פתיחת טלוויזיה של סמסונג לפני הגעת טכנאי

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nero321 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברים
קניתי טלוויזיה של סמסונג לפני כמה ימים
הובלתי אותה בעצמי עם האוטו כי החנות ממש קרובה לבית שלי, ורציתי לבדוק שלא גרמתי לה נזק אז פתחתי את האריזה והסתכלתי בפנים.
רק אחרי שפתחתי אותה שמתי לב לפתק של אלקטרוניקס פרו בצד שבו רשום שאסור לפתוח את האריזה טרם הגעת הטכנאי.
האם הם שמים על הפתק הזה? יעשו לי בעיות או פרצופים מבחינת אחריות?
יש לציין שכשקניתי את הטלוויזיה בחנות, המוכרים פתחו לי את האריזה והוציאו אותה כדי לראות שהכל בה תקין, ואז סגרו אותה מחדש עם נייר דבק, אם זה משנה משהו.
מה אתם אומרים? לסגור אותה בעצמי עם דבק? כי אפילו לא הוצאתי את הטלוויזיה כשפתחתי, רק הצצתי פנימה.
תודה!

meir7777
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

אני הייתי סוגר מחדש.

תתחדש.

shalom1981
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

תסגור עם דבק ותגיד שבחנות פתחו.

כשאני קניתי זה שהביא את המסך פתח בעצמו לראות שהכל תקין וכשבא הטכנאי זה היה פתוח ואמרתי לו שהשליח פתח.

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #4 

השטות הזאת קיימת רק בארץ ורק מיבואנים חפרים. בתקופת ימי הסוני ישפאר שרכשתי את ה 50 אינטץ שלי ב 2015 שאלתי אם אפשר לפתוח, ובשירות אמרו לי שאפשר לפתוח, לתלות, להשתמש. ברגע שרכשת זה מוצר שלך, ואין לכך כל השפעה על האחריות.. היום למרבה הצער גם ישפאר מכרו את נשמתם לשטן אלקטרוניקס פרו וההגבלות חלות גם שם, וזו סיבה לרכוש רק מיבואן פרללי..

אם פתחת, תבדוק רק שאין כתמים ולכלוכים על המסך, בכדי שעד שיגיע טכנאי תוכל להתלונן... תתחדש.

nero321 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

@Rekcuf
·אתה אומר שבמקרה שפתחתי האחריות כולה לא כבר לא תקפה? או שרק אם יש בעיה במסך במהלך ההתקנה זאת תיהיה בעיה שלי?

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 710 פעמים

שליחה #6 

Rekcuf כתב:השטות הזאת קיימת רק בארץ ורק מיבואנים חפרים. בתקופת ימי הסוני ישפאר שרכשתי את ה 50 אינטץ שלי ב 2015 שאלתי אם אפשר לפתוח, ובשירות אמרו לי שאפשר לפתוח, לתלות, להשתמש. ברגע שרכשת זה מוצר שלך, ואין לכך כל השפעה על האחריות.. היום למרבה הצער גם ישפאר מכרו את נשמתם לשטן אלקטרוניקס פרו וההגבלות חלות גם שם, וזו סיבה לרכוש רק מיבואן פרללי..

אם פתחת, תבדוק רק שאין כתמים ולכלוכים על המסך, בכדי שעד שיגיע טכנאי תוכל להתלונן... תתחדש.
...
·

אין ספק שיש אחריות גם אם פתחת. זה מה שאומר החוק.

הבעיה היא כאשר יש שבר.
ואז אתה אולי תריב איתם מי שבר. הם יגידו שאתה,
אתה תגיד שהשליח...או זה היה כבר בחנות שבור...

והם יגידו לך שיש מדבקה לא לפתוח....ותבזבז זמן של 20 טלפונים...

לכן עדיף שהם יפתחו את האריזה. בשביל הכיסוי תחת שלך.

shlomis1zzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1577
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #7 

גם כשקונים מכונת כביסה ממתינים לטכנאי .
הסיבה שלא כולם יודעים היא שמטרתו של הטכנאי למכור למכור ולמכור מוצרים נלווים (ספריי לניקיון המסך , מטליות , שקע הגנה )
הכל הולך לחברה , ובסוף החודש הטכנאי מקבל אחוז קטן מהמכירה .
בתכלס אם תרכיב לבד לא תצטרך את המוצרים של הטכנאי .
אבל תופסים אותך .

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”