יבוא XBR75 X900E סיכום פלוס תמונות
הי לכולם.
אז הסיפור בקצרה...
אחרי שהמרוכזת ל9000 של סמסונג לא יצאה לפועל, החלטתי שאם כבר קונים לנסות ללכת על ההכי גדול למרחק הצפייה שלי 3.2 מטר.
מחפירה ברשת ראיתי שבמסכי לד לסמסונג וLG אין יותר מידי מה להציע ברמות הגבוהות (אולד 77 לא בתקציב)
מי שנשארה היא הסוני שבייבוא רשמי עולה סביבות ה19000 ובמקביל סביבות ה14500.
אמרתי לעצמי שאולי כדאי להכנס להרפתקאה של ייבוא מחול ולנסות לחסוך עוד כמה שקלים, וכך היה.
לאחר החלטה לייבוא ישירות מהחנות עצמה ולא דרך חברת משלוחים שהיה מוזיל לי את הרכישה בעוד כמה שקלים, מיילים לB&H והנחה קטנה מצידם הביאו אותי לרכוש את הסוני במחיר של כ2900$ כולל שנתיים אחריות הינלאומית (שאני עדיין מקווה לא להשתמש בה)
ההחלטה ללכת על רכישה ישירות מהחנות היא רק בשביל הכסת"ח ביום הראשון שיהיה לי עם מי לדבר.
המסך הוזמן ביום חמישי 3.5 ונשלח לארץ רק ביום שני, ביום רביעי 9.5 הוא כבר היה בארץ (יום אחרי היומולדת שלי, אחלה מתנה מהאישה!)
במקביל פירפרתי במיילים וטלפונים למשרד התקשורת, אז לבאים אחרי זה מה שצריך:
נספח ו'
חשבונית קנייה
מספר שטר מטען\ מספר מעקב
דף רשמי עם תכונות המסך מהאתר הרשמי (עם פירוט טווחי התקשורת)
FCC ID (מומלץ לא חובה)
DHL עדיין לא פנו אלי ביום רביעי, וביום חמישי כבר הצלחתי לתפוס את משרד התקשורת ולדאוג שהאישור יגיע אלי בימים הקרובים.
ככל שמתעכב האישור תשלמו יותר על איחסון המסך במחסני DHL ככה שהייתי חייב את האישור כמה שיותר מהר...
הקטע הכי מצחיק הוא שבסופו של דבר למרות שאת האישור קיבלתי ביום שני בבוקר, אף אחד לא ביקש ממני אישור ממשרד התקשורת, אז כל הפירפורים היו לשוא.
יום ראשון באופן מוזר לא התקשרו אלי מDHL לגביית המיסים, מבירור טלפוני לא היה להם מושג למה.
יום שני 14.5 טלפון שלי לDHL שבו הם גבו את תשלום המיסים, ושעה אחר כך המסך היה אצלי בבית.
פירוט התשלום לDHL
מע"מ 1838
עמילות שחרור 280
בדיקת רשומון 41
בדיקת מחשב 36
דמי הרשאות 27
שירות איחסון 85 (שלושה ימים, חמישי שישי שבת שבהם הם לא עבדו, את יום ראשון לא החשיבו לי, קצת מעצבן)
סה"כ 2307 ש"ח
1838 מע"מ
469 עמלות חארטה
לחרדתי, המסך המגיע במשאית עם מוביל אחד, שכוב על הרצפה עם פאקינג קרע רציני בתחתית וסימני דריכה(!) על הקרטון!
באתי עם עוד חבר ושלושתינו העלנו הכל לבית, ולא נתתי לשליח לזוז עד שראיתי לשמחתי שהכל תקין.
לסיכום.
החוויה מB&H לא רעה, המשלוח היה מחפיר, ומאוד מלחיץ, אבל תודה לאל שהכל עבר בשלום.
האם הרכישה מחול משתלמת? לא בטוח שלכל אחד, החיסכון הוא לא גבוה אבל קיים.
~10500 מחיר המסך כולל משלוח ואחריות
2307 מיסים ועמלות חארטה
בסביבות ה12800 פלוס מינוס.
המסך באמת מדהים! אז לא מצטער שעשיתי את זה, (מישהו חייב להיות החלוץ) ולא בטוח שלא הייתי עושה את זה שוב.
צריך כמובן עוד קצת כיולים וללמוד אותו יותר
קצת תמונות לסיום (שבטח לא ימחישו) המסך על הקיר הוא 60 אינצ להשוואה.
ואם הגעתם עד לפה, אז תודה ומצטער על האורך רציתי להיות מפורט כמה שיותר.
אז הסיפור בקצרה...
אחרי שהמרוכזת ל9000 של סמסונג לא יצאה לפועל, החלטתי שאם כבר קונים לנסות ללכת על ההכי גדול למרחק הצפייה שלי 3.2 מטר.
מחפירה ברשת ראיתי שבמסכי לד לסמסונג וLG אין יותר מידי מה להציע ברמות הגבוהות (אולד 77 לא בתקציב)
מי שנשארה היא הסוני שבייבוא רשמי עולה סביבות ה19000 ובמקביל סביבות ה14500.
אמרתי לעצמי שאולי כדאי להכנס להרפתקאה של ייבוא מחול ולנסות לחסוך עוד כמה שקלים, וכך היה.
לאחר החלטה לייבוא ישירות מהחנות עצמה ולא דרך חברת משלוחים שהיה מוזיל לי את הרכישה בעוד כמה שקלים, מיילים לB&H והנחה קטנה מצידם הביאו אותי לרכוש את הסוני במחיר של כ2900$ כולל שנתיים אחריות הינלאומית (שאני עדיין מקווה לא להשתמש בה)
ההחלטה ללכת על רכישה ישירות מהחנות היא רק בשביל הכסת"ח ביום הראשון שיהיה לי עם מי לדבר.
המסך הוזמן ביום חמישי 3.5 ונשלח לארץ רק ביום שני, ביום רביעי 9.5 הוא כבר היה בארץ (יום אחרי היומולדת שלי, אחלה מתנה מהאישה!)
במקביל פירפרתי במיילים וטלפונים למשרד התקשורת, אז לבאים אחרי זה מה שצריך:
נספח ו'
חשבונית קנייה
מספר שטר מטען\ מספר מעקב
דף רשמי עם תכונות המסך מהאתר הרשמי (עם פירוט טווחי התקשורת)
FCC ID (מומלץ לא חובה)
DHL עדיין לא פנו אלי ביום רביעי, וביום חמישי כבר הצלחתי לתפוס את משרד התקשורת ולדאוג שהאישור יגיע אלי בימים הקרובים.
ככל שמתעכב האישור תשלמו יותר על איחסון המסך במחסני DHL ככה שהייתי חייב את האישור כמה שיותר מהר...
הקטע הכי מצחיק הוא שבסופו של דבר למרות שאת האישור קיבלתי ביום שני בבוקר, אף אחד לא ביקש ממני אישור ממשרד התקשורת, אז כל הפירפורים היו לשוא.
יום ראשון באופן מוזר לא התקשרו אלי מDHL לגביית המיסים, מבירור טלפוני לא היה להם מושג למה.
יום שני 14.5 טלפון שלי לDHL שבו הם גבו את תשלום המיסים, ושעה אחר כך המסך היה אצלי בבית.
פירוט התשלום לDHL
מע"מ 1838
עמילות שחרור 280
בדיקת רשומון 41
בדיקת מחשב 36
דמי הרשאות 27
שירות איחסון 85 (שלושה ימים, חמישי שישי שבת שבהם הם לא עבדו, את יום ראשון לא החשיבו לי, קצת מעצבן)
סה"כ 2307 ש"ח
1838 מע"מ
469 עמלות חארטה
לחרדתי, המסך המגיע במשאית עם מוביל אחד, שכוב על הרצפה עם פאקינג קרע רציני בתחתית וסימני דריכה(!) על הקרטון!
באתי עם עוד חבר ושלושתינו העלנו הכל לבית, ולא נתתי לשליח לזוז עד שראיתי לשמחתי שהכל תקין.
לסיכום.
החוויה מB&H לא רעה, המשלוח היה מחפיר, ומאוד מלחיץ, אבל תודה לאל שהכל עבר בשלום.
האם הרכישה מחול משתלמת? לא בטוח שלכל אחד, החיסכון הוא לא גבוה אבל קיים.
~10500 מחיר המסך כולל משלוח ואחריות
2307 מיסים ועמלות חארטה
בסביבות ה12800 פלוס מינוס.
המסך באמת מדהים! אז לא מצטער שעשיתי את זה, (מישהו חייב להיות החלוץ) ולא בטוח שלא הייתי עושה את זה שוב.
צריך כמובן עוד קצת כיולים וללמוד אותו יותר
קצת תמונות לסיום (שבטח לא ימחישו) המסך על הקיר הוא 60 אינצ להשוואה.
ואם הגעתם עד לפה, אז תודה ומצטער על האורך רציתי להיות מפורט כמה שיותר.
נערך לאחרונה על ידי almog22 ב 27/05/2018 1:07, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9021
- נתן תודות: 1577 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
איזה יופי, תתחדש ותפנק גם את האישה באיזה משהו...
הצילומים של התמונות נראות ליגה אז בטח במציאות זה הרבה יותר טוב !!
חתיכת חוויה. וואי איך הקרטון נראה, רק חסר סימני ירי עליו.
מול ייבוא מקביל לא כזה חיסכון מול העלות אבל היי, מעל 1500 שקל - זה ממש לא בא ברגל.
הצילומים של התמונות נראות ליגה אז בטח במציאות זה הרבה יותר טוב !!
חתיכת חוויה. וואי איך הקרטון נראה, רק חסר סימני ירי עליו.
מול ייבוא מקביל לא כזה חיסכון מול העלות אבל היי, מעל 1500 שקל - זה ממש לא בא ברגל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
תודה רבה לך בשם כולנו אני מניח על ששיתפת אותנו בחוויה של הזמנה ישירות מחו״ל. זה משהו שהרבה פחד ומסתורין אופף אותו ושרשורים כמו שלך הם עזרה ענקית לקהילה. תודה!
וכמובן תתחדש, תהנה ואל תזדקק לאחריות!!!
וכמובן תתחדש, תהנה ואל תזדקק לאחריות!!!
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
תתחדש יאח.
שתהנו ממנה מכל רגע
שתהנו ממנה מכל רגע
@dilbert78
הכבילה כמובן תסודר בהזדמנות, סתם תמונות שצילמתי בהתחלה.
אגב, מי כמוך יודע כמה קרוב הייתי למכור את המסך הזה עוד בקרטון כדי שאוכל לרכוש את ה940 שלך...
@Evil-u
don't kill the messenger
לא נתתי לו ללכת עד שנפתח הקרטון, בכל מקרה לא חושב שהוא אשם, או שהייתה לי אפשרות בחירה בנוגע למשלוח.
לכל השאר, תודה על האיחולים.
הכבילה כמובן תסודר בהזדמנות, סתם תמונות שצילמתי בהתחלה.
אגב, מי כמוך יודע כמה קרוב הייתי למכור את המסך הזה עוד בקרטון כדי שאוכל לרכוש את ה940 שלך...
@Evil-u
don't kill the messenger
לא נתתי לו ללכת עד שנפתח הקרטון, בכל מקרה לא חושב שהוא אשם, או שהייתה לי אפשרות בחירה בנוגע למשלוח.
לכל השאר, תודה על האיחולים.
@se1
·
זו לא רק הפרמיה.
המסך היה אצלי תוך שבוע וקצת, מDVD CENTER היה זמן המתנה של לפחות חודש אם לא יותר.
מבחינתי גם זה היה חלק מהשיקולים של הקפיצה למים העמוקים.
בכל מקרה, שלא יובן לא נכון, אולי התיאור היה קצת דרמטי, ואכן היו קצת חששות כשראיתי את הקרטון על המשאית.
אבל בזה בעצם מסתכמת לה כל החוויה הרעה בסיפור (שבעצם עברה כלא הייתה כשהמסך חובר לחשמל)
·
זו לא רק הפרמיה.
המסך היה אצלי תוך שבוע וקצת, מDVD CENTER היה זמן המתנה של לפחות חודש אם לא יותר.
מבחינתי גם זה היה חלק מהשיקולים של הקפיצה למים העמוקים.
בכל מקרה, שלא יובן לא נכון, אולי התיאור היה קצת דרמטי, ואכן היו קצת חששות כשראיתי את הקרטון על המשאית.
אבל בזה בעצם מסתכמת לה כל החוויה הרעה בסיפור (שבעצם עברה כלא הייתה כשהמסך חובר לחשמל)
כמו שאתה רואה בתמונות, אין שום בעיה.
במסכים הקטנים שלהם ידעתי בוודאות מנסיונם של אחרים, אבל בגלל שב75 הספק כח הוא במסך עצמו בניגוד לקטנים יותר שהוא מבחוץ, היה איזשהו חשש קטן.
מייל לסוני עצמם הפריך את החשש הזה...
במסכים הקטנים שלהם ידעתי בוודאות מנסיונם של אחרים, אבל בגלל שב75 הספק כח הוא במסך עצמו בניגוד לקטנים יותר שהוא מבחוץ, היה איזשהו חשש קטן.
מייל לסוני עצמם הפריך את החשש הזה...
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11514
- נתן תודות: 1195 פעמים
- קיבל תודות: 2425 פעמים
תתחדש.
אני שילמתי מחיר מלא על KD75XE9005. נכון לא זול - אבל חוויה שלא ניתן לתאר במילים.
אם אני מצטער על משהו...זה חבל שלא קניתי מסך 85 אינטש ! מדהים באיזה מהירות מתרגלים לגודל.
אני שילמתי מחיר מלא על KD75XE9005. נכון לא זול - אבל חוויה שלא ניתן לתאר במילים.
אם אני מצטער על משהו...זה חבל שלא קניתי מסך 85 אינטש ! מדהים באיזה מהירות מתרגלים לגודל.
שאלה קטנה
בגלל שאין לי צורך בחברות הכבלים כי את רוב התוכן שלי אני צורך מסטרימינג (נטפליקס בעיקר)
המסך תומך ב dvb-t או שבגלל שהוא הוזמן מארצות הברית הוא תומך בתקן אחר?
אמנם זה לא כזה רלוונטי כאשר חוסכים סכום כזה אבל עדיין...
ותתחדש מהמסך רק לפי התמונות נראה מדהים אני בטוח שבמציאות זה בכלל עולם אחר
עשית לי חשק לנסות לקחת סיכון גם
עכשיו רק צריך לנסות לשכנע את בעלת הבית לאחר הרכישה של ה mu9000 
בגלל שאין לי צורך בחברות הכבלים כי את רוב התוכן שלי אני צורך מסטרימינג (נטפליקס בעיקר)
המסך תומך ב dvb-t או שבגלל שהוא הוזמן מארצות הברית הוא תומך בתקן אחר?
אמנם זה לא כזה רלוונטי כאשר חוסכים סכום כזה אבל עדיין...
ותתחדש מהמסך רק לפי התמונות נראה מדהים אני בטוח שבמציאות זה בכלל עולם אחר
עשית לי חשק לנסות לקחת סיכון גם
אז מסתבר שהתחזית שלי הייתה דיי מדויקת.
עלות המסך הסופית כמעט 13,000₪, אפילו בעמלות ניחשתי נכון.
אישור משרד התקשוחרת נחוץ ואין לזלזל בו, במקרה ממך לא ביקשו אבל אם לא היית מוציא מראש הסיכוי שיבקשו ממך היה עולה פלאים, ככה זה עם מרפי..
לגבי המשלוח, פשוט מדהים הזילזול ברכוש של אחרים!!!
אדם רוכש מסך בפאקינג 13,000₪ בשביל שאיזה מוביל טמבל, או איש לוגיסטיקה אחר, ידרוך עליו/יגרור אותו/ישליח אותו על הריצפה ומה לא...
זה פשוט מטריף.
לא סתם יש כאן אנשים שדיווחו ששלחו שני מסכים בחזרה עד שהגיע אחד תקין, עכשיו זה מובן.
תתחדש על המסך, בהחלט אחד הטובים!
עלות המסך הסופית כמעט 13,000₪, אפילו בעמלות ניחשתי נכון.
אישור משרד התקשוחרת נחוץ ואין לזלזל בו, במקרה ממך לא ביקשו אבל אם לא היית מוציא מראש הסיכוי שיבקשו ממך היה עולה פלאים, ככה זה עם מרפי..
לגבי המשלוח, פשוט מדהים הזילזול ברכוש של אחרים!!!
אדם רוכש מסך בפאקינג 13,000₪ בשביל שאיזה מוביל טמבל, או איש לוגיסטיקה אחר, ידרוך עליו/יגרור אותו/ישליח אותו על הריצפה ומה לא...
זה פשוט מטריף.
לא סתם יש כאן אנשים שדיווחו ששלחו שני מסכים בחזרה עד שהגיע אחד תקין, עכשיו זה מובן.
תתחדש על המסך, בהחלט אחד הטובים!
אני מוצא את עצמי עכשיו עושה חישובים כמה יצא לי להביא את זו את ה85 אינץ'
http://www.dvdcenter.co.il/product/טלוו ... xbr85x900f
מה עדיף דרך אמזון ל יושופס או מb&h לארץ ב700 דולר משלוח
הרסת אותנו 😊
http://www.dvdcenter.co.il/product/טלוו ... xbr85x900f
מה עדיף דרך אמזון ל יושופס או מb&h לארץ ב700 דולר משלוח
הרסת אותנו 😊