המלצה android tv box תומך נטפליקס
הוא עובד טוב, לעיתים הרשת הקווית מתנתקת וחוזרת אחרי שאני מוציא את הכבל רשת ומחזיר למתאם, אבל אולי זו בעיה שקיימת רק אצלי.
בכל אופן ברמת התקציב הזו, זה הסטרימר היחיד שתומך רשמית בנטפליקס כולל 4K. במחירים יותר גבוהים, עד פי 3, תוכל למצוא את השילד והאפל טיוי.
בכל אופן ברמת התקציב הזו, זה הסטרימר היחיד שתומך רשמית בנטפליקס כולל 4K. במחירים יותר גבוהים, עד פי 3, תוכל למצוא את השילד והאפל טיוי.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·מסכים, גם אצלי זה כך, ויש לי רשת קווית מאוד יציבה.liorp כתב:הוא עובד טוב, לעיתים הרשת הקווית מתנתקת וחוזרת אחרי שאני מוציא את הכבל רשת ומחזיר למתאם, אבל אולי זו בעיה שקיימת רק אצלי.
בכל אופן ברמת התקציב הזו, זה הסטרימר היחיד שתומך רשמית בנטפליקס כולל 4K. במחירים יותר גבוהים, עד פי 3, תוכל למצוא את השילד והאפל טיוי....
מציע לך פשוט לעשות REBOOT למכשיר, זה אפילו לא יצריך ממך לקום מהספה, רק לחיצה ארוכה על כיבוי ואז כפתור האמצע לאישור.
זה בסך הכל לוקח כחצי דקה למי שלא ממהר ולא ממש רוצה להתעסק עם ניתוק וחיבור פיזי.
עדכון לשרשור קצת ישן:moked כתב:חיבור קווי יציב. MeCool M8S pro W .
ניסיתי חודש עם נטפליקס וקושחה של nexus
יציב מאד....
היצרן הסיני של Mecool , videostrong.com
הגיע לפשרה באוגסט 2018 עם גוגל ועכשיו משלם תמלוגים עבור שימוש ב DRM שלהם
כלומר : שימוש בנטפליקס ברמה גבוהה (HD)
למי שיש גרסה ישנה , ניתן להוריד את העדכון למפתחות ההצפנה באתר היצרן או באתרים המובילים (פרי'ק טאב)
אז נכון להיום: מריץ AndroidTV נקי , יותר זול מהסטרימר MiBox של שיומי ויותר חזק.
היחידים שמסרבים עדיין לעבוד איתו זה פרטנרTV ו StingTV
אני רכשתי את הדגם החזק : ב 67$ S912 , 3/32GB Pro L
[img2=640x640]https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1b8MpaFoo ... 40x640.jpg[/img2]
נערך לאחרונה על ידי moked ב 01/10/2018 17:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
היה שלב שהכל עבד.אחרי עדכון של נטפליקס זה כבר לא עבד, אח"כ הם הודיעו שהם שילמו, וניתן להוריד עדכון מפתחות ומאז נטפליקס עובד.
ואתה צודק בהערה: טרם חיברתי את המכשיר למסך 4K . זה דורש בדיקה. אצלי הוא קבוע בטלויזיה קטנה.
ואתה צודק בהערה: טרם חיברתי את המכשיר למסך 4K . זה דורש בדיקה. אצלי הוא קבוע בטלויזיה קטנה.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·moked כתב:עדכון לשרשור קצת ישן:......
היצרן הסיני של Mecool , videostrong.com
הגיע לפשרה באוגסט 2018 עם גוגל ועכשיו משלם תמלוגים עבור שימוש ב DRM שלהם
כלומר : שימוש בנטפליקס ברמה גבוהה (HD)
למי שיש גרסה ישנה , ניתן להוריד את העדכון למפתחות ההצפנה באתר היצרן או באתרים המובילים (פרי'ק טאב)
אז נכון להיום: מריץ AndroidTV נקי , יותר זול מהסטרימר MiBox של שיומי ויותר חזק.
היחידים שמסרבים עדיין לעבוד איתו זה פרטנרTV ו StingTV
אני רכשתי את הדגם החזק : ב 67$ S912 , 3/32GB Pro L
[img2=640x640]https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1b8MpaFoo ... 40x640.jpg[/img2]...
איך יותר זול אם השיאמי עולה 55 ?
ובמה הוא יותר חזק? השיאמי עושה אחלה עבודה בהכל.
אז שאלו איך Mecool יותר זול משיומי MiBox?
ההמלצה המקורית בשרשור היתה לדגם ה Pro W . דגם שנמכר ב 35$ עם חיבור רשת קווי, 2/16 זכרון וכו.
החסרון שלו זה כמובן 4K@30Hz שאינו רלוונטי עבורי. היתרון קשור לתמיכה ב LibreElecו Wifi חזק. השיומי ממש חלש בקליטה אלחוטית אצלי.
אני קניתי את שניהם וכמובן אוהב יותר את הדגם היקר Pro L (יקר גם זה יחסי ) מאז השיומי אצל השכנים .
לגבי הדגם היקר: חיברתי אותו הערב למסך בסלון 4K . שיניתי הגדרות נטפליקס בחשבון שלי לאיכות מרבית.
יצאתי,נכנסתי ולא קיבלתי את בית הקלפים ב UHD . תיאור הסדרה נותר HD . ניגנתי את הסדרה: זה נראה טוב מאד אבל לדעתי זה לא 4K .
אחר כך הלכתי לקבצים שלי להשוואה: המכשיר מזהה את הטלויזיה נכון .זה ניגן 4K וגם 1080p .
בכל מקרה זה לא משנה לי: הספה ממילא במרחק 3.5 מטר . UHD לא יעזור לי גם עם 65" אני מתקשה לראות הבדלים.
ההמלצה המקורית בשרשור היתה לדגם ה Pro W . דגם שנמכר ב 35$ עם חיבור רשת קווי, 2/16 זכרון וכו.
החסרון שלו זה כמובן 4K@30Hz שאינו רלוונטי עבורי. היתרון קשור לתמיכה ב LibreElecו Wifi חזק. השיומי ממש חלש בקליטה אלחוטית אצלי.
אני קניתי את שניהם וכמובן אוהב יותר את הדגם היקר Pro L (יקר גם זה יחסי ) מאז השיומי אצל השכנים .
לגבי הדגם היקר: חיברתי אותו הערב למסך בסלון 4K . שיניתי הגדרות נטפליקס בחשבון שלי לאיכות מרבית.
יצאתי,נכנסתי ולא קיבלתי את בית הקלפים ב UHD . תיאור הסדרה נותר HD . ניגנתי את הסדרה: זה נראה טוב מאד אבל לדעתי זה לא 4K .
אחר כך הלכתי לקבצים שלי להשוואה: המכשיר מזהה את הטלויזיה נכון .זה ניגן 4K וגם 1080p .
בכל מקרה זה לא משנה לי: הספה ממילא במרחק 3.5 מטר . UHD לא יעזור לי גם עם 65" אני מתקשה לראות הבדלים.
נערך לאחרונה על ידי moked ב 02/10/2018 7:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
החסרון העיקרי הוא שאתה לא תקבל איתו HDR מנטפליקס.
אני חייב לציין שאחרי העדכונים האחרונים של האנדרואיד המיבוקס מאוד יציב, השלט לא מאבד צימוד והרשת הקווית לא מתנתקת (מתאם של UGREEN).
הקליטה האלחוטית נשארה לא משהו כשהייתה, אבל אני מחובר קווית וזו נראית לי דרישה סבירה שהיום בבית תהיה נקודה קווית ליד כל טלוויזיה בעידן הסטרימינג והטלוויזיה מהרשת שהם העתיד.
הקליטה האלחוטית נשארה לא משהו כשהייתה, אבל אני מחובר קווית וזו נראית לי דרישה סבירה שהיום בבית תהיה נקודה קווית ליד כל טלוויזיה בעידן הסטרימינג והטלוויזיה מהרשת שהם העתיד.
·liorp כתב:אני חייב לציין שאחרי העדכונים האחרונים של האנדרואיד המיבוקס מאוד יציב, השלט לא מאבד צימוד והרשת הקווית לא מתנתקת (מתאם של UGREEN).
הקליטה האלחוטית נשארה לא משהו כשהייתה, אבל אני מחובר קווית וזו נראית לי דרישה סבירה שהיום בבית תהיה נקודה קווית ליד כל טלוויזיה בעידן הסטרימינג והטלוויזיה מהרשת שהם העתיד....
בוקר טוב לכולם.
אפשר דגם ספציפי של המתאם UGREEN ,יש כמה סוגים.
יש מתאמים שתהיה בעיה של תאימות למערכת האנדרואיד TV ?
תודה!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כן בעלי יותר זול - אני קניתי את זה והוא עובד מצוין
https://www.aliexpress.com/item/Ugreen- ... 4c4dpYyLWP
https://www.aliexpress.com/item/Ugreen- ... 4c4dpYyLWP