החלפת ערוץ בהוטבוקס
הי,
יש לי הוטבוקס והגלישה דרך האינטרנט האלחוטי איטית יותר בצורה משמעותית מגלישה בחיבור עם כבל רשת לנתב (על אף שהראוטר ממש צמוד למחשב).
חשבתי להחליף ערוץ (כרגע מוגדר אוטומאטי). כיצד אני יכול לדעת מהו הערוץ הפנוי הטוב ביותר עבורי?
יש לי הוטבוקס והגלישה דרך האינטרנט האלחוטי איטית יותר בצורה משמעותית מגלישה בחיבור עם כבל רשת לנתב (על אף שהראוטר ממש צמוד למחשב).
חשבתי להחליף ערוץ (כרגע מוגדר אוטומאטי). כיצד אני יכול לדעת מהו הערוץ הפנוי הטוב ביותר עבורי?
היכולות האלחוטיות של ההוטבוקס הם בדיחה עצובה אבל אתה יכול לנסות.
יש תוכנות כמו WifiInfoView (או wifi analyzer לנייד) שיגידו לך על איזה ערוצים יושבות הרשתות באיזור שלך, מומלץ לבחור אחד מהערוצים 1,6,11 שהם הכי פחות חופפים לערוצים אחרים.
הפיתרון האמיתי זה ראוטר נורמאלי שעובד בתקן 802.11ac ולחבר אותו להוטבוקס, לא חייב אחד מטורף באלפייה...
לדוגמה: https://www.tp-link.com/us/products/details/cat-9_Archer-C900.html (נקרא בארץ archer c2 v3)
כמובן שצריך שלמחשב יהיה כ.רשת שתומך בתקן ac כדי לנצל ראוטר כזה כזה.
יש תוכנות כמו WifiInfoView (או wifi analyzer לנייד) שיגידו לך על איזה ערוצים יושבות הרשתות באיזור שלך, מומלץ לבחור אחד מהערוצים 1,6,11 שהם הכי פחות חופפים לערוצים אחרים.
הפיתרון האמיתי זה ראוטר נורמאלי שעובד בתקן 802.11ac ולחבר אותו להוטבוקס, לא חייב אחד מטורף באלפייה...
לדוגמה: https://www.tp-link.com/us/products/details/cat-9_Archer-C900.html (נקרא בארץ archer c2 v3)
כמובן שצריך שלמחשב יהיה כ.רשת שתומך בתקן ac כדי לנצל ראוטר כזה כזה.
- Chris_Barnes
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
במידה וכרטיס הרשת הנוכחי שלך אינו תומך בתקן AC, אתה עדיין יכול לקנות אחד כזה בפחות מ-100 ש"ח (שמתחבר ב-USB)
1. אם בדיקת speedtest תקינה בחיבורי חוטי ולא תקינה בחיבור אלחוטי קונים ראוטר.
2. אם speedtest יוצא לא תקין בחיבור בחוטי מתקשרים לספקית/הוט.
3. אם המהירות ב speedtest תקינה בחיבור חוטי ועדיין האינטרנט מקרטע (סטרימינג זוחל וכו') מחליפים ספקית (הוטנט ובזב"ל מומלצות).
לפי ההודעה הראשונה שלך הבנתי שהבעיה שלך היא 1 ולא 2/3.
2. אם speedtest יוצא לא תקין בחיבור בחוטי מתקשרים לספקית/הוט.
3. אם המהירות ב speedtest תקינה בחיבור חוטי ועדיין האינטרנט מקרטע (סטרימינג זוחל וכו') מחליפים ספקית (הוטנט ובזב"ל מומלצות).
לפי ההודעה הראשונה שלך הבנתי שהבעיה שלך היא 1 ולא 2/3.