אני רוצה לקנות מסך, כבר התייעצתי פה בפורום ובעוד כמה פורומים.
בשורה התחתונה אני לא יכול להוציא יותר מידי כסף כרגע, והתקציב שלי הוא באיזור ה-2,200. וגם זה חורג.
אמנם הדרישות שלי הן יחסית גבוהות (גם 4K, גם 50 אינץ', גם חברה מוכרת),
אבל מצאתי דגם מומלץ Samsung UE50MU7003. (הבנתי כבר מה ההבדלים בינו לבין הדגם MU7000, לא קריטי)
המחיר שלו הוא 1,967 ש"ח.
ממה שהבנתי, כדי לשדרג ליבואן רשמי, צריך להוסיף באיזור ה-450 שקל. (עוד לא וודאתי את זה)
בכל אופן, הטלוויזיה הינה ביבוא מקביל. ליבואן קוראים "מסלמני", וממה שהבנתי זהו יבואן שמספק סחורה לפלסטינים (חחח..)
יש לי בעיקרון טלוויזיה של סמסונג כרגע בבית, פלזמה, מלפני 10 שנים.
רק פעם אחת הייתה איתה בעיה (אחרי 5-6 שנים לפחות), והתיקון שלה עלה לי 500 שקל בערך (וגם זה יקר כי זו פלזמה ולא LCD\LED)
אז מבחינת ניצול האחריות, אני לא ממש חושש. כי אני שומר על המוצרים שלי, וגם סמסונג שהיא חברה אמינה.
אני בכל זאת מתבלט. האם מוצר שמגיע ביבוא מקביל הוא תקין ב-100% כמו מוצר שאני קונה מיבואן רשמי?
אני יודע שהמוצרים מיבוא מקבלים לא תומכים בעברית ואין להם עידכונים אוטומטיים, זה לא מפריע לי. כי אני יכול לעדכן לבד, ועברית לא מפריע לי. ואני גם לא מתכוון להשתמש בה כ-SMART כל כך (אם בכלל.)
אז.... מה אתם אומרים? יש לכם ניסיון עם טלוויזיות ביבוא מקביל? תודה!
מתבלט לגבי קניית מסך טלוויזיה דרך יבואן מקביל ולא יבואן רשמי
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
·לתקן פלזמה זה לא לתקן LED, שאם הלך לך הפנל הלך המכשיר.IdanTs כתב:
יש לי בעיקרון טלוויזיה של סמסונג כרגע בבית, פלזמה, מלפני 10 שנים.
רק פעם אחת הייתה איתה בעיה (אחרי 5-6 שנים לפחות), והתיקון שלה עלה לי 500 שקל בערך (וגם זה יקר כי זו פלזמה ולא LCD\LED)
אז מבחינת ניצול האחריות, אני לא ממש חושש. כי אני שומר על המוצרים שלי, וגם סמסונג שהיא חברה אמינה.
...
אם לדעתך סמסונג היא חברה אמינה אז ממה החשש?
1. אין קשר לשמירה שלך על המוצרים לאמינות שלהם.
2. תעשה חיפוש באתר - אולי תופתע אולי לא.
בהצלחה.