עזרה בהתנהלות מול הוט לגבי רעש בלתי נסבל ב Fiber4k
היי,
ב 23/5/2018 קיבלתי את ממיר Fiber4k
הגיע המתקין החליף את הפייבר בפייבר 4K
חמש דקות אחרי שהמתקין הלך הממיר התחיל לעשות רעשים מטורפים כאילו יש בפנים טרקטור שעובד ובנוסף קפצה לי הודעה שלא ניתן להקליט מפני שהממיר לא מזהה את הדיסק קשיח.
התקשרתי להוט שלחו שוב טכנאי הוא בא ואמר הכי חשוב זה לעשות עדכון הגדרות פורטל זה מסדר את כל הבעיות.
עשה את העדכון והלך לכיוון הדלת לצאת.
בדקתי את נושא ההקלטות וכמובן שזה לא עבד. הטכנאי הביא דיסק קשיח חדש וסידר את הבעיה. לגבי הרעש הבלתי נסבל שהממיר עושה הוא אמר שתוך כמה שעות זה אמור להסתדר.
הרעש כל כך חזק שגם כשצופים בטלוויזיה שומעים אותו, בלילה אי אפשר ללכת לישון בלי לנתק את הממיר מחשמל.
היום 28/5/2018 התקשרתי להוט וענתה לי נציגה ממש חצופה ואמרה שהרעש תקין לחלוטין ואם אני לא מרוצה אני יכול לעזוב.
אשמח אם תקשיבו ותחליטו האם הרעש שהממיר מוציא באמת רגיל. (הוקלט בערך 2.5 מטר מהממיר)
1. הממיר עובד ולאחר כמה דקות אני מנתק אותו מהחשמל : https://drive.google.com/file/d/1bzn5_M ... sp=sharing
2. הממיר עובד וגם השארתי סאונד בטלוויזיה: https://drive.google.com/open?id=14Wfx_ ... c1ZdqEvtzZ
3.הממיר במצב Standby : https://drive.google.com/file/d/1Q5W-f3 ... sp=sharing
ב 23/5/2018 קיבלתי את ממיר Fiber4k
הגיע המתקין החליף את הפייבר בפייבר 4K
חמש דקות אחרי שהמתקין הלך הממיר התחיל לעשות רעשים מטורפים כאילו יש בפנים טרקטור שעובד ובנוסף קפצה לי הודעה שלא ניתן להקליט מפני שהממיר לא מזהה את הדיסק קשיח.
התקשרתי להוט שלחו שוב טכנאי הוא בא ואמר הכי חשוב זה לעשות עדכון הגדרות פורטל זה מסדר את כל הבעיות.
עשה את העדכון והלך לכיוון הדלת לצאת.
בדקתי את נושא ההקלטות וכמובן שזה לא עבד. הטכנאי הביא דיסק קשיח חדש וסידר את הבעיה. לגבי הרעש הבלתי נסבל שהממיר עושה הוא אמר שתוך כמה שעות זה אמור להסתדר.
הרעש כל כך חזק שגם כשצופים בטלוויזיה שומעים אותו, בלילה אי אפשר ללכת לישון בלי לנתק את הממיר מחשמל.
היום 28/5/2018 התקשרתי להוט וענתה לי נציגה ממש חצופה ואמרה שהרעש תקין לחלוטין ואם אני לא מרוצה אני יכול לעזוב.
אשמח אם תקשיבו ותחליטו האם הרעש שהממיר מוציא באמת רגיל. (הוקלט בערך 2.5 מטר מהממיר)
1. הממיר עובד ולאחר כמה דקות אני מנתק אותו מהחשמל : https://drive.google.com/file/d/1bzn5_M ... sp=sharing
2. הממיר עובד וגם השארתי סאונד בטלוויזיה: https://drive.google.com/open?id=14Wfx_ ... c1ZdqEvtzZ
3.הממיר במצב Standby : https://drive.google.com/file/d/1Q5W-f3 ... sp=sharing
ממש לא תקין, גם במרחק הרבה יותר קצר, במצב סטנד ביי ובמצב פועל.
ממה שזכור לי מהתקופה הקצרה שהיה לי את הממיר הנ״ל, יש רחש כלשהו (שלי אישית לא הפריע) אבל הוא רחוק ממה שיש לך.
ממה שזכור לי מהתקופה הקצרה שהיה לי את הממיר הנ״ל, יש רחש כלשהו (שלי אישית לא הפריע) אבל הוא רחוק ממה שיש לך.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
אין מה לעשות בקשר לרעש. הוט לא מייצרת ממירים ולא יצרה ממירים.
מי שמייצרת את הממירים היא חברת Sagemcom.
כך שאני ממש לא מבין את כל השרשורים עם התלונות על הרעש שהממיר מפיק.
מבין אותכם שהרעש הוא בלתי נסבל אבל באמת שאין מה לעשות עם זה מול הוט.
זה פשוט לטחון מים.
הבעיה של הממיר הזה
זה שהוא משלב שלושה מוצרים באחד- ממיר,מודם וטלפון וזה מה שגורם למכשיר להרעיש ככה.
מי שמייצרת את הממירים היא חברת Sagemcom.
כך שאני ממש לא מבין את כל השרשורים עם התלונות על הרעש שהממיר מפיק.
מבין אותכם שהרעש הוא בלתי נסבל אבל באמת שאין מה לעשות עם זה מול הוט.
זה פשוט לטחון מים.
הבעיה של הממיר הזה
זה שהוא משלב שלושה מוצרים באחד- ממיר,מודם וטלפון וזה מה שגורם למכשיר להרעיש ככה.
@Gershon99
·
גם הפייבר בוקס הקודם שילב שלושה מוצרים במכשיר אחד והוא היה שקט.
הממיר אצלי זה נטו טלוויזיה ללא אינטרנט וללא טלפון.
וכן אפשר לסדר את העיניין של המאווררים בשני דרכים, להרכיב מאווררים שקטים יותר או לחילופין להוציא עדכון תוכנה על מנת להאט את כמות הסיבובים לשנייה.
אין סיבה שהמאווררים יעבדו על full power כשהממיר בסטנד ביי
·
וכן אפשר לסדר את העיניין של המאווררים בשני דרכים, להרכיב מאווררים שקטים יותר או לחילופין להוציא עדכון תוכנה על מנת להאט את כמות הסיבובים לשנייה.
אין סיבה שהמאווררים יעבדו על full power כשהממיר בסטנד ביי
@Gershon99
·אמנם הוט לא מייצרת אותם אבל היא משווקת את הממירים שלהם בארץ ולכן היא האחראית מבחינת לקוח הקצה.
זה כמו שתקנה אייפון מאיידיגיטל או גלקסי מסאני והוא יתחמם יתר על המידה, כנראה שתבוא אליהם ולא תשלח את המכשיר ליצרן בחו״ל.
את ההתנהלות מול היצרן המשווקת צריכה לנהל ולא הצרכנים.
המוצר כנראה לא מספיק בשל, גם אצלי הייתה תקלה בממיר הפייבר (לא הציג שום ערוץ) והטכנאי שהגיע למחרת אמר לי שזה דפקט בסדרה שלמה והחליף לי לאחר תקין.
כנראה שיש עוד פגמים כאלה ואחרים וככל הנראה הוא לא מספיק בשל.
·אמנם הוט לא מייצרת אותם אבל היא משווקת את הממירים שלהם בארץ ולכן היא האחראית מבחינת לקוח הקצה.
זה כמו שתקנה אייפון מאיידיגיטל או גלקסי מסאני והוא יתחמם יתר על המידה, כנראה שתבוא אליהם ולא תשלח את המכשיר ליצרן בחו״ל.
המוצר כנראה לא מספיק בשל, גם אצלי הייתה תקלה בממיר הפייבר (לא הציג שום ערוץ) והטכנאי שהגיע למחרת אמר לי שזה דפקט בסדרה שלמה והחליף לי לאחר תקין.
כנראה שיש עוד פגמים כאלה ואחרים וככל הנראה הוא לא מספיק בשל.
דיברתי שוב עם הוט, העבירו אותי שלושה נציגים.
אמרו שהכל תקין לחלוטין והנציג הבכיר שלהם לא מאשר שליחת טכנאי נוסף על מנת לבדוק את הממיר או אישור להחלפת ממיר.
הם אמרו שהרעש של המאווררים תקין לחלוטין וזה המוצר ואין מה לעשות עם זה.
אמרו שהכל תקין לחלוטין והנציג הבכיר שלהם לא מאשר שליחת טכנאי נוסף על מנת לבדוק את הממיר או אישור להחלפת ממיר.
הם אמרו שהרעש של המאווררים תקין לחלוטין וזה המוצר ואין מה לעשות עם זה.
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
עומדים להתקין לי פייברבוקס 4k, אני יכול לבקש את הרגיל במקום, האם הוא פחות מרעיש??!
·"שקט"? זה נתון שניתן לויכוח. אצל גיסי ואחותי הוא לא שקט.DaNTaF כתב:@Gershon99
·
אין סיבה שהמאווררים יעבדו על full power כשהממיר בסטנד ביי...
ואני מכיר עוד אנשים שמתלוננים שהוא לא שקט.
ראה תגובת @Nati1 בתוך הוכחה לכך אפילו בממיר החדש 4k.
זה שהממיר משמש אצלך רק עבור טלוויזיה לא מבטל את השילוש.
בממיר עדיין נמצאים שלושת הרכיבים בפחות בפעולה.
שוב פעם, זה שניתן לסדר את העניין זה ברור. אבל אין לך מה לעשות מול הוט במיוחד שכבר הממיר הזה משווק במדינה אחרת ומתלוננים על זה.
העניין הוא שהם לא יחליפו לך מאווררים וגם לא יוציאו עדכון תוכנה להאט את הכמות סיבובים של המאוורר בגלל שאם הם קבעו שזה יהיה ככה זה אמור להיות ככה כדי שהממיר לא יתחמם. ועוד סיבות נוספות של היצרן.
לגבי מצב stand by, מסכים איתך לחלוטין ופה צריך להגיד להם שיטפלו בנושא הזה בדחיפות.
·קובי אומנם אתה צודק בזה שאנחנו בתור צרכים אמורים לפנות למשווקת אבל הדוגמה שלך לא טובה בכלל...kobi_lo כתב:@Gershon99
כנראה שיש עוד פגמים כאלה ואחרים וככל הנראה הוא לא מספיק בשל....
מכוון שלגבי אייפון או גלקסי ההתחממות יתר זו באמת תקלה ועובדה לכך היא שהחברות אפל וסמסונג באמת טיפלו בזה.
אם המכשיר היה מגיע עד לטמפרטורה שהם קבעו שזה תקין אז חברות אפל וסמסונג לא היות מתעסקות בכלל עם הנושא הזה.
לאומת זאת, ברעישות של הממיר מי קבע שזה לא תקין?
חברת Sagemcom אפילו לא מתייחסת לנושא הזה בכלל.
שלא נדבר בכלל- מסדרת את זה.
שום ממיר בעולם ואפילו כל מכשיר אלקטרוני אחר לא מספיק בשל בשיווק הראשוני שלו בעיקר ובעיקר בממירים עבור שירותי טלוויזיה ששם זה הכי גרוע.
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
·אין לי מסך 4k ממילא (:Gershon99 כתב:@pearljam50000
·כמובן שתוכל לבקש את הקודם אבל הוא לא מאפשר איכות 4k....
רציתי להכין את עצמי לעתיד אבל כל הבעיות האלה לא שוות את זה ..
·אם כך אז תגיד להם שהממיר כל 2-3 שעות מרסט את עצמו וזה לא מתקבל על הדעת שאני אראה סרט ופתאם באמצע הממיר ירסט את עצמו.DaNTaF כתב:@Gershon99
·
הבעיה זה שהנציג הבכיר בהוט לא נותן אישור להוציא טכנאי שיבדוק או יאפשר החלפת ממיר.
מבחינתם גם במצב stand by הממיר פועל ואמור "להרעיש"....
תוסיף להם גם שבגלל שהממיר עושה בעיות אז גם האינטרנט מושפע מכך וגם הטלפון ולא לא ייתכן שאני יבוא לשלוח מייל או להתעדכן בחדשות והאינטרנט יושבת לי בדיוק או כל 2-3 שעות.
אם תגיד להם את זה הם בטוח ישלחו לך טכנאי להחלפת הממיר.
@Gershon99
· ייתכן והדוגמה שהבאתי לא הייתה מושלמת אבל היא הייתה רק בשביל להבהיר את נושא לקיחת האחריות.
לגבי תקינות המכשיר. כמו שאמרתי, לי היה את הממיר הזה וה"רעש" שהוא הפיק היה רחוק מהטרקטור של פותה"ש. כנראה שמדובר בתקלה נקודתית או בסדרה שלמה של ממירים. ממיר יכול להפיק רעש/רחש מסוים, אבל לא בצורה שמפריעה לראות טלווזיה (QA בסיסי) וזה ממש לא משנה מה הוט או היצרן אומרים.
· ייתכן והדוגמה שהבאתי לא הייתה מושלמת אבל היא הייתה רק בשביל להבהיר את נושא לקיחת האחריות.
לגבי תקינות המכשיר. כמו שאמרתי, לי היה את הממיר הזה וה"רעש" שהוא הפיק היה רחוק מהטרקטור של פותה"ש. כנראה שמדובר בתקלה נקודתית או בסדרה שלמה של ממירים. ממיר יכול להפיק רעש/רחש מסוים, אבל לא בצורה שמפריעה לראות טלווזיה (QA בסיסי) וזה ממש לא משנה מה הוט או היצרן אומרים.