יבוא XBR75 X900E סיכום פלוס תמונות
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9026
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
לדעתי לא כ"כ מדויק. למתקין מיומן זה בדיוק דקה וחצי של "חישוב".slevany כתב:אף מתקין לא יבזבז זמן על הינדוסי גובה הזרוע, מיקום מדוייק במרכז הנישה ועוד כל מיני אילוצי תשתית בקיר ההתקנה..........
הרי הוא גם ככה צריך לקדוח, אז מה זה משנה איפה החור ?
פשוט מתקינים את המתקן על הטלוויזיה, לוקחים נקודת ייחוס מקצה עליון או תחתון, מסמנים על הקיר - וזהו...
·avihuli כתב:לדעתי לא כ"כ מדויק. למתקין מיומן זה בדיוק דקה וחצי של "חישוב".......
הרי הוא גם ככה צריך לקדוח, אז מה זה משנה איפה החור ?
פשוט מתקינים את המתקן על הטלוויזיה, לוקחים נקודת ייחוס מקצה עליון או תחתון, מסמנים על הקיר - וזהו......
נכון שזה לא 'מדע טילים', אבל עדיין מחייב תכנון, ובמיוחד כשתנאי ההתקנה מוגבלים (רוחב הקיר, או צנרת חשמל במרכז הקיר)...
וחוצמזה, איך אתה יודע אם "המתקין מיומן" ? לפני שהתקין או אחרי ?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@slevany
רק לשם ההבהרה, אני איתך... לא מביא בעלי מקצוע הביתה - עושה הכל (כמעט) לבד.
עושה איך שאני אוהב, הכי נהנה מהדרך ומהתכנון המקדים...
ואם חייב מישהו שיעשה במקומי, אני "מתמקם לי בנחת" בתוך הוריד שלו ואנחנו עושים "ביחד".
עושה איך שאני אוהב, הכי נהנה מהדרך ומהתכנון המקדים...
ואם חייב מישהו שיעשה במקומי, אני "מתמקם לי בנחת" בתוך הוריד שלו ואנחנו עושים "ביחד".
·avihuli כתב:@slevany
עושה איך שאני אוהב, הכי נהנה מהדרך ומהתכנון המקדים...![]()
ואם חייב מישהו שיעשה במקומי, אני "מתמקם לי בנחת" בתוך הוריד שלו ואנחנו עושים "ביחד"....
אין לי תיאור מדוייק יותר של עצמי
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
·מדהים, מרגיש לי כאילו אני כתבתי את זה.avihuli כתב:@slevany
עושה איך שאני אוהב, הכי נהנה מהדרך ומהתכנון המקדים...![]()
ואם חייב מישהו שיעשה במקומי, אני "מתמקם לי בנחת" בתוך הוריד שלו ואנחנו עושים "ביחד"....
שמח לשמוע שאני לא לבד במחלה...
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@firebird
יותר לכיוון של "דפקה" בראש. אבל לפעמים יש לזה השלכות שיכולות להיות - אז צריך לקחת את זה בחשבון...
הנה לדוגמא: לפני שבועיים בערך החלפתי גלגלים בחלון בסלון. לא ביקוע האטום - אבל דורש התעסקות במיוחד שהחלון נראה לי שוקל יותר ממני. שלשום אשתי מתקשרת אליי דחוף. החלון התפוצץ מעצמו בלי שאף אחד נגע בו...
יותר לכיוון של "דפקה" בראש. אבל לפעמים יש לזה השלכות שיכולות להיות - אז צריך לקחת את זה בחשבון...
הנה לדוגמא: לפני שבועיים בערך החלפתי גלגלים בחלון בסלון. לא ביקוע האטום - אבל דורש התעסקות במיוחד שהחלון נראה לי שוקל יותר ממני. שלשום אשתי מתקשרת אליי דחוף. החלון התפוצץ מעצמו בלי שאף אחד נגע בו...
-
- תענוג צרוף...
·avihuli כתב:@firebird
יותר לכיוון של "דפקה" בראש. אבל לפעמים יש לזה השלכות שיכולות להיות - אז צריך לקחת את זה בחשבון...![]()
הנה לדוגמא: לפני שבועיים בערך החלפתי גלגלים בחלון בסלון. לא ביקוע האטום - אבל דורש התעסקות במיוחד שהחלון נראה לי שוקל יותר ממני. שלשום אשתי מתקשרת אליי דחוף. החלון התפוצץ מעצמו בלי שאף אחד נגע בו......
זה כנראה חלק מהסיכונים בגישה של 'לעשות (כמעט) הכל לבד'
אין אחד מאיתנו שלא הסתבך בעניין עז"בי כזה או אחר, וגם חטף על הראש 'למה לא הביא בעל מקצוע'... אבל לאורך זמן לא נראה לי ששישנן למישהו 'מחשבות שניות'...
כמה פעמים ראינו/ראיתם בפעולה בעלי מקצוע (החל מאיסטלטורים וצפונה), ואמרתם לעצמכם: מה שהוא עושה זה לא "Rocket Science", ואני יכול לעשות זאת לא פחות טוב ממנו...
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
@slevany
·
דעתי האישית לא להתעסק עם יבוא אישי ואם כבר יבוא אישי אז דרך חנות (כדוגמאת DVD center) שיש לה שירות למוצר כמה שיותר ארוך.
לפחות במקרה שלי, כאשר המסך שיש לי ימות, אשמח להחליפו או ב- local dimming led איכותי או הפסגה oled וכמה שיותר אחריות בקנייה מקומית עם חנות מתמחה לצורך גיבוי לאחריות.
slevany-תהנה מהמסך ללא תקלות בכלל...
·
דעתי האישית לא להתעסק עם יבוא אישי ואם כבר יבוא אישי אז דרך חנות (כדוגמאת DVD center) שיש לה שירות למוצר כמה שיותר ארוך.
לפחות במקרה שלי, כאשר המסך שיש לי ימות, אשמח להחליפו או ב- local dimming led איכותי או הפסגה oled וכמה שיותר אחריות בקנייה מקומית עם חנות מתמחה לצורך גיבוי לאחריות.
slevany-תהנה מהמסך ללא תקלות בכלל...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.