עזרה דחוףףף מי פה מבין בכרטיסי קול האלה? כנסו בבקשה מכם!

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Bon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אוקיי אז היה לי מורה סאונד שהמליץ לי בחום על כרטיסי קול של Universal Audio...לא ממש הייתה לי דרך לשפוט את הכרטיס קול של החברה הזאת בהשוואה לכרטיסי קול אחרים והלכתי עם מה שהוא אמר לי.
קניתי את הכרטיס קול הזה:
https://m.thomann.de/intl/universal_...rch=1527581690

אבל אז פתאום ראיתי את הכרטיס קול הזה כבר אחרי שקניתי וכבר שמעתי לא מעט על Rme
https://m.thomann.de/gb/rme_fireface_uc.htm

משום מה עכשיו יש לי הרגשה שעשיתי טעות והלכתי על עיוור על מה שהמורה סאונד אמר לי.

גם משום מה יש לי תחושה שלסגנון שאני מקליט, מטאל, הכרטיס קול של Rme יותר יתאים לי...גם ראיתי עכשיו סרטון של מפיק מטאל ביוטיוב שהוא ממליץ על הכרטיס קול שהוא עובד איתו של Rme...

מישהו מבין בכרטיסי קול האלה ויודע להגיד לי מה יותר מתאים לי ומה יותר טוב?
אם אני הולך לבטל את ההזמנה(מקוו שאפשר) אז כנראה זה צריך להיות דחוף...

עזרה??

justdoit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

היי,

את השאלה הזו אתה צריך להפנות לאנשים \ משהו שעובד בתחום הזה ומתעסק בדיוק באותם כלים שאתה מתעסק.
אתה צריך לקחת בחשבון את הסביבה שאתה עובד איתה - איזה מחשב MAC? - איזו מע' הפעלה -OS-X ? ,ועם איזו תוכנות אתה רוצה לעבוד.
איזה ציוד מסביב.. מגבלות תקציב..

ככה תדע יותר טוב להתאים את עצמך לרכישה שלך - לבנית האולפן שלך ..

מידיעה מוגבלת שלי, מאחר ואחי הוא DJ, הוא נתקל בכל מני מגבלות ועבר על "בשרו" את המגבלות והדרכים שבהן יש לעבוד עם הציוד.
צריך לקחת בחשבון - כי אתה הולך להוציא - ולהשקיע בזה לא מעט! ($$$$), ולכן כדאי שתעשה חושבים - ושיעורי בית טוב לפני כל החלטה, אל תעשה דברים בשלוף ובחיפזון כי מהר מאוד תתקל במצב שלא יתאים לך.
מה שאני אומר אתה חייב לבדוק עם איש מקצוע - אחד על אחד ותבנו תוכנית מה צריך ושהכל יהיה מוגמר אז תוציא לפועל.
אם המורה שלך נתן לך הצעה\ המלצה , כנראה יש לו נסיון עם הרכיב- ואולי גם יוכל לתמוך בך בהמשך הדרך.
שאל אותו שוב מה כדאי ומה לא , כנס לפורום ייעודי של אנשי סאונד שישפכו לך יותר מידע בנושא ויבנו לך תוכנית לכל התמונה.

דרך צלחה!

Bon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

justdoit כתב:היי,

את השאלה הזו אתה צריך להפנות לאנשים \ משהו שעובד בתחום הזה ומתעסק בדיוק באותם כלים שאתה מתעסק.
אתה צריך לקחת בחשבון את הסביבה שאתה עובד איתה - איזה מחשב MAC? - איזו מע' הפעלה -OS-X ? ,ועם איזו תוכנות אתה רוצה לעבוד.
איזה ציוד מסביב.. מגבלות תקציב..

ככה תדע יותר טוב להתאים את עצמך לרכישה שלך - לבנית האולפן שלך ..

מידיעה מוגבלת שלי, מאחר ואחי הוא DJ, הוא נתקל בכל מני מגבלות ועבר על "בשרו" את המגבלות והדרכים שבהן יש לעבוד עם הציוד.
צריך לקחת בחשבון - כי אתה הולך להוציא - ולהשקיע בזה לא מעט! ($$$$), ולכן כדאי שתעשה חושבים - ושיעורי בית טוב לפני כל החלטה, אל תעשה דברים בשלוף ובחיפזון כי מהר מאוד תתקל במצב שלא יתאים לך.
מה שאני אומר אתה חייב לבדוק עם איש מקצוע - אחד על אחד ותבנו תוכנית מה צריך ושהכל יהיה מוגמר אז תוציא לפועל.
אם המורה שלך נתן לך הצעה\ המלצה , כנראה יש לו נסיון עם הרכיב- ואולי גם יוכל לתמוך בך בהמשך הדרך.
שאל אותו שוב מה כדאי ומה לא , כנס לפורום ייעודי של אנשי סאונד שישפכו לך יותר מידע בנושא ויבנו לך תוכנית לכל התמונה.

דרך צלחה!
...
תודה!
באיזה פורום של אנשי סאונד אני יכול לשאול שאלות כאלו? אתה יכול לתת לי קישור?
המורה סאונד שלי כבר לא מלמד אותי ככה שהסבלנות שלו אליי מוגבלת והוא לא יכול ללוות אותי בתהליך.
הוא חושב שאני מבלבל לעצמי את המוח ואני פשוט צריך ללכת על יוניברסל אודיו כי הם יותר טובים.
יש לי וינדוס. ובגלל זה אני רציתי לקנות את גרסת ה usb של הכרטיס קול של יוניברסל אודיו. כי אין לי חיבור תאנדרבולט.
אני רוצה לעבוד עם קיובייס בעיקרון.
לגבי לעשות חושבים...אין לי כוח לזה, בא לי פשוט ללכת עם משהו...גם אמרו לי שזה לא כזה קריטי הכרטיס קול שאני בוחר מבחינת הסאונד. אבל אני כן רוצה ללכת על משהו יותר איכותי ובגלל זה אני רוצה לקנות.
בעצם כבר קניתי אתמול את הכרטיס קול של יוניברסל אבל ביטלתי את הקניה. אני אתייעץ עם עוד מישהו אחד שהוא מפיק, ולפי זה אחליט.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”