cdkeys מחסור ב gift cards
-
MoroccanBoxer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כבר כמה חודשים אין כרטיסי קנייה של דולר ב cdkeys. מה נסגר איתם?לא מתכוון למנויים, אלא כרטיסי כסף למשתמש אמריקאי.
-
MoroccanBoxer
-
- חבר שרק התחיל

כן לפלייסטיישן 4. אין להם.IASDA כתב:אם לפס4, כן, זו האופציה הכי טובה. לאקסבוקס עדיף כנראה באתרים אחרים בגלל המחיר הנמוך, כל עוד הם לא g2a....
-
MoroccanBoxer
-
- חבר שרק התחיל

סתם כתובת מזוייפת? הם לא עושים בעיות ויכולים לסגור לי את המשתמש או משהו?IamEzio כתב:תוסיף כתובת אמריקאית רנדומלית באמזון US ותקנה משם....
-
MoroccanBoxer
-
- חבר שרק התחיל

אני משתמש ב shipito שנותנים כתובת אמריקאית אמיתית. עדיף להשתמש בה ולא בכתובת מזוייפת? או שעדיין זה אותו הדבר כי הכתובת לא תואמת גם כך את הכתובת של כרטיס האשראי שלי?IASDA כתב:לא עושים בעיות (לפחות לא על מוצרים דיגיטליים)....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אז אין, הם החנות היחידה בעולם שמוכרת אותם? לא ממש מבין היכן הבעייה:
https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_c ... FECGJLO8PS
https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_c ... FECGJLO8PS
-
MoroccanBoxer
-
- חבר שרק התחיל

אין בעיה. שואל שאלה. ואם כבר נתת את אמזון, אז גם אצלהם זה לא במלאי בדרך כלל. גם עכשיו בדקתי.Huber כתב:אז אין, הם החנות היחידה בעולם שמוכרת אותם? לא ממש מבין היכן הבעייה:
https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_c ... FECGJLO8PS...
-
MoroccanBoxer
-
- חבר שרק התחיל

אחלה אתר. אתה יודע מה הסיבה שלא ניתן לשלם שם בכרטיס אשראי? רק פייפאל הוא מבקש....
- Huber
- חבר במועדון HT

·MoroccanBoxer כתב:אין בעיה. שואל שאלה. ואם כבר נתת את אמזון, אז גם אצלהם זה לא במלאי בדרך כלל. גם עכשיו בדקתי..........
מה הכוונה "לא במלאי"? זה קוד דיגיטלי ומצויין בפירוש "Get a download code instantly" - אז מה הקשר למלאי? רכשתי כזה לפני כחודש ועבר מצויין.
-
MoroccanBoxer
-
- חבר שרק התחיל

שהרבה פעמים איו להם במלאי.Huber כתב:·......
מה הכוונה "לא במלאי"? זה קוד דיגיטלי ומצויין בפירוש "Get a download code instantly" - אז מה הקשר למלאי? רכשתי כזה לפני כחודש ועבר מצויין....
- Huber
- חבר במועדון HT

MoroccanBoxer - כנראה שלא הבהרתי את עצמי נכון, זה קוד דיגטלי, לא כרטיס פיזי, אין פה עיניין של מלאי, למיטב נסיוני (ואני מזמין שם די הרבה כאלו) זה תמיד ניתן להזמנה. ניסית?
-
MoroccanBoxer
-
- חבר שרק התחיל

מלאי זה גם תקף לדיגיטלי. בקיצר אין טעם לחפור על זה. התכוונתי שלא כל יום יש להם קודים דיגיטליים במלאי, אלא לוקח שבוע לפעמים עד שזה חוזר למלאי. זה הכל. וברור שניסיתי, סתם אני ארשום דברים?Huber כתב:MoroccanBoxer - כנראה שלא הבהרתי את עצמי נכון, זה קוד דיגטלי, לא כרטיס פיזי, אין פה עיניין של מלאי, למיטב נסיוני (ואני מזמין שם די הרבה כאלו) זה תמיד ניתן להזמנה. ניסית?...