אהלן, לפני כחצי שנה בערך קניתי סוני xz pre המכשיר מההתחלה הגיע עם בעיות והם לא רצו להחליף לו אותו, מאז הוא היה חמש פעמים בתיקון, ובתיקון האחרון הם לא סגרו לי טוב את המכסה האחורי, יש חריץ קטן שרואים שהצד הימיני לא דבוק טוב או משהו.
אני לא אספר לכם כמה גרוע השירות של אלקטרה ואיך אני לא הולך להתקרב למוצרים שלהם יותר, מסיבה אחת פשוטה, אין מספיק מקום לתיאור הזה.
מילא הגיע מכשיר לא טוב, קורה...נגיד. אבל השירות ככ מזעזע וגם אין עם מי לדבר ולמי להתלונן, באמת לא ראיתי דבר כזה מימי, ממש בושה.
דיברתי איתם על זה באותו רגע שהחזירו לי את הטלפון, זה היה ביום חמישי, אחרי וויכוחים בלתי פוסקים הוא אמר לי שהוא שולח את כל ההיסטוריה וגם את התקלה הזאת להנהלה וביום ראשון הוא יביא לי תשובות, בנוסף לזה הוא גם מזמין לי שליח שיקח ממני שוב את הטלפון.
הגיע יום ראשון היום, עד עכשיו לא שמעתי ממנו בנוגע לזה, שליח לא הגיע, התקשרתי לסוני אמרו לי אנחנו לא רואים פה קריאה של שליח, כמובן שהבחור שרף לי יום חופש, קיצר באמת מזעזע....אחרי הסיפור הזה יש לי שאלה.
באמת שאין לי כוח אליהם, לא רוצה שום קשר איתם לא רוצה להתקרב אליהם שוב. העניין הוא זה להדביק טוב את המכסה האחורי שלא יהיה פתח של סנטימטר. אתם מכירים מעבדה אמינה טובה וזולה שיכולה לטפל בי באיזור המרכז?
תודה על העזרה