Stalker 2 ב 2021
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
פיי יאללה, העלת לי נשכחות עם הכותר הזה. עבר לו כבר מעל עשור.. (זה עוד היה בתקופה בה הייתי עמוק בתוך ה- PC עם כל השטויות האלה של OC, החלפות קירור והמסביב..)
היה משחק מעניין הראשון. מפוצץ בבאגים אבל מעניין וכיפי כשהוא עבד כמו שצריך. אפילו למדתי כמה מילים ברוסית בזכותו..
היה משחק מעניין הראשון. מפוצץ בבאגים אבל מעניין וכיפי כשהוא עבד כמו שצריך. אפילו למדתי כמה מילים ברוסית בזכותו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@toxin
·
הכל בצחוק.
הייתי מבלה שעות עם גופי קירור והחלפת משחרות טרמיות וכו' בשביל לסחוט עוד איזה 10MHz מהכרטיס מסך או מהמעבד. יושב עם בנצ'מארקינג כל הלילה מנסה למצוא תדרים יציבים בלי BSOD ושאר מרעין בישין כמו ארטיפקטים וכו', היתה תקופה יפה אז עם ה- Athlon 64 וכל מיני GF 6600GT אבל לשמחתי זה מאחורי, כבר מזמן אין לי סבלנות לדברים האלה. עד היום נראה לי שיש לי כמה גופי קירור של ZALMAN ואחרים בארון איפשהו.
·
הייתי מבלה שעות עם גופי קירור והחלפת משחרות טרמיות וכו' בשביל לסחוט עוד איזה 10MHz מהכרטיס מסך או מהמעבד. יושב עם בנצ'מארקינג כל הלילה מנסה למצוא תדרים יציבים בלי BSOD ושאר מרעין בישין כמו ארטיפקטים וכו', היתה תקופה יפה אז עם ה- Athlon 64 וכל מיני GF 6600GT אבל לשמחתי זה מאחורי, כבר מזמן אין לי סבלנות לדברים האלה. עד היום נראה לי שיש לי כמה גופי קירור של ZALMAN ואחרים בארון איפשהו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
·jacko-il כתב:@toxin
·
הכל בצחוק.
![]()
הייתי מבלה שעות עם גופי קירור והחלפת משחרות טרמיות וכו' בשביל לסחוט עוד איזה 10MHz מהכרטיס מסך או מהמעבד. יושב עם בנצ'מארקינג כל הלילה מנסה למצוא תדרים יציבים בלי BSOD ושאר מרעין בישין כמו ארטיפקטים וכו', היתה תקופה יפה אז עם ה- Athlon 64 וכל מיני GF 6600GT אבל לשמחתי זה מאחורי, כבר מזמן אין לי סבלנות לדברים האלה. עד היום נראה לי שיש לי כמה גופי קירור של ZALMAN ואחרים בארון איפשהו....
היית מחילף משחה לארקטיק סילבר היית סוחט עוד 5MHz לפחות!
כן, גם אני הייתי שם, אבל זה העבר הדי רחוק, היום אני אפילו לא מתאמץ לבצע OC בסיסי ביותר.