המלצה לרסיבר 5.1 עד 2500 ש"ח
-
proolam123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אהלן חברים, לצערי התקציב שלי לא גבוהה במיוחד ואשמח לקבל לפחות המלצה לתקציב המינימלי הזה
עוצמה חשובה לי (כמה שאפשר במחיר) כמובן שאיכות לא פחות אבל עדיין אני מבין שהתקציב לא גבוהה
אני עדיין חושב שאוכל להשיג משהו נחמד לגמרי סביב התקציב הנ"ל.
קישוריות אשמח שיהיה בלוטוס שיתמוך 4K, שיהיו הרבה כניסות HDMI ואם אפשר גם אופטי, כמה שיותר מהכל יותר טוב
התקציב לרמקולים יהיה בערך 3000 ש"ח ל5.1 (בהמשך)
אשמח לשמוע מה אתם חושבים, שיהיה יום מעולה
התעניינתי בשני דגמים עד כה,
DENON AVR-X2400H
ו - YAMAHA RXV481
עוצמה חשובה לי (כמה שאפשר במחיר) כמובן שאיכות לא פחות אבל עדיין אני מבין שהתקציב לא גבוהה
אני עדיין חושב שאוכל להשיג משהו נחמד לגמרי סביב התקציב הנ"ל.
קישוריות אשמח שיהיה בלוטוס שיתמוך 4K, שיהיו הרבה כניסות HDMI ואם אפשר גם אופטי, כמה שיותר מהכל יותר טוב
התקציב לרמקולים יהיה בערך 3000 ש"ח ל5.1 (בהמשך)
אשמח לשמוע מה אתם חושבים, שיהיה יום מעולה
התעניינתי בשני דגמים עד כה,
DENON AVR-X2400H
ו - YAMAHA RXV481
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
עוצמה יש לכל רסיבר, הכי פשוט שלא יהיה.proolam123 כתב:עוצמה חשובה לי (כמה שאפשר במחיר) כמובן שאיכות לא פחות
...שיהיו הרבה כניסות HDMI ואם אפשר גם אופטי, כמה שיותר מהכל יותר טוב...
(גם לרמקולים של הטלויזיה יש מספיק עוצמה. תגביר כמה שאתה יכול, ותראה)
ברסיבר, כל רסיבר, אתה מקבל הרבה יותר איכות מהמגבר והרמקולים בטלויזיה.
מה זה הרבה כניסות HDMI?
4? יש לכל רסיבר בסיסי היום.
8? זה כבר מעלה את המחיר של הרסיבר.
-
proolam123
-
- חבר פעיל מאוד

·Amir64 כתב:עוצמה יש לכל רסיבר, הכי פשוט שלא יהיה.......
(גם לרמקולים של הטלויזיה יש מספיק עוצמה. תגביר כמה שאתה יכול, ותראה)
ברסיבר, כל רסיבר, אתה מקבל הרבה יותר איכות מהמגבר והרמקולים בטלויזיה.
מה זה הרבה כניסות HDMI?
4? יש לכל רסיבר בסיסי היום.
8? זה כבר מעלה את המחיר של הרסיבר.
אמיר, התגובה שלך היא לא נכונה וגם מטעה, יש אנשים שבאמת אוהבים המון עוצמה ולפי מה שאני רואה אתה לא אחד מהם אם אתה חושב שברמקולים של טלוויזיה יש מספיק עוצמה.
אינני מבין גדול בתחום המערכות לבית אך הנני מגיע מתחום מערכות הרכב ששם אישית אני יכול להגיד לך שאני מחזיק במונובלוק של 10k rms שמרים שני סאבים של 18" שמכוונים כל אחד ל31hz שיכולים לשבור גם שמשות. ולא ציינתי בכלל את הסט שלושה חלקים האקטיבי שמנגן ביחד איתם. לזה אני קורא עוצמה.
תודה רבה לכם חברים על שאר התגובות נתתם לי כיוון בערך לדעת מה לחפש בתקציב הדל שלי....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@proolam123
אמיר היה ציני בתגובה שלו, הוא מכיר ויודע ובקיא בתחום.
הוא יותר כיוון שתפרט בדיוק מה הדרישות שלך בכדי שיוכל לעזור יותר.
כלומר - רק לציין שצריך כמה יציאות HDMI ויותר עוצמה זה טריויאלי לגמרי גם ברסיבר בסיס בד"כ.
בכל מקרה, מה שציינת, עם תיקון ל 581 בדגם של ימאהה, אחד מהשניים יהיה טוב לצרכים שציינת.
אמיר היה ציני בתגובה שלו, הוא מכיר ויודע ובקיא בתחום.
הוא יותר כיוון שתפרט בדיוק מה הדרישות שלך בכדי שיוכל לעזור יותר.
כלומר - רק לציין שצריך כמה יציאות HDMI ויותר עוצמה זה טריויאלי לגמרי גם ברסיבר בסיס בד"כ.
בכל מקרה, מה שציינת, עם תיקון ל 581 בדגם של ימאהה, אחד מהשניים יהיה טוב לצרכים שציינת.
-
proolam123
-
- חבר פעיל מאוד

מצטער אם זה הופך את כל העניין לכללי מידי,
אבל אשמח לשאול מה לדעתכם הרסיבר הכי מומלץ עד 3000 ש"ח ?
אבל אשמח לשאול מה לדעתכם הרסיבר הכי מומלץ עד 3000 ש"ח ?
.
אני התעניינתי בדגם הזה של מרנץ
https://www.amazon.de/gp/product/B071FN ... B7XF&psc=1
אולי גם אופציה,
רק שנדמה לי שיוצא דגם חדש בקרוב.
אולי גם אופציה,
-
proolam123
-
- חבר פעיל מאוד

Re: אני התעניינתי בדגם הזה של מרנץ
·NewB כתב:https://www.amazon.de/gp/product/B071FN ... B7XF&psc=1
אולי גם אופציה,
תודה רבה, הוא יותר טוב מהדגמים האחרים שצויינו פה? אין באפשרותי להזמין מחו"ל ככה שבארץ הוא מתחיל מ3100 לפי מה שראיתי, שווה את המחיר ?...
@proolam123
שים לב שכשאתה מצטט אתה כותב את התגובות שלך בתוך הציטוט...
בכל מקרה בתקציב שאתה מציין אין הרבה אופציות, ימאהה 581 לדעתי להתרחק, סדרת ה-V שלהם לא נותנת תמורה טובה לכסף. הייתי הולך על Denon 1400H/2400H בתקציב שלך. אל תלך על רסיבר סלים כי אתה משלם יותר ומתפשר באיכות. הרסיברים האלה יקרים יותר בכלל שהרכיבים קטנים יותר אבל חלשים יותר מהרסיברים הרגילים ובעלי פחות חיבורים בדרך כלל.
שים לב שכשאתה מצטט אתה כותב את התגובות שלך בתוך הציטוט...
בכל מקרה בתקציב שאתה מציין אין הרבה אופציות, ימאהה 581 לדעתי להתרחק, סדרת ה-V שלהם לא נותנת תמורה טובה לכסף. הייתי הולך על Denon 1400H/2400H בתקציב שלך. אל תלך על רסיבר סלים כי אתה משלם יותר ומתפשר באיכות. הרסיברים האלה יקרים יותר בכלל שהרכיבים קטנים יותר אבל חלשים יותר מהרסיברים הרגילים ובעלי פחות חיבורים בדרך כלל.
-
proolam123
-
- חבר פעיל מאוד

@Zachn
·
תודה רבה על התשובה, לא שמתי לב לגבי הציטוט
יש לי שאלה אחרונה, יוצא לי לראות המון אנשים שמחזיקים בDENON 3400, האם הוא שווה את התמורה למחיר? האם שווה להוסיף בשבילו עוד 1000 ש"ח מהתקציב שלי? (ראיתי שהוא נמכר סביב ה3500 ש"ח)
·
תודה רבה על התשובה, לא שמתי לב לגבי הציטוט
יש לי שאלה אחרונה, יוצא לי לראות המון אנשים שמחזיקים בDENON 3400, האם הוא שווה את התמורה למחיר? האם שווה להוסיף בשבילו עוד 1000 ש"ח מהתקציב שלי? (ראיתי שהוא נמכר סביב ה3500 ש"ח)
@proolam123
בתור בעלים של 3400H אני יכול להגיד לך שהוא רסיבר נהדר ואני מאוד מרוצה ממנו מכל הבחינות בחצי שנה שהוא אצלי. האם הוא שווה עוד 1,000 ש"ח? לדעתי כן, השאלה היא האם אתה צריך אותו? לפני שאני יכול לענות לך על זה אני צריך לדעת בדיוק מה המערכת שלך, דגמי רמקולים וכו.
הסיבה שהרבה אנשים כאן קונים אותו היא כי הוא כרגע הרסיבר הכי משתלם מבחינת יחס עלות תועלת ואיכות מול רסיברים מתחרים באותו דרג מחירים.
ההבדלים העיקריים בין ה-2400H לבין ה-3400H הם בהספק הכח פר ערוץ (הבדל זניח למערכת ממוצעת) ובמערכת הכיול המתקדמת יותר. בנוסף ה-2400H לא מסוגל לעשות Upscale ל-4K על גבי 60Hz אם זה משנה מבחינתך.
אם אין לך מערכת 5.1 שמורכבת משני רצפתיים ראויים, סנטר אמיתי, סאב איכותי (קליפש, SVS) וסראונדים טובים, ואתה לא דורש Upscale ל-4K על גבי 60Hz אז הוא מיותר ואתה יכול להסתדר בלי שום בעיה עם ה-2400H וגם עם ה-1400H.
בתור בעלים של 3400H אני יכול להגיד לך שהוא רסיבר נהדר ואני מאוד מרוצה ממנו מכל הבחינות בחצי שנה שהוא אצלי. האם הוא שווה עוד 1,000 ש"ח? לדעתי כן, השאלה היא האם אתה צריך אותו? לפני שאני יכול לענות לך על זה אני צריך לדעת בדיוק מה המערכת שלך, דגמי רמקולים וכו.
הסיבה שהרבה אנשים כאן קונים אותו היא כי הוא כרגע הרסיבר הכי משתלם מבחינת יחס עלות תועלת ואיכות מול רסיברים מתחרים באותו דרג מחירים.
ההבדלים העיקריים בין ה-2400H לבין ה-3400H הם בהספק הכח פר ערוץ (הבדל זניח למערכת ממוצעת) ובמערכת הכיול המתקדמת יותר. בנוסף ה-2400H לא מסוגל לעשות Upscale ל-4K על גבי 60Hz אם זה משנה מבחינתך.
אם אין לך מערכת 5.1 שמורכבת משני רצפתיים ראויים, סנטר אמיתי, סאב איכותי (קליפש, SVS) וסראונדים טובים, ואתה לא דורש Upscale ל-4K על גבי 60Hz אז הוא מיותר ואתה יכול להסתדר בלי שום בעיה עם ה-2400H וגם עם ה-1400H.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
@proolam123
לא רלוונטי מה שכתבת על המערכת ברכב.
יפה שיש לך מונובלוק וסאבים. אתה מוסיף איכות.
סאב צריך להזיז המון אוויר כדי לייצר SLP מספיק בתדרים שלו.
בגלל זה יש סאב מוגבר עצמאית, ובד"כ לא משתמשים בהגברה של הרסיבר ליצירת באסים.
כשאתה לוקח מערכת פושטית שמגיעה עם הרכב, מגביר עד הסוף, או עד כמה שאתה יכול, חסרה עוצמה?
לא. חסרה איכות בעוצמה הזו.
לידיעתך, כדי להגיע לווליום שאתה לא מסוגל להיות בו ולצפות בסרט, בלי לרצות לברוח מהחדר, לא מגיעים אפילו ל- 10W לערוץ.
כל טלויזיה עושה את זה, באיכות ***, אבל עוצמה יש.
כל מגבר 40W לערוץ יעשה עבודה טובה מאוד מבחינת עוצמה (SPL).
תעלה ברסיברים להספקים גבוהים יותר, תקבל איכות טובה יותר, לא עוצמה.
(גם מתרחק מהאפשרות לתופעת הקליפינג הרגעי שיא, אבל זה נושא אחר)
אתה יכול לראות בכל הרסיברים, מהזולים ועד היקרים ביותר, שאחרי הכיול אפשר להגביר ווליום עד 12dB+, כאשר ווליום 0dB הוא ווליום הרפרנס.
לא רלוונטי מה שכתבת על המערכת ברכב.
יפה שיש לך מונובלוק וסאבים. אתה מוסיף איכות.
סאב צריך להזיז המון אוויר כדי לייצר SLP מספיק בתדרים שלו.
בגלל זה יש סאב מוגבר עצמאית, ובד"כ לא משתמשים בהגברה של הרסיבר ליצירת באסים.
כשאתה לוקח מערכת פושטית שמגיעה עם הרכב, מגביר עד הסוף, או עד כמה שאתה יכול, חסרה עוצמה?
לא. חסרה איכות בעוצמה הזו.
לידיעתך, כדי להגיע לווליום שאתה לא מסוגל להיות בו ולצפות בסרט, בלי לרצות לברוח מהחדר, לא מגיעים אפילו ל- 10W לערוץ.
כל טלויזיה עושה את זה, באיכות ***, אבל עוצמה יש.
כל מגבר 40W לערוץ יעשה עבודה טובה מאוד מבחינת עוצמה (SPL).
תעלה ברסיברים להספקים גבוהים יותר, תקבל איכות טובה יותר, לא עוצמה.
(גם מתרחק מהאפשרות לתופעת הקליפינג הרגעי שיא, אבל זה נושא אחר)
אתה יכול לראות בכל הרסיברים, מהזולים ועד היקרים ביותר, שאחרי הכיול אפשר להגביר ווליום עד 12dB+, כאשר ווליום 0dB הוא ווליום הרפרנס.