התחדשתי ב55B7! תהייה בדבר איכות השירות של רשת החשמל וח.י לאחר הקנייה

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
imprezadude פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

התחדשתי ביום שבת האחרון בטלוויזיה המדוברת לאחר שבועות ארוכים של התלבטות.

אני מרוצה מהקנייה עצמה אך אבקש את דעתכם לגבי ההתנהלות מרגע הקנייה והלאה.

כפי שנאמר, המסך נקנה ביום שבת האחרון, מרשת שלא אזכיר את שמה כאן, ומסיבה מסוימת לא ניתנה לי קבלה אלא אישור הזמנה בלבד. יש לציין שבמהלך העסקה עלות ההתקנה הייתה אמורה להיכלל ולהירשם בקבלה, את ההובלה הביתה ביצעתי בעצמי.

מי שהפנה את תשומת לבי לעניין הם ח.י, שטענו שכיוון שלא מצוין מפורשות כי עלות ההתקנה כלולה בעסקה, וכי מדובר באישור הזמנה בלבד, אין אפשרות להזמין טכנאי, נשמע fair enough...

מכאן התחיל סבב טלפונים לאותה רשת חשמל שהואילה בטובה בסופו של דבר להוציא קבלה עם ציון ההתקנה ללא עלות. תמוה מאוד אופן ההתנהלות, אך כיוון שדברים הסתדרו בסופו של דבר, מבחינתי סיימתי את העיסוק בהם.

משקיבלתי לידיי את החשבונית, פניתי לח.י בבקשה לתאם הגעת טכנאי, שכל שעליו לעשות הוא רק לפתוח את הטלוויזיה, משום שאין צורך בהתקנה על הקיר. מכאן נאמר לי, שהחשבונית דורשת הזנה של 3 ימים, וחשבון פשוט אומר שעד השבוע הבא בכלל לא אזכה להנות מהטלוויזיה, והיא בינתיים אצלי....

האם תהליך זה הוא נורמלי? במיוחד בהתחשב באפס העבודה הנדרשת מהטכנאי?

הסיבה העיקרית שלא הלכתי על מותגים אחרים, מלבד היתרון לכאורה באיכות התמונה של האולד היא איכות השירות (שוב לכאורה), ומיותר לציין שעד עתה לא נתקלתי ברצון מיוחד לעזור, הן מצד רשת החשמל והן מצד ח.י...

אשמח לדעתכם בנושא.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #2 

עזוב, תעשה מה שאומרים לך עם כמה שזה קשה,
יחסוך לך המון כאב ראש במידה ומה שיש לך בפנים תקול.

imprezadude פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

חד משמעית! לא פותח את הקופסה לבד.

הייתי מצפה, מכיוון שכל המצב נוצר מטעויות שלא בשליטתי, בעיקר של רשת החשמל, שיפגינו רצון מיוחד לסייע...

גם אם הטעויות נבעו בעיקרן מצד גורם אחד, הייתי מצפה מהשני לעשות אקסטרה כדי לנסות ולאזן את המצב, ולא להוסיף.

חבל שזה לא המצב, עם זאת כל העניין לא בא לי בהפתעה גמורה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

קצת מוזר שלקחת את הטלוויזיה לבד הביתה. בד"כ ח.י. מביאים אליך את המסך הביתה ומתקינים אותו.

imprezadude פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

זה קרה מכיוון שהיה דגם חדש במלאי בחנות, ולא רציתי להיות תלוי במלאי ביבואן.

זו הסיבה היחידה שלקחתי אותו.

אם כבר אני רואה את זה כ-"שירות" שעשיתי ליבואן, שהוריד ממנו עוד נתח של אחריות בתהליך.

התהייה שלי היא - מדוע עניין 3 הימים (לעיבוד הקבלה-?!) לא הוזכר בשיחה הראשונה עם היבואן? למה רק שכבר הגעתי עם כל מה שדרוש אז הנושא עלה... ניתן היה לומר שאני צריך לשים לב, שבגלל הסחבת לא מחוייבת המציאות של החנות ההתקנה תתעכב ב-X ימים.

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #6 

תראה לגבי שירות - ח.י. לא מלאכים הם נותנים שירות סביר לא נתקלתי במקרים יוצאי דופן. אבל בהשוואה למה שקורה מסביב זה עדיין מעל...
יש להם זמני יומן לתיאום טכנאי וזה כפי שאתה מבין לא מהיום להיום... לא ביג דיל, זרום עם זה.
גם נשמע שלרשת שקנית ממנה יש יד בעניין ואולי נפלה טעות בירוקרטית בהוספת המקט של הובלה והתקנה.

imprezadude פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

מובן לי לחלוטין, לא ציפיתי לרגע שמהיום למחר יגיע הטכנאי (בכלל לא מצפה למלאכים, אבל מצד שלי גם לא ללאות יוצאת דופן).

העניין הוא ש-3 הימים הם רק לטובת "הזנה / עיבוד" הקבלה (לא נשמע סביר בשום צורה), ורק לאחריהם נדבר על מתי יגיע הטכנאי.

זאת השאלה שלי לפורום, האם גם אתם נתקלתם במרווח זמנים כזה ל-"עיבוד" הקבלה?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #8 

imprezadude כתב:
זאת השאלה שלי לפורום, האם גם אתם נתקלתם במרווח זמנים כזה ל-"עיבוד" הקבלה?
...
·כן, ואצלי לא אספתי לבד.
שורה תחתונה, יש זמן המתנה וצריך לגלות סבלנות בנושא, לפחות במקרה שלי - זה לא שאין טלויזיה בבית ואני בקריז לראות משהו כאן ועכשיו.
אני חושב שאולי רכשת מהחנות ואספת לבד ותוך כדי כבר הנחת שהתהליך הזה יזרז את התהליך של ההתקנה שלך.
בפועל הזמן הוא זהה בשני המקרים.

imprezadude פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

כן, זו הייתה ההנחה שלי. אם זה לא המצב, וזמני הטיפול הם מקובלים, אז אמתין להתקנה.

תודה לכולם.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”