שאלה לגבי פרטנר טי וי לעומת סלקום
שלום
האם בפרטנר טי וי אני יכול להתחיל כל תוכנית מל ערוץ מהתחלה ולצפות במה שכבר שודר השבוע? למשל אני מגיע הבייתה ב 12 בלילה ורוצה לצפות במהדורת החדשות ששודרה כבר ב 9? זה אפשרי בסלקום וזה הדבר היחיד שמחזיק אותי שם...
תודה
האם בפרטנר טי וי אני יכול להתחיל כל תוכנית מל ערוץ מהתחלה ולצפות במה שכבר שודר השבוע? למשל אני מגיע הבייתה ב 12 בלילה ורוצה לצפות במהדורת החדשות ששודרה כבר ב 9? זה אפשרי בסלקום וזה הדבר היחיד שמחזיק אותי שם...
תודה
·roeylee כתב:@Rekcuf
·בוודאי...
תודה. שכחתי לשאול, אילו סטרימרים מלבד שיומי נתמכים עי פרטנר? יש לי FIRE TV של אמזון, אפל TV של אפל, וטלויזיה סוני אנדרויד TV. יש לי גם סטרימר ZIDOO מריץ אנדרויד 7 אבל לא TV רשמי. מה מהם יעבוד בלי הגבלות כמו בסלקום שלא עובד על אף אחד מהם ללא באג כשלהו...
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@Rekcuf
להבנתי - שום סטרימר זולת זה המסופק ע"י פרטנר עצמה ...
אם אני לא טועה, היו פה שירשורים של חברים שחילצו את ה APK מהממיר של פרטנר והתקינו אותו על נגנים אחרים.
אישית אני חושב שזו מגבלה רצינית של השירות אבל כאמור איש איש ודעתו.
להבנתי - שום סטרימר זולת זה המסופק ע"י פרטנר עצמה ...
אם אני לא טועה, היו פה שירשורים של חברים שחילצו את ה APK מהממיר של פרטנר והתקינו אותו על נגנים אחרים.
אישית אני חושב שזו מגבלה רצינית של השירות אבל כאמור איש איש ודעתו.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·אשמח לדעת באילו מכשירים יש באג בסלקום ואילו באגים.Rekcuf כתב:·......
תודה. שכחתי לשאול, אילו סטרימרים מלבד שיומי נתמכים עי פרטנר? יש לי FIRE TV של אמזון, אפל TV של אפל, וטלויזיה סוני אנדרויד TV. יש לי גם סטרימר ZIDOO מריץ אנדרויד 7 אבל לא TV רשמי. מה מהם יעבוד בלי הגבלות כמו בסלקום שלא עובד על אף אחד מהם ללא באג כשלהו......
אגב, שיאומי לא נתמך על ידי פרטנר ככה שאף אחד לא מבטיח לך שהאפליקציה של פרטנר של הטאבלטים או ההסמארטפונים תעבוד לך טוב.