על אחרת כיום ועוד להציג את זה כעובדה זה פשוט דבר לא נכון בעליל, ומטעה אחרים.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
spectcom, אתה נחרץ מידי.
זה שאלה של שימוש/ייעוד/עדיפות/צרכים וכו'
זה שאלה של שימוש/ייעוד/עדיפות/צרכים וכו'
לרכוש מסך LCD מעל לגודל 32 הינה טעות
אני מדבר על גדלים של 42+
מסכי ה LCD בהשוואה של אחד מול אחד מול פלזמות של פיוניר או פנסוניק יובסו.
מסך שארפ 46 מול PIONEER 507 כולל SCALER !!!
הבדלים מדהימים לרעת ה LCD .
נערכה השוואה לעומת TOSHIBA 47 חבל להרחיב את הדיבור...
ב LCD נעשה שימוש ב SCALER של 2000$ .
מסכי ה LCD מעל לגודל 32 הם אסון.
אני מדבר על גדלים של 42+
מסכי ה LCD בהשוואה של אחד מול אחד מול פלזמות של פיוניר או פנסוניק יובסו.
מסך שארפ 46 מול PIONEER 507 כולל SCALER !!!
הבדלים מדהימים לרעת ה LCD .
נערכה השוואה לעומת TOSHIBA 47 חבל להרחיב את הדיבור...
ב LCD נעשה שימוש ב SCALER של 2000$ .
מסכי ה LCD מעל לגודל 32 הם אסון.
spectcom כתב:<נערך>quote]
<נערך ע"י עורך ראשי עקב פניה לגופו של אדם>
יש כבר LCD עם FHD שרואים שידורי טלווזיה באיכות טובה מאוד, אל תטעה אנשים סתם מחוסר ידע והבנה ! יש כאלה אנשים שלא רוצים להתעסק כל הזמן במחשבה האם תהיב צריבה במסך, וכל מיני דברים כאלה.
דבר שני, גם טלוויזייות LCD שהיא לא FHD, יש דגמים שרואים בהם יפה מאוד שידורי טלוויזיה - עדות לכך קיבלתי מהרבה אנשים שאני מכיר שיש להם מסך LCD....
primo כתב:PRIMOspectcom כתב:<נערך>quote]
<נערך>
יש כבר LCD עם FHD שרואים שידורי טלווזיה באיכות טובה מאוד, אל תטעה אנשים סתם מחוסר ידע והבנה ! יש כאלה אנשים שלא רוצים להתעסק כל הזמן במחשבה האם תהיב צריבה במסך, וכל מיני דברים כאלה.
דבר שני, גם טלוויזייות LCD שהיא לא FHD, יש דגמים שרואים בהם יפה מאוד שידורי טלוויזיה - עדות לכך קיבלתי מהרבה אנשים שאני מכיר שיש להם מסך LCD....
שאתה אומר רואים טוב טלויזיה ,אתה בטוח מתכוון שרואים טוב יחסית לאל סי די ...
כי לי לא ממש יצא לראות אל סי די שרואים בה מצויין טלויזיה...{וראיתי הרבה דגמים!!}
לדעתי האישית אל סי די ושידורי טלויזיה פה בארץ לא הולכים ביחד!
ה CRT שיש לי משאירה בסיבוב את כל האל סי די למיניהם בשידורי טלויזיה.
שלא תטעה גם אני מחפש אל סי די לחדר, אבל ממה שראיתי עד היום התאכזבתי קשות{כמובן רק בשידורי טלויזיה...}...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
spectcom,
תשאיר לנו את ההחלטה מתי ללכת לרופאים.
התבטאויות כגון אלו לא מקובלות כאן.
תשאיר לנו את ההחלטה מתי ללכת לרופאים.
התבטאויות כגון אלו לא מקובלות כאן.