הצטרפתי לחגיגת 77c8
הותקנה אתמול, באופן שקצת הפתיע אותי האנשים של חי היו מאוד אדיבים בתהליך.
כמה רשמים והשוואה לקודמת 940e:
ראשית נושא השחורים. אני לא יודע כמה חברים פה צפו ב 940e היא מאוד מרשימה, (הרוב מכירים את הגרסה הזולה יותר 900e). מהבחינה הזו אין שיפור מהותי לדעתי. התמונה הייתה ונשארה מצויינת. גם ב HDR.
איפה כן יש הבדל? ספורט. אין מה לעשות, הטבלה לא משקרת. נושא האחידות וקצב הרענון באים לידי ביטוי, והחוויה ב c8 טובה יותר באופן ברור.
בנוסף, ה pop של הצבעים ממש מעולה!
חסרונות: ה ABL מחרפן אותי, אם מישהו יודע איך לנטרל את זה אני אהיה אסיר תודה. כמו כן בחדר מואר הביצועים יורדים. ויש את נושא הרעש שלי לא ממש מזיז אבל יש על זה פוסט אחר.
קצת תמונות מתוכן 4K, אולי נעלה HDR בהמשך.
כמה רשמים והשוואה לקודמת 940e:
ראשית נושא השחורים. אני לא יודע כמה חברים פה צפו ב 940e היא מאוד מרשימה, (הרוב מכירים את הגרסה הזולה יותר 900e). מהבחינה הזו אין שיפור מהותי לדעתי. התמונה הייתה ונשארה מצויינת. גם ב HDR.
איפה כן יש הבדל? ספורט. אין מה לעשות, הטבלה לא משקרת. נושא האחידות וקצב הרענון באים לידי ביטוי, והחוויה ב c8 טובה יותר באופן ברור.
בנוסף, ה pop של הצבעים ממש מעולה!
חסרונות: ה ABL מחרפן אותי, אם מישהו יודע איך לנטרל את זה אני אהיה אסיר תודה. כמו כן בחדר מואר הביצועים יורדים. ויש את נושא הרעש שלי לא ממש מזיז אבל יש על זה פוסט אחר.
קצת תמונות מתוכן 4K, אולי נעלה HDR בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי dilbert78 ב 27/05/2018 9:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1581 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
איזה כיף, תתחדש !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
שוב תתחדש!
מעניין מה שאתה אומר לגבי הספורט. הפוך לחלוטין להלך הרוח בפורום.
ויש סיכוי טוב שאתה היחיד שהשוואה בין ה-940 ל-C8 (לא יודע אם עשית בדיקה ראש בראש או מהזיכרון אבל עדין לפחות ראית את שניהם בתנאים דומים) ככה שמבחינתי המילה שלך שווה יותר.
מעניין מה שאתה אומר לגבי הספורט. הפוך לחלוטין להלך הרוח בפורום.
ויש סיכוי טוב שאתה היחיד שהשוואה בין ה-940 ל-C8 (לא יודע אם עשית בדיקה ראש בראש או מהזיכרון אבל עדין לפחות ראית את שניהם בתנאים דומים) ככה שמבחינתי המילה שלך שווה יותר.