האם גמר ליגת האלופות בSPORT5HD ישודר ללא פרסומות?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Ronaldo_kaka פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני תוהה אם כדאי להשקיע שמונה שקלים כדי לרכוש את הערוץ לצורך הצפייה בגמר. בשידור האחרון ברשת 13 זה היה ממש זוועה עם המון פרסומות רועשות על חצי מסך באמצע המשחק! ממש התעללות. למישהו יצא לצפות בSPORT5HD כאשר שודר במקביל משחק ליגת אלופות בערוץ רשת, ויכול להעיד שב5HD אין פרסומות במהלך המשחק עצמו?

eizen5
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 463 פעמים
קיבל תודות: 84 פעמים

נמחק.

שליחה #2 

נמחק.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 18:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

Ronaldo_kaka פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

shmizan כתב:כבר חצי שנה שאני לא משתמש בערוץ הספורט בשביל ספורט, אבל לפני זה אני זוכר שהייתי מתרגז איך בערוץ בתשלום עדיין יש פרסומות, או כמו שהם קוראים לזה "חסויות".
אם אני לא טועה, ספורט 5 וספורט5hd משדרים אותו דבר בדיוק בזמן שידור חי, פשוט עם הבדל רזולוציה.
...
משחק הגמר לא ישודר בספורט 5, רק בערוץ רשת 13 ובערוץ ספורט 5HD. וחסויות, מעצבנות ככל שיהיו, זה עוד משהו שאפשר לחיות איתו. אבל מה שרשת עשו במשחק האחרון שהם שידרו זאת הייתה פשוט זוועה, כל כמה דקות הם שמו מסך מפוצל שעל חצי מסך (או שאולי זה היה אפילו פחות מחצי מסך) מצד שמאל רואים את המשחק על מיוט, ומצד ימין יש פרסומת רועשת. לא יודע אם רשת מתכננים לנו את הזוועה הזאת גם בגמר אבל אם לפחות אני אדע בוודאות שבספורט 5HD לא נצטרך לסבול מהזוועה הזאת אז אני מעדיף לשלם מראש כדי להנות מחווית צפייה סבירה.

Nati1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

@Ronaldo_kaka
בוודאות בספורט 5 אין בכלל פרסומות באמצע משחק ליגת האלופות

Ronaldo_kaka פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

Nati1 כתב:@Ronaldo_kaka
בוודאות בספורט 5 אין בכלל פרסומות באמצע משחק ליגת האלופות
...
שמח לשמוע, תודה. רשת וודאי הולכים להפציץ עם פרסומות, אז נראה לי אני אזמין את הערוץ לפני המשחק.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”