אתמול עשינו סדר בדירה של סבתא ומצאנו בבית אוזניות ישנות וכנראה גם את המגבר שלהן שהיה של סבא שלי ז"ל. הוא היה חובב אודיו מושבע ואני יודע שהוא הזמין את האוזניות ביבוא אישי מחו"ל בזמנו (בסביבות ה 15 שנים כבר).
תמונות הממצאים: http://rapidshare.com/files/28379252/Stax_es.rar
רציתי לקבל פירוט על האוזניות, לאיזה מקור אודיו אפשר לחבר אותן - צריך להוסיף מגבר כללי או שהמגבר (ואם זה לא מגבר אז אשמח להסבר) שמצאתי אמור לעשות את העבודה (כי כשחיברתי למחשב הייתי צריך להעלות את מד הווליום עד הסוף כדי להגיע לעוצמה הרצויה). רציתי לדעת מה הרמה של האזניות - היי אנד או משהו נמוך, כמה הן שוות בכלל?
בקיצור אשמח אם תסבירו לי איך להנות מהן בצורה הטובה ביותר, איך ולמה לחבר את המגבר שלהן וכו'. שמתי לב שיש שני חיבורי כניסה לצד ימין ולצד שמאל, אני צריך לחבר את כולם, או שהחיבורים השניים הם סתם המשך למכשיר הבא במידה ויש כזה? בקיצור אני מת להסברים מהמומחים
עוד משהו, כשמצאתי אותן הספוג הפנימי היה אכול כולו ונשארו ממנו רק שאריות שברגע שנגעתי בהן קלות הן פשוט התפוררו לגמרי, לקחתי שואב אבק, כיוונתי אותו לעוצמה הנמוכה ביותר וניקיתי בשיא העדינות. אני יודע שיש אנשים שעושים את זה בעצמם לפעמים (מודים) ורציתי לדעת אם יש צורך לקנות ספוג חדש או שזה לא משמעותי כ"כ.
תודה מראש, רום.