התייעצות טלוויזית 4k
היי חברים,
אני מתלבט איזה טלוויזיה לרכוש וחשבתי להיעזר בכם.
שאלה מקדימה - האם 43 אינצ' הוא גודל מספיק בשביל להבחין בשינוי בין full hd ל-4k? האם יש בכלל איזה גודל בסיסי שממנו ומטה אין טעם לרכוש טלוויזית 4k?
מתלבט בין רכישת מס' טלוויזיות -
lg 43UJ620Y, lg 43UJ630Y (לא ממש הבנתי מה ההבדל ביניהם למעט אולי עומק)
blaupunkt YS43AU8000
תודה
אני מתלבט איזה טלוויזיה לרכוש וחשבתי להיעזר בכם.
שאלה מקדימה - האם 43 אינצ' הוא גודל מספיק בשביל להבחין בשינוי בין full hd ל-4k? האם יש בכלל איזה גודל בסיסי שממנו ומטה אין טעם לרכוש טלוויזית 4k?
מתלבט בין רכישת מס' טלוויזיות -
lg 43UJ620Y, lg 43UJ630Y (לא ממש הבנתי מה ההבדל ביניהם למעט אולי עומק)
blaupunkt YS43AU8000
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יכולת ההבחנה בין FHD ו-4K היא פונקציה של גודל מסך, מרחק צפייה ו"איכות העיניים" (שממנה נתעלם בינתיים).
השאלה שלך לא מציינת את מרחק הצפייה, אבל אם אתה יושב רחוק יותר מ-1.8 מטר ממסך "43, סביר להניח שלא תראה הרבה הבדל, אם בכלל, בין FHD ו-4K.
ה-UJ620 זו גרסה מוזלת המיוצרת בסין של ה-UJ630, מבין שתי אלה לא הייתי שוקל את ה-620.
ה-blaupunkt זה מדבקה.
השאלה שלך לא מציינת את מרחק הצפייה, אבל אם אתה יושב רחוק יותר מ-1.8 מטר ממסך "43, סביר להניח שלא תראה הרבה הבדל, אם בכלל, בין FHD ו-4K.
ה-UJ620 זו גרסה מוזלת המיוצרת בסין של ה-UJ630, מבין שתי אלה לא הייתי שוקל את ה-620.
ה-blaupunkt זה מדבקה.
המון תודה
האם יש נוסחא מסוימת שלוקחת בחשבון את המרחק מהטלוויזיה וגודל המסך, שאפשר להשתמש בה, על מנת
לדעת אם לרכוש טלווזיה באיכות 4k (ברור לי שזה לא מדע מדויק, אבל איזו מוסכמה רחבה למשל)?
בנוסף, כנראה שאלת קיטבג, אבל רק לוודא... האם גם דגם ה-lg עבור 49 אינצ' UJ620 הוא סיני ועדיף UJ630?
@TheCoolest
לדעת אם לרכוש טלווזיה באיכות 4k (ברור לי שזה לא מדע מדויק, אבל איזו מוסכמה רחבה למשל)?
בנוסף, כנראה שאלת קיטבג, אבל רק לוודא... האם גם דגם ה-lg עבור 49 אינצ' UJ620 הוא סיני ועדיף UJ630?
@TheCoolest
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·עדיין לא הבנתי מה ההבדל חוץ מהשלט. מה הכוונה מוזל? לא כולם מסין?TheCoolest כתב:יכולת ההבחנה בין FHD ו-4K היא פונקציה של גודל מסך, מרחק צפייה ו"איכות העיניים" (שממנה נתעלם בינתיים).
ה-blaupunkt זה מדבקה ....
אני בין 43UJ620/30Y לבין UE43MU7003, UE43NU7120 הבדלים של כמה מאות שקלים בין הדגמים. מיועד למחשקים בלבד, PS$ ומחשב. יש לך מושג מי עדיפה? אולי אחת מהם עם לאג נמוך יותר?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@BUGY
·
לא. רוב הטלוויזיות שמגיעות לארץ תחת הסיומת Y מיוצרות בקוריאה.
הייתי בוחר את הסמסונג. עדיף NU.
·
לא. רוב הטלוויזיות שמגיעות לארץ תחת הסיומת Y מיוצרות בקוריאה.
הייתי בוחר את הסמסונג. עדיף NU.