אפליקציית סלקום tv על טלוויזיית סוני
שלום לכולם,
אני מנסה להריץ את האפליקציה של סלקום tv על טלוויזיית סוני kd-55xd7005 עם מערכת הפעלה של אנדרואיד tv.
איכות הצפייה ממש גרועה וגם הוידאו לא רץ חלק.
מישהו נתקל בבעיה דומה?
*לצורך השוואה, אני מריץ את האפליקציה גם על סטרימר שיאומי והכל עובד מצויין. שניהם מחוברים קיימת לראוטר.
תודה מראש 🙏
אני מנסה להריץ את האפליקציה של סלקום tv על טלוויזיית סוני kd-55xd7005 עם מערכת הפעלה של אנדרואיד tv.
איכות הצפייה ממש גרועה וגם הוידאו לא רץ חלק.
מישהו נתקל בבעיה דומה?
*לצורך השוואה, אני מריץ את האפליקציה גם על סטרימר שיאומי והכל עובד מצויין. שניהם מחוברים קיימת לראוטר.
תודה מראש 🙏
@hm32hm
·
תודה על התגובה!
אני מחובר קווית ומקבל בבדיקת מהירות 70-100 מגה.
מותקן לי גם סטינג. בסטינג רואים טוב, חוץ משידורי כדורגל שיש מין תקיעות כאלה בשידור, אך זה הרבה פחות נורא מסלקים.
לא נראה לי שזאת בעיה באינטרנט, כי יש לי סטרימר שיאומי שמחובר גם קווית והכל עובד בו חלק - גם סלקום, גם סטינג וגם נטפליקס.
דרך אגב, בטלוויזיה הנטפליקס עובד מעולה, אפילו ב-4k...
לדעתי זה יכול להיות בעיית תאימות של האפליקציות, או בעיית חומרה בטלוויזיה...
לכן רציתי לבדוק אם יש את התקלה הזאת לאנשים נוספים.
אם אתה אומר שיש לך את אותו דגם של טלוויזיה והכל עובד אצלך טוב, כנראה שיש בעיית חומרה ספציפית בטלוויזיה שלי...
·
תודה על התגובה!
אני מחובר קווית ומקבל בבדיקת מהירות 70-100 מגה.
מותקן לי גם סטינג. בסטינג רואים טוב, חוץ משידורי כדורגל שיש מין תקיעות כאלה בשידור, אך זה הרבה פחות נורא מסלקים.
לא נראה לי שזאת בעיה באינטרנט, כי יש לי סטרימר שיאומי שמחובר גם קווית והכל עובד בו חלק - גם סלקום, גם סטינג וגם נטפליקס.
דרך אגב, בטלוויזיה הנטפליקס עובד מעולה, אפילו ב-4k...
לדעתי זה יכול להיות בעיית תאימות של האפליקציות, או בעיית חומרה בטלוויזיה...
לכן רציתי לבדוק אם יש את התקלה הזאת לאנשים נוספים.
אם אתה אומר שיש לך את אותו דגם של טלוויזיה והכל עובד אצלך טוב, כנראה שיש בעיית חומרה ספציפית בטלוויזיה שלי...
·hm32hm כתב:אם "לא רץ חלק" זה קשור לקצב חיבור, כנראה WIFI חלש.
אצלי רץ חלק אך איכות התמונה לא ממש גבוהה יחסית לאפל טיוי.
תתקין סטינג טיוי חינמי לחודש ובנוסך את האפליקציה של סטינג לבדיקת חיבור האינטרנט....
אין קשר לקצב חיבור.גם אני עם סוני אדרויד ונאלצתי לרכוש מהם את הממיר כי הטלויזיה לא נתמכת עי האפלקציה שלהם. איכות תמונה סוועה, בעיות סנכרון קול ותמונה, ותמונה מגמגמת במעברי מצלמה לצדדים...
·adam_a כתב:@hm32hm
·
קצת קשה להסביר את זה... זה נראה כמו סרט באיכות ממש ממש גרועה שלא רץ חלק - כמו במצלמות web של פעם.
אין הפסקות של טעינה (עם העיגול המסתובב). הווידאו רץ באופן רצוף......
זה המצב גם אצלי. אין טעם לדבר איתם כי הם מיד אומרים שסוני לא נתמכת. תקח מהם ממיר או תעבור לשירות אחר או תרכוש סטרימר שכן תומך בהם כמו שיטיומי...
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אז ברור שזו לא בעיית רשת. מקרה מוזר
אמנם אצלי דגם 940, אך לדעתי לא דרושות יכולות HW מיוחדות להרצת סלקום טיוי.
אצלי איכות התמונה זהה בסוני ובמי בוקס אך פחותה יחסית לאפל טיוי
אני מציע לנסות להתקין מחדש את האפליקציה.
אמנם אצלי דגם 940, אך לדעתי לא דרושות יכולות HW מיוחדות להרצת סלקום טיוי.
אצלי איכות התמונה זהה בסוני ובמי בוקס אך פחותה יחסית לאפל טיוי
אני מציע לנסות להתקין מחדש את האפליקציה.